Forum >> 164-166
W.05-05-2013 19:44:21 // 66829
" Sajnálom, hogy egy az eladó számára jól időzített automataváltó hibát besz.ptam" Ez meg hogyan sikerült? Nem mentél vissza reklamálni?
W.05-05-2013 19:41:32 // 66828
Gyorsan ment...:). Én közben úgy döntöttem, hogy megtartom a Saabot. Nézegettem a hahu-t, de azt kell mondjam, nem tudnék ilyen ár-èrtékű Alfàt venni helyette. Asszem átfényeztetem valamilyen masculin színre...:)
TSiga ( I am the TSIG)05-05-2013 18:44:35 // 66827
Csak néha-néha olvasok bele ebbe a fórumba, de ezek a sorok tetszettek. Az eleje a valóság gyatra állapota, a harmadik bekezdéstől érzelmek is vannak.
Azért szép lesz a vas veteránként. :-D
Nem hibrid, nem EURO-9, hanem megy és tele van érzelemmel. :-D
Azért szép lesz a vas veteránként. :-D
Nem hibrid, nem EURO-9, hanem megy és tele van érzelemmel. :-D
Zoli198005-05-2013 18:11:34 // 66826
Pontosan. És a kedves "új" tag igyekszik megfelelni, mint személyileg, mint autóilag, a már sok éve nagyvadazó társaknak. :) Csak hogy ne lógjon ki a sorból. :)
Kimis11105-05-2013 16:26:06 // 66825
Teljesen igaz. Még annyit,hogy szerintem aki itt fenn van,az szereti is az autóját és a lehetőségeihez mérten gondozza,ápolja...Nem véletlenül veszi a "fáradságot" hogy regisztráljon,kérdezzen,figyeljen,válaszoljon..
tipoatti05-05-2013 16:15:40 // 66824
Na, ezt a hsz.-t mindjárt kontrollcékontrollvé-zem. Tökéletes meglátása a dolgoknak!
tipoatti05-05-2013 16:07:04 // 66823
"új" dízel eladva... Jó helyre, szimpatikus gazdihoz került egy 5,7-es V8-as Pontiac mellé Kecskemétre.
Zoli198005-05-2013 15:42:25 // 66822
Ha találkozunk, tuti lecsekkolom..
W.05-05-2013 15:24:57 // 66821
Nézd meg , most tették fel.
Putyesz05-05-2013 15:02:00 // 66819
így van...azóta mindenki kérdi hogy megültetted a verdát!?:):):):)
eddig is kerültem a patkákat...de most már egy 5 centis padkára sem merem ráereszteni a bellát!!!és még meg sincs ültetve:)
eddig is kerültem a patkákat...de most már egy 5 centis padkára sem merem ráereszteni a bellát!!!és még meg sincs ültetve:)
Putyesz05-05-2013 14:59:45 // 66818
az amorésok nem gyógyegerek:):):):)....nehogy magadra vedd
Kimis11105-05-2013 14:34:09 // 66817
Mindenesetre legalább van egy kis mozgás a topicban...mostanában alig írt valaki. Ez a fogyi téma kicsit lendített a dolgokon..
Amúgy érdekességképpen tettem fel az adatokat. Persze,hogy eszik többet is. Városban ha csak ott megyek és nyomom is akkor 7-ig elmegy.
Mivel én sokat megyek,igenis számít a fogyasztás,de az is,hogy mivel járok.Biztos nem ülök Szutyukiba,vagy ilyesmi...
És áldozok is rá.
Szóval,mikor napi 4-500 km az általános,akkor bizony érdekes,hogy mennyi megy el.
Egyébként tettem bele egy boxot és igy szerintem kisebb a fogyasztás.
Gondolom,ez a topic azért van,hogy megbeszéljük a tapasztalatokat...
Amúgy érdekességképpen tettem fel az adatokat. Persze,hogy eszik többet is. Városban ha csak ott megyek és nyomom is akkor 7-ig elmegy.
Mivel én sokat megyek,igenis számít a fogyasztás,de az is,hogy mivel járok.Biztos nem ülök Szutyukiba,vagy ilyesmi...
És áldozok is rá.
Szóval,mikor napi 4-500 km az általános,akkor bizony érdekes,hogy mennyi megy el.
Egyébként tettem bele egy boxot és igy szerintem kisebb a fogyasztás.
Gondolom,ez a topic azért van,hogy megbeszéljük a tapasztalatokat...
vm05-05-2013 14:17:03 // 66816
Van most egy TÉNYLEG jó 164-es ;-)
Abarai05-05-2013 13:45:13 // 66815
Francnak nézek be ide. Újabban hetente nézek 166-okat hahun...
