Sztem a tápszivattyú nyomását is lehet a MES-ben monitorozni.
A javasolt üzemanyag és befecskendezési rendszer tisztitót mihamarább beleönteném.
Én ezt tettem egy tank gázolajba (envi kutasba, nagy ritkán önmagában is tankolok ott üzemanyagot, eddig jó volt mindig). Aztán mentem 2x150 km-t megállás nélkül. De úgy látom ez 1 új termék.
Főtengely jeladó nem hinném, h hibás, ugyanis az ha rossz, akkor bemelegszik, megváltozik a ellenállása és csak akkor indul újra a kocsi ha visszahűl és normalizálódik az ellenállása.
Forum >> 147
Csabo2215-12-2015 20:15:00 // 55282
ValeRossi4615-12-2015 19:53:23 // 55281
Irtak a 159es forumban is ezt a jeladot. Ezt is listazom,aztan megirom h mi volt :)
Hetfield15-12-2015 19:26:20 // 55280
Nekem olyan volt, hogy szintén leállt a motor és minden nulla, majd kb. 15-20 perc múlva elindult, aztán megint ugyanez. De nálam jellemzően akkor csinálta ezt, amikor váltottam, vagy elvettem a gázt. Na és itt a holtponti jeladó volt a hibás, mint utóbb kiderült.
A computer még hibaüzenetet sem írt ki, aztán meg egyszer csak mégis, ekkor bukott ki.
De ahogy nézem, Itt is volt másnak problémája ilyen: jeladó
A computer még hibaüzenetet sem írt ki, aztán meg egyszer csak mégis, ekkor bukott ki.
De ahogy nézem, Itt is volt másnak problémája ilyen: jeladó
ValeRossi4615-12-2015 08:03:13 // 55279
Jaja teljesen megáll,menet közben gyújtás le,vissza és megy tovább :)
Érdekes,mert azt figyeltem hogy városozás(sűrűbb gázadás,váltogatás stb) akkor nem áll le. mintha folyamatos tempónál nem lenne elég nafta. Elkezdtem a szivattyúra gondolni. Mintha nem búgna olyan hangosan ahogy szokott gyújtásnál.
Érdekes,mert azt figyeltem hogy városozás(sűrűbb gázadás,váltogatás stb) akkor nem áll le. mintha folyamatos tempónál nem lenne elég nafta. Elkezdtem a szivattyúra gondolni. Mintha nem búgna olyan hangosan ahogy szokott gyújtásnál.
Hetfield14-12-2015 21:08:38 // 55278
Mennyire állt le? Full nulla? És rögtön elindult utána?
ValeRossi4613-12-2015 20:44:31 // 55277
Sziasztok!
Tapasztalt mar valaki olyat,hogy menet kozben leallt a gep,gyujtas le es vissza,es megu tovabb. Hibara elobb 1-3 befecskendezot irt,aztan 2-4 es.
Ocseny kuton tankoltam(muszaj volt mar) de a "premium" gazolajat tettem bele. Utana 40kmel kezdte ezt a hulyeseget. Lehet a nyal? Vagy amire meg gindoltam,hogy kezd haldoklani az akkumulator,esrtleg az????
Koszi a valaszokat.
Tapasztalt mar valaki olyat,hogy menet kozben leallt a gep,gyujtas le es vissza,es megu tovabb. Hibara elobb 1-3 befecskendezot irt,aztan 2-4 es.
Ocseny kuton tankoltam(muszaj volt mar) de a "premium" gazolajat tettem bele. Utana 40kmel kezdte ezt a hulyeseget. Lehet a nyal? Vagy amire meg gindoltam,hogy kezd haldoklani az akkumulator,esrtleg az????
Koszi a valaszokat.
peto14709-12-2015 08:20:05 // 55276
ilyen nyöszörgés nekem is volt van akinek télen jön elő van akinek nyáron nekem nyáron jött elő olyan hangja volt a fél éves felső lengőkarnak mint a lovaskocsi szét lett szedve be lett kenve rézpasztával (talán ez a leghatásosabb) és így meg is oldódott a probléma ha tényleg jók a lengőkarok akkor ez megoldás lehet...
Barni14708-12-2015 22:45:36 // 55275
Hidd el, nem lóg, nem kopog. Ki van száradva , nyöszörög, nyekereg. Szinte zsír új az egész futómű, minden egyben van, max pár éve cserélt. Csak hát meg lett szikézve.
Csabo2208-12-2015 21:46:02 // 55274
Bárdiban 30 teli áron a Magnetimarelli szerkezet + motor...
Ha nincs lógása a gömbnek akkor minek cserélni... 1ébként ha meg lóg akkor inkább kopog nem nyöszörög. alsó kart se tart sokkal tovább kiszedni mint a felsőt, csak a gömböt lehet nehéz kikalapálni a csonkállványból.
felújitás 8500ért, új porvédő és mehet vissza. de a szilentek közül vmelyik úgyis cserés lesz. ha már kint van, könnyebben megállapitható
Ha nincs lógása a gömbnek akkor minek cserélni... 1ébként ha meg lóg akkor inkább kopog nem nyöszörög. alsó kart se tart sokkal tovább kiszedni mint a felsőt, csak a gömböt lehet nehéz kikalapálni a csonkállványból.
felújitás 8500ért, új porvédő és mehet vissza. de a szilentek közül vmelyik úgyis cserés lesz. ha már kint van, könnyebben megállapitható
Barni14708-12-2015 20:48:12 // 55273
Hát ha már szétszeded, akkor + fél óra belerakni a csúszkát ( ha elég ügyes vagy )
Szakszervízben simán 80 körül lehet , mert ott belevágnak egy komplett új mechanikát motororstól tartóstól .
Kovácséknál akciósan 90 papír az alsó-felső TRW szett.
Nevetség a dologban hogy semmi bajuk. Szilentek sértetlenek csuklók nem lógnak.
VISZONT : Ami dühítő. Sok helyen szokás hogy a gumiporvédőt egy kicsit megkínálják szikével éppen csak egy kicsit. Idővel a víz bekerül a zsír meg kikerül.
Így most nekem a bal oldali alsó talpas minden kormánymozdulatra nyekereg. Pótolni ugye nem lehet mert akkor fejre kellene állítani az autót, vagy kiszedni az alsó lengőkart komlett.
Utána lehet még okosságot művelni vele.
Szakszervízben simán 80 körül lehet , mert ott belevágnak egy komplett új mechanikát motororstól tartóstól .
Kovácséknál akciósan 90 papír az alsó-felső TRW szett.
Nevetség a dologban hogy semmi bajuk. Szilentek sértetlenek csuklók nem lógnak.
VISZONT : Ami dühítő. Sok helyen szokás hogy a gumiporvédőt egy kicsit megkínálják szikével éppen csak egy kicsit. Idővel a víz bekerül a zsír meg kikerül.
Így most nekem a bal oldali alsó talpas minden kormánymozdulatra nyekereg. Pótolni ugye nem lehet mert akkor fejre kellene állítani az autót, vagy kiszedni az alsó lengőkart komlett.
Utána lehet még okosságot művelni vele.
Csabo2208-12-2015 20:34:49 // 55272
Mókás, h ilyen piszlicsáré alkatrészeket is legyártanak hozzá. én tuti nem kinlódnék vele. vagy jól rakja össze az ember vagy nem. ha meg szakihoz viszi ugyanott van vele mintha belerakna egy bontottat...
Ez olyan kb mint külső hőmérséklet érzékelő hiba miatt szétbontani a tükröt :)
Felső lengőkarból csak TRW, alsóból is célszerű azt, de az horror, még kedvezménnyel is. érdemesebb lehet a gömbfejet felújittatni (ha gyári) és a rossz szilentblokkokat cserélni (trw vagy ruville).
Ha 4 TRW-t veszel könnyen beleszaladhatsz egy százaskába + munkadij :(
Ez olyan kb mint külső hőmérséklet érzékelő hiba miatt szétbontani a tükröt :)
Felső lengőkarból csak TRW, alsóból is célszerű azt, de az horror, még kedvezménnyel is. érdemesebb lehet a gömbfejet felújittatni (ha gyári) és a rossz szilentblokkokat cserélni (trw vagy ruville).