Nem mintha keret lenne rá. :)
Nem mintha keret lenne rá. :)
Totti (NagyVad)05-05-2013 13:41:28 // 66814
Szerintem ne vedd magadra nem hiszem hogy te azok közé tartozol!
Totti (NagyVad)05-05-2013 13:38:50 // 66813
Ha érdekel keres meg privátban !
Totti (NagyVad)05-05-2013 13:36:56 // 66812
Igen a küszöb helyére megy a első hátsó toldat meg a lökösökre! 4-5 cm-vel kerül lejjebb oldalt és a lökösök sarkánál illetve az eleje 2-3 cmmel!
Robi6405-05-2013 13:32:05 // 66810
Sajnálom, hogy egy az eladó számára jól időzített automataváltó hibát besz.ptam és a "gyógyegerek" táborába sorolva érzem magamat. Vásárlás előtt próbáltam a lehetőségeimet kihasználva tájékozódni, AR75-ös múltamat ennél a típusnál nem nagyon tudtam segítségül hívni, viszont akiket a vásárlásnál próbáltam segítségül hívni(166-os tulaj/szerelő, eredményes problémamegoldó Amores-társ, ismert Alfa-szerviz tulaj) sajnos lemondták illetve nem tudták vállalni a felkérést. Így továbbra is számítok a tapasztalt topictársak segítségére és remélem, hogy nem sokára Veletek tudok ha nem is "pávázni", de büszkén tartani!
Zoli198005-05-2013 13:31:27 // 66809
Akkor témázgassunk, szépítgessünk, hátha bekerülök a legjobb 10-be :)
A Zender kit az a gyári küszöb helyére megy rá gondolom, ill az elejére a lökös aljára. Mennyit csökkent ez az autó magasságán elöl és oldalt? Ahogy nézem hátul nem számottevő, de kinézetre is kb 3-5 cm lehet benne.?
A Zender kit az a gyári küszöb helyére megy rá gondolom, ill az elejére a lökös aljára. Mennyit csökkent ez az autó magasságán elöl és oldalt? Ahogy nézem hátul nem számottevő, de kinézetre is kb 3-5 cm lehet benne.?
Cro16605-05-2013 13:25:20 // 66808
Szerintem elkerülhetetlen ennyi év elteltével, hogy "felhíguljon" a 166 os tulajok összetétele..minél olcsóbb, annál többen veszik. Az "ős öregek" akik már több mint 10 éve élvezik ezt a csodálatos típust, nyilván más szemmel néznek az autójukra, már csak azert is, mert akkoriban nem tudta mindenki megvásárolni 4-5-6-10 millióért, most meg pár száz ezerért válogathat mindenki.Ez van, ez ellen senki sem tud tenni.El kell tudni fogadni azokat is, akik csak most engedhetik meg maguknak, nem mindenkinek egyforma a "takarója". Attól még szeretheti az autóját, lehetőségei szerint költ is rá nyilván,.Nem lehet azt mondani, nem vehetsz 166-ot, mert csak egy milliód van, vegyél xuzukit, az való neked.... Az a 6-8 szép állapotú 166 meg úgy se eladó, ha igen, nem a hahu határozza meg a valós értékét, és a vevője se onnan lesz.
Fogyasztás: dízel 5-10 L, benzines 8-20L ig..ki hogy használja :)))
UFF
Fogyasztás: dízel 5-10 L, benzines 8-20L ig..ki hogy használja :)))
UFF
Putyesz05-05-2013 13:06:17 // 66807
Így van...nem kell itt feszkózni,lassan ezzel van tele ez az egész qurva amore...akármelyik topicba nézek!jó...tudom hogy már nagyon felhígult a közösség, de legalább mi, nagyvadak tartsunk össze,segítsük egymást stb. ...ahogy eddig is tettük:-)
Putyesz05-05-2013 12:58:25 // 66806
Jókat mondasz...De....szerintem az ilyen embereket szarjuk már le magasról akik a neten össze-vissza szedett infókból akarnak egy tipusról mindent megtudni...minthogy inkább tulajokat kérdezne akiknek több éve ilyen autójuk van!!!...az ilyen gyógyegerek meg is érdemlik ha befürödnek...csak az autót sajnálom ami hozzá kerül!