Ha 4 TRW-t veszel könnyen beleszaladhatsz egy százaskába + munkadij :(
Barni14708-12-2015 20:04:12 // 55270
Lehet kapni akár innen.
De keresgéletsz még a google-val.
Nekem 4500 HUF volt de már nem tudom honnan rendeltem, ill egy ismerős hozta Budapestről.
Viszont elég macera kicserélni, kiszedni az ablakemelő rendszert, a bovdennel meg csak a görcsölés van. Mi a nyáron a "szerelőmmel" ketten megcsináltuk.
Más :
Ma agyérgörcsöt kaptam, cserélni kell az alsó és felső lengőkarokat elől.
Csak a TRW használható vagy van másik márka is ami bevált?
De keresgéletsz még a google-val.
Nekem 4500 HUF volt de már nem tudom honnan rendeltem, ill egy ismerős hozta Budapestről.
Viszont elég macera kicserélni, kiszedni az ablakemelő rendszert, a bovdennel meg csak a görcsölés van. Mi a nyáron a "szerelőmmel" ketten megcsináltuk.
Más :
Ma agyérgörcsöt kaptam, cserélni kell az alsó és felső lengőkarokat elől.
Csak a TRW használható vagy van másik márka is ami bevált?
Csabo2207-12-2015 17:17:34 // 55269
Az üveg aljába csúsztatandó műanyag csap a szerkezet része (emlékeim szerint), tehát az csak egyben kapható. A csap része pedig egy biztositó "lemez" ami sajna idővel elfárad (mert műanyagból van) és szétszereléskor nagy eséllyel letörik. Ez még attól használható marad, kis szerencse kell csak hozzá.
FL előtti tapasztalatok, de gyanitom FL után sem változtattak az ablekemelő szerkezeten és elektronikán.
FL előtti tapasztalatok, de gyanitom FL után sem változtattak az ablekemelő szerkezeten és elektronikán.
Csabo2207-12-2015 17:14:00 // 55268
Ciao
Mint már oly sok érdeklődőnek, itt is közzétenném - annak ellenére is, h talán senki sem kiváncsi rá - h szinazonos, hibátlan bontott karosszéria elemek vadászata furcsa álomkép. A helyzet az, h ha már cserélendő, akkor vszeg fényezni is kelleni fog, mert NEM lesz hibátlan, szinazonos, bontott elem. Persze csodák még vannak ;)
Mint már oly sok érdeklődőnek, itt is közzétenném - annak ellenére is, h talán senki sem kiváncsi rá - h szinazonos, hibátlan bontott karosszéria elemek vadászata furcsa álomkép. A helyzet az, h ha már cserélendő, akkor vszeg fényezni is kelleni fog, mert NEM lesz hibátlan, szinazonos, bontott elem. Persze csodák még vannak ;)
dhnet07-12-2015 12:47:45 // 55267
Sziasztok !
Még egy dologban kellene infó. Annó a kilincsnél a tartó konzolt olcsón megkaptam az kapott infók szerint.
Most a jobb oldali üveg esett le mert a műanyag tartó eltört. ilyet lehet e külön venni, vagy csak mechanikával együtt?
Még egy dologban kellene infó. Annó a kilincsnél a tartó konzolt olcsón megkaptam az kapott infók szerint.
Most a jobb oldali üveg esett le mert a műanyag tartó eltört. ilyet lehet e külön venni, vagy csak mechanikával együtt?
dhnet07-12-2015 12:34:03 // 55266
Sziasztok!
2006 os 3 ajtós faceliftes hoz van valakinek eladó első lököse? ( világos szürke ) jobb első lámpa és a lökösbe való hűtő rács.
Sajnos egy kutyus tönkre tette :(
2006 os 3 ajtós faceliftes hoz van valakinek eladó első lököse? ( világos szürke ) jobb első lámpa és a lökösbe való hűtő rács.
Sajnos egy kutyus tönkre tette :(
ernoe07-12-2015 08:19:57 // 55265
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy magyar kezelési útmutatót.
Előre is köszönöm.
Valaki tudna küldeni egy magyar kezelési útmutatót.
Előre is köszönöm.
Tibi102104-12-2015 18:15:39 // 55264
Motorcsere után vagyok, így lassan állnak össze a dolgok, állítólag 130 ezer körül van a motorban.
Köszönöm még egyszer az ötleteket, arra keressük a hibát.
Üdv, Tibi.
Köszönöm még egyszer az ötleteket, arra keressük a hibát.
Üdv, Tibi.
Csabo2203-12-2015 18:55:55 // 55263
Asszem csak optikai csomagot takar a black line. 17es patkómintás felnik, csomiajtó szárny mint a TI/GTA-n, talán fekete tető, szaténkróm tükrök, és a beltérben finomságok. pl piros szélű km óra számlap, krómhatású váltógomb és talán alupedálok. h a székek milyenek, azt nemtom. állitólag a gyári sportfutómű semmit sem ér, szal jobb ha az eleve nincs alatta.
Ricsi 14703-12-2015 17:33:50 // 55262
Koszi, ezt en is megtaláltam. De ezek szerint igazabol semmi plus nincs benne, de most jobban utana neztem elvileg mas a km ora csoport is, mas lehet a pedál is, szárny is kellene ra hatra azt hiszem, tükör borítás is alu színű meg a kipuff vég is... Sport futomut ír, de azt nem tudom, hogy ültetett-e vagy csak keményebb... Szóval ezer kerdes van :D
Attis03-12-2015 13:56:46 // 55261
http://katalogus.hasznaltauto.hu/alfa_romeo/alfa_romeo-174
Ricsi 14703-12-2015 12:00:37 // 55260
Sziasztok! Abban kérnem a hozzáértők segítséget, hogy a mi tartozik a Black Line felszereltsegbe? En amit tudok az a króm tükör borítás, meg talan a hatso szélvédőnel a kis szárny...?!
Csabo2202-12-2015 20:39:49 // 55259
Hány km van a kocsiban?
Mert én még bőven 200k km fölött sem láttam vagy hallottam vna olajszivattyú gondról. attól sztem nem lehet alapjárati baj. a kopott motor egyenesen butaság. abban az esetben inkább kompresszió mérést kéne végrehajtani. amúgy sztem MES-sel is lehet olajnyomást "mérni". Az elfogadhatóbb, h a leeső alapjárat miatt csökken le az olajnyomás.
sajna most nem tudok belenézni a MES-be mert én barom felraktam a minap a win10-et és egy kalap szart nem ér, nincs még MES sem telepitve.
de legelőször is hibatároló olvasás, olajnyomás ellenérzés mes-ben és a szivórész ellenőrzése amit megcsinálnék, mert az nem kerül semmibe. meg egy pillangószelep tisztitás.
Mert én még bőven 200k km fölött sem láttam vagy hallottam vna olajszivattyú gondról. attól sztem nem lehet alapjárati baj. a kopott motor egyenesen butaság. abban az esetben inkább kompresszió mérést kéne végrehajtani. amúgy sztem MES-sel is lehet olajnyomást "mérni". Az elfogadhatóbb, h a leeső alapjárat miatt csökken le az olajnyomás.
sajna most nem tudok belenézni a MES-be mert én barom felraktam a minap a win10-et és egy kalap szart nem ér, nincs még MES sem telepitve.
de legelőször is hibatároló olvasás, olajnyomás ellenérzés mes-ben és a szivórész ellenőrzése amit megcsinálnék, mert az nem kerül semmibe. meg egy pillangószelep tisztitás.
Tibi102102-12-2015 20:29:58 // 55258
Köszi Csaba!
Több szerelőt kérdeztem. Egyik tábor szerint a rossz olajszivattyú illetve a kopott motor okozza. Ennek elvetése/igazolása olajnyomásméréssel lehetne, amit meg többen nem tudnak megcsinálni, hivatkozva az olajgomba lehetetlen helyére.
A másik tábor meg valamely érzékelő által küldött fals információt feltételez.