Más........szerintem nem kell éveket várni azzal hogy majd előhozzuk a 166okat pávázni...az enyémet eddig is megnézték...mióta zenderesítve lett(by Totti...reklám helye:-)) mintha másik autóm lenne...ahol csak elmegyek tátott szájú embereket látok mindenhol,csak néznek mint hal a szatyorban!nagyon durva...de tényleg
...de gondolom ezt nem csak én élem át....
Más........szerintem nem kell éveket várni azzal hogy majd előhozzuk a 166okat pávázni...az enyémet eddig is megnézték...mióta zenderesítve lett(by Totti...reklám helye:-)) mintha másik autóm lenne...ahol csak elmegyek tátott szájú embereket látok mindenhol,csak néznek mint hal a szatyorban!nagyon durva...de tényleg
...de gondolom ezt nem csak én élem át....
Louis05-05-2013 12:20:02 // 66805
A fogyasztás témához csak annyi, hogy nekem mindig is csak benzines Alfáim voltak, ezért az elmúlt 20 évben csak 10 liter feletti értékeket láttam.
Nekem az a hitvallásom (ezzel palástolom a fogyasztási adatokat), hogy nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm (és nem dolgozom), ezért ennyi kijár nekem :)
Én naponta használom az autót kb. 30 km-t megyek vele Budapesten. Ha kis fogyasztású autóm lenne, akkor megspórolhatnék 10-15 ezer forintot havonta. De minek :)
Van egy családi dízel wagenünk, amivel hosszabb utakra járunk, mert abba belefér a teljes család és még a nagyi is. De ha nyáron a klíma is megy, akkor mint egy beteg teve, csak vánszorog. 4 év alatt mentünk vele 80 ezer kilométert, 6,5 literes átlaggal.
Múlt hónapban a termálfürdőbe menet inkább az Alfát választottam, hogy egy kicsit megjárassam a pályán is, és a család miatt kényelmes tempóval (fix 140 a pályán) ez is keveset fogyaszt :)
Nekem az a hitvallásom (ezzel palástolom a fogyasztási adatokat), hogy nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm (és nem dolgozom), ezért ennyi kijár nekem :)
Én naponta használom az autót kb. 30 km-t megyek vele Budapesten. Ha kis fogyasztású autóm lenne, akkor megspórolhatnék 10-15 ezer forintot havonta. De minek :)
Van egy családi dízel wagenünk, amivel hosszabb utakra járunk, mert abba belefér a teljes család és még a nagyi is. De ha nyáron a klíma is megy, akkor mint egy beteg teve, csak vánszorog. 4 év alatt mentünk vele 80 ezer kilométert, 6,5 literes átlaggal.
Múlt hónapban a termálfürdőbe menet inkább az Alfát választottam, hogy egy kicsit megjárassam a pályán is, és a család miatt kényelmes tempóval (fix 140 a pályán) ez is keveset fogyaszt :)
tipoatti05-05-2013 12:18:34 // 66804
Ha Zé. nem praktizálna, márkát váltanék. Komolyan... :(
tipoatti05-05-2013 12:10:32 // 66803
Ha nincs meg a nuvolám, sose' lett volna a Tiéd. :) JÓ helyre került, ez a lényeg! :)
tipoatti05-05-2013 12:08:19 // 66802
:) Tudod jól, hogy szeretl, na jó, azért mindennek van határa. :))) Az ezüstöm "zokniszagára", azért Te is rágerjedtél tavaly! Igaz, az 18"-os büdös lábakon szaladgált. :P
Jövő héten nyomattatok veled egy kapszulásat feltétlenül! ;)
Jövő héten nyomattatok veled egy kapszulásat feltétlenül! ;)
Andy05-05-2013 11:57:42 // 66801
Csak nem bírom ki! :)))
Amikor vettem az enyémet és először megkérdezted mit zabál, Én megmondtam hogy 15 és 20 között forgalom függvényében. Erre Te azt mondtad, hogy végre valaki aki nem szépítgeti a nagy fogyasztási valóságot. Emlékszel erre??? :))
Na most: (és ez nem biztos hogy mindenkinek tetszik majd) ott tartunk, hogy teljesen irreális adatok posztolásával "segítjük" azokat akik esetleg tájékozódási jelleggel néznek be ide. Nézelődik a laikus a Hahun, látja hogy hugyészarér van nagy autó, itt azt írják hogy hú ez csak 5 litert eszik. Na belevág a marha. Aztán tele az ország leszakadt farzsebbel, mert olcsó volt, de qrva szar állapotú, a fogyasztás az nem annyi, szervizre nem marad... (akinek nem inge...)