A hiba meglehetősen rapszodikus, van, hogy minden egyes kuplungolás után üresjáratban, van, hogy félóráig semmi hiba.
Csaba, még egyszer köszi a tippet, két hét múlvára már vállalta a második táborból valaki, remélem, hogy megtalálja a hibát és nem a olajszivattyú/motor a hibás.
Üdv, Tibi
Több szerelőt kérdeztem. Egyik tábor szerint a rossz olajszivattyú illetve a kopott motor okozza. Ennek elvetése/igazolása olajnyomásméréssel lehetne, amit meg többen nem tudnak megcsinálni, hivatkozva az olajgomba lehetetlen helyére.
A másik tábor meg valamely érzékelő által küldött fals információt feltételez.
A hiba meglehetősen rapszodikus, van, hogy minden egyes kuplungolás után üresjáratban, van, hogy félóráig semmi hiba.
Csaba, még egyszer köszi a tippet, két hét múlvára már vállalta a második táborból valaki, remélem, hogy megtalálja a hibát és nem a olajszivattyú/motor a hibás.
Üdv, Tibi
h_deni02-12-2015 19:19:05 // 55257
Szia!
Köszi a választ, benzinesről van szó.
Megpróbáljuk csavargatva leszedni...
Köszi a választ, benzinesről van szó.
Megpróbáljuk csavargatva leszedni...
Csabo2202-12-2015 18:46:16 // 55256
Ott már kicsi tanácstalanságot érzek ha a szerelőnek tippeket kell adni merre keresgéljen. ha hobbiszerelő és baráti alapon csinálja a dolgot, akkor oké...
Először is ki kell olvasni a hibatárolót, szinte biztos, h lesz benne vmilyen tárolt hiba ami a jelenség okát adja, vagy aminek következtében igy viselkedik az autó.
Első tippem potméter hibája lenne gázpedál/pillangószelep ház, meg átnézném a szivó rendszert, hátha ott van a kutya elásva.
Először is ki kell olvasni a hibatárolót, szinte biztos, h lesz benne vmilyen tárolt hiba ami a jelenség okát adja, vagy aminek következtében igy viselkedik az autó.
Első tippem potméter hibája lenne gázpedál/pillangószelep ház, meg átnézném a szivó rendszert, hátha ott van a kutya elásva.
Csabo2202-12-2015 18:40:20 // 55255
Hali
Attól függ milyen váltó (gomb)ról van szó.
A benzinesé rá van ragasztva. van a válrórúdon egy él, a gomb közepén meg egy horony, ez adja neki a tartást és erősiti a ragasztást. ha megcsavargatod a gombot akkor enged a ragasztó és le lehet húzni. vszeg nem lesz 1szerű a művelet
A dizel váltórúdja bordázott, nincs ráragasztva a gomb. azt felfelé megütögetve lehet leszedni.
Attól függ milyen váltó (gomb)ról van szó.
A benzinesé rá van ragasztva. van a válrórúdon egy él, a gomb közepén meg egy horony, ez adja neki a tartást és erősiti a ragasztást. ha megcsavargatod a gombot akkor enged a ragasztó és le lehet húzni. vszeg nem lesz 1szerű a művelet
A dizel váltórúdja bordázott, nincs ráragasztva a gomb. azt felfelé megütögetve lehet leszedni.
h_deni02-12-2015 11:48:15 // 55254
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy a váltógombot hogyan lehet leszedni a karról?
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy a váltógombot hogyan lehet leszedni a karról?
Tibi102101-12-2015 09:34:13 // 55253
Sziasztok! A motor 1.6 ts. 120 LE. A tünet: üresjáratban a gázelvételt követően a fordulatszám leesik 500 környékére és az olajnyomás alacsony értéket jelez. Mindez csak egy pillanatra. Aztán nincs hibajelzés. Kérdés, hogy miért eshet le a fordulatszám és baj-e hogy ekkor ilyen alacsony az olajnyomás értéke? Esetleg ötleteket kérnék, hogy merre induljon el a szerelő vagy én. Üdv Tibi
Andrea14730-11-2015 12:26:26 // 55252
Koszi az infokat :) en azthittem ez bnonyolultabb nekem uj panelt akartak adni helyette mert az allitolag egyszerubb :/ meg jo hogx nem mentem bele.
Andrea14730-11-2015 12:22:26 // 55251
Koszonom szepen jo lesz nekem ez a homasitas megoldas csak forrasztani ne kelljen mert nemszeretnek arra kimenni reggel h leegett az auto miatta mert valami nemsikerult :D
Andrea14730-11-2015 12:17:12 // 55250
Koszonom szepen! Elvileg most tudtam szerezni bele az alfadepobol egy fl 2008-as ajtokarpitot es nem is adjak dragan. Kepeken jonak tunik ha koszos azt megoldjuk mert a parom autokozmetikaba uzletvezeto es ott megcsinaljak nekem tip-top ra. Ha esetleg ez a bontos nem valik be akkor elek a lehetoseggel es a telefonszammal :) nekem is olaszbol cvan a kocsi de szep allapotban vettuk egy gazdas volt aprobb esztetikai hibakat mar nagyjabol sikerult megoldani. Ez az ajtokarpit fogott ki rajtam most a legjobban :D
Norci30-11-2015 11:48:55 // 55249
Igazából,bementem 1 autós boltba és kértem 3DB műszerfal izzót. Persze az eredeti a megmutatásával. Majd ki-be csavarás,összerakás. Jó sokáig tartott mire eljutottam idáig,de kész van!!
Csabo2229-11-2015 18:54:38 // 55248
250ért simán jó. én 200ért kaptam darabját annak az izzónak amivel b*szakodni kellett. bár láttam vna ezt hamarabb...
igy vissza is vonom az ajánlatomat :)
igy vissza is vonom az ajánlatomat :)
emGéza29-11-2015 18:48:39 // 55247
Való igaz !!! és köszi érte !
Csak mi tovább fejlesztettük ;-)
(amúgy én is kitakarítottam a foglalatot a beforrasztás miatt , de a könnyebb rész
választottam ...)
Csak mi tovább fejlesztettük ;-)
(amúgy én is kitakarítottam a foglalatot a beforrasztás miatt , de a könnyebb rész
választottam ...)
emGéza29-11-2015 18:43:59 // 55246
De nem teljesen :-D
Az 55200 hsz ... én írtam ;-) kilkk a piros szóra
Nem szeretném leírni , hogy a Homasitában vettem , nehogy reklámnak tűnjön . :-DDD
Az 55200 hsz ... én írtam ;-) kilkk a piros szóra
Nem szeretném leírni , hogy a Homasitában vettem , nehogy reklámnak tűnjön . :-DDD
Csabo2229-11-2015 18:40:59 // 55245
Volt egy faszagyerek aki a tettek mezejére lépett, pákát ragadott, és szép csöndben pontott tett a kérdés végére :)
Csabo2229-11-2015 18:38:45 // 55244
A kitekered-betekered megoldás elég drága, cirka 1k huf/db áron műxik. 3 kell
Van egy panelem amiben nemrég cseréltem az izzókat. Ha van egy jó ajánlatod viheted az izzókat.
Van egy panelem amiben nemrég cseréltem az izzókat. Ha van egy jó ajánlatod viheted az izzókat.
Csabo2229-11-2015 18:35:43 // 55243
Fóton van egy forma aki szépen és jó áron dolgozik. 1ik cimbinek bőrözött be egy kormányt és egy váltógombot. A minőség kifogástalan volt és 18ért csinálta a 2-t. asszem a kormány egy része perforált bőrből készült. Bara kárpitnál ez sztem legalább 25 lett vna.
Ha nem jutsz előrébb megszerzem a számát, vszeg az ajtókárpitot is meg tudja oldani.
Bontóból nagyon lutri beszerezni, egyrészt a bontós kocsik legalább 70%-a belül okádék, ha meg van is esetleg normális, azt viszonylag drágán adják.
Az én gépem olaszo-ból érkezett, hát ott nem sokat adnak a higiéniára, amitől rosszul vagyok. Mára kb a kocsi egész belsejét kicseréltem, úgyh most egy néhány ezret futott gép belsejével vetexik.