A gányoláshoz. Statisztikailag a "szakszerviz" a legnagyobb gányoló. Ezt 82-óta tapasztalom. Ha teszem azt a futóművemet rábízom Tottira, vagy Zére, akkor tudom, hogy olyan valaki kotorászik benne akit érdekel, kitapasztalta, begyakorolta, és érti amit csinál. Nem egy botcsinálta szakszervizesre aki ma Alfát, jövőhéten meg már opelt "szakért", mert Alfáéktól kirúgták .
Írok érdekeset. Van itt már néhány autó és gazda akik tovább gondolják az egészet.
Ezek a vasak (5-6 darab nem több) talán túlélik az elkövetkező pár évet, amikorra elkopik az a rengeteg kintről berángatott, elhanyagolt szemét amivel nap mint nap találkozok. Na majd akkor előjövünk és a régi pompát idézve, irigykedő tekintetek mellett parádézhatunk. Mert remélem az enyém is benne lesz ebben az elit kisebbségben.
Tisztellek téged, mert a barátom vagy és mert nagyon jó úton jársz. Jó úton jársz mikor lelakott, elkopott, zokniszagú 166-ost veszel és sorban újítod fel őket.
Remélem majd az egyiket megtartod magadnak! :))
Mikor tolod át a képed egy kávéra? ;))
Amikor vettem az enyémet és először megkérdezted mit zabál, Én megmondtam hogy 15 és 20 között forgalom függvényében. Erre Te azt mondtad, hogy végre valaki aki nem szépítgeti a nagy fogyasztási valóságot. Emlékszel erre??? :))
Na most: (és ez nem biztos hogy mindenkinek tetszik majd) ott tartunk, hogy teljesen irreális adatok posztolásával "segítjük" azokat akik esetleg tájékozódási jelleggel néznek be ide. Nézelődik a laikus a Hahun, látja hogy hugyészarér van nagy autó, itt azt írják hogy hú ez csak 5 litert eszik. Na belevág a marha. Aztán tele az ország leszakadt farzsebbel, mert olcsó volt, de qrva szar állapotú, a fogyasztás az nem annyi, szervizre nem marad... (akinek nem inge...)
A gányoláshoz. Statisztikailag a "szakszerviz" a legnagyobb gányoló. Ezt 82-óta tapasztalom. Ha teszem azt a futóművemet rábízom Tottira, vagy Zére, akkor tudom, hogy olyan valaki kotorászik benne akit érdekel, kitapasztalta, begyakorolta, és érti amit csinál. Nem egy botcsinálta szakszervizesre aki ma Alfát, jövőhéten meg már opelt "szakért", mert Alfáéktól kirúgták .
Írok érdekeset. Van itt már néhány autó és gazda akik tovább gondolják az egészet.
Ezek a vasak (5-6 darab nem több) talán túlélik az elkövetkező pár évet, amikorra elkopik az a rengeteg kintről berángatott, elhanyagolt szemét amivel nap mint nap találkozok. Na majd akkor előjövünk és a régi pompát idézve, irigykedő tekintetek mellett parádézhatunk. Mert remélem az enyém is benne lesz ebben az elit kisebbségben.
Tisztellek téged, mert a barátom vagy és mert nagyon jó úton jársz. Jó úton jársz mikor lelakott, elkopott, zokniszagú 166-ost veszel és sorban újítod fel őket.
Remélem majd az egyiket megtartod magadnak! :))
Mikor tolod át a képed egy kávéra? ;))
Zoli198005-05-2013 11:55:34 // 66800
Szerintem meg inkább azon voltatok, hogy ne vigyem el, hogy meg tudjátok venni :)
tipoatti05-05-2013 11:53:11 // 66799
Ennyi, szép iromány.
tipoatti05-05-2013 11:52:22 // 66798
Egyébként szerencséd, hogy elvitted, mert a zsebemben ott volt végig a stukker, Lacinál pedig a műhely falához támasztva egy shotgun. :)))))
Zoli198005-05-2013 11:45:40 // 66797
Személy szerint nem panaszkodok a fogyasztásra, csak sok év dízellel való futkosás után furcsa megszoknom. Ennyi. Egyébként senki nem tartotta a fejemhez a fegyvert, hogy vegyem meg. Nálam van, vállalom a fogyasztását. PONT.
A szervizes témáról annyit, hogy a másik autóm felújítás előtt volt, így bátrabban nekiálltam a belsejét szétszedni, átalakítani. Megtanultam pár dolgot, így olcsóbban jöttem ki. Az új autóval nem merek semmit csinálni