Ha nem jutsz előrébb megszerzem a számát, vszeg az ajtókárpitot is meg tudja oldani.
Bontóból nagyon lutri beszerezni, egyrészt a bontós kocsik legalább 70%-a belül okádék, ha meg van is esetleg normális, azt viszonylag drágán adják.
Az én gépem olaszo-ból érkezett, hát ott nem sokat adnak a higiéniára, amitől rosszul vagyok. Mára kb a kocsi egész belsejét kicseréltem, úgyh most egy néhány ezret futott gép belsejével vetexik.
Andrea14729-11-2015 18:24:07 // 55242
Koszi mar visszaolvastam enis :) viszont az izzo tipusat megtidja nekem mondani valaki mert ehhez nem ertek. Ha lehet akkor az a fajtae kene ami bennevan hogy ne kelljen forrasztgatni, de masik verzio is szoba johet csak akkor keritek egy hozzaertot aki megcsinalja :D
emGéza29-11-2015 15:37:16 // 55241
Az 55162 hsz-el kezdte és most fejezte be ;-)
Andrea14729-11-2015 11:08:08 // 55240
Barcsak az enyem is igy vilagitana :D nem ismetem az elozmenyeket, uj konzolt talaltal hozza vagy a vilagitas lett negcsibaltatva? :)
emGéza29-11-2015 09:02:44 // 55239
:-D
És milyen jó , hogy rákérdeztél !!! Azóta nem kell a sötétben tapogatóznunk ;-)
És milyen jó , hogy rákérdeztél !!! Azóta nem kell a sötétben tapogatóznunk ;-)
Andrea14728-11-2015 16:52:13 // 55237
Szia.
Kerestem, aztan lealltam vele :) viszem boroztetni a kormanyom de az a karpitos aztmondta hogy nemnagyon vallal ajtokarpit javitast mert bontottan sokkal olcsobban hozzajutok de ranez ha szeretnem de nemhiszi hogy elvallaja. De ezekszerint megsem olyan egyszeru szerezni hozza. Lett volna 1-2 de azok roszabb allapotban voltak mint az enyem vagy ugyanugy logott az anyag ugyhogy mostmar vegkepp nemtudom mitcsinaljak vele. Ha tudnal ajanlani valakit megkoszonnem :)
Kerestem, aztan lealltam vele :) viszem boroztetni a kormanyom de az a karpitos aztmondta hogy nemnagyon vallal ajtokarpit javitast mert bontottan sokkal olcsobban hozzajutok de ranez ha szeretnem de nemhiszi hogy elvallaja. De ezekszerint megsem olyan egyszeru szerezni hozza. Lett volna 1-2 de azok roszabb allapotban voltak mint az enyem vagy ugyanugy logott az anyag ugyhogy mostmar vegkepp nemtudom mitcsinaljak vele. Ha tudnal ajanlani valakit megkoszonnem :)
Csabo2228-11-2015 13:49:59 // 55236
Ciao
Egy ideje már hajtod ezt a kárpitot és még mindig nincs siker?
Nekem ilyen van, de 3 ajtós kivitelben, ami sajna neked nem jó...
Kárpitos megcsinálja sztem szépen. attól függ hova tudod elvinni, én ismerek 1et aki szépen dolgozik és nem is drága.
Egy ideje már hajtod ezt a kárpitot és még mindig nincs siker?
Nekem ilyen van, de 3 ajtós kivitelben, ami sajna neked nem jó...
Kárpitos megcsinálja sztem szépen. attól függ hova tudod elvinni, én ismerek 1et aki szépen dolgozik és nem is drága.
Andrea14727-11-2015 19:26:18 // 55235
Public Enemy27-11-2015 14:54:18 // 55234
278x175x190mm
0Balazs27-11-2015 12:56:12 // 55233
Szaisztok! Valaki megtudna irni gyorsan hogy a FL 1.9jtd-be mekkora akksi fer be? Surgos lenne! Koszii!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
5
Guests5
511
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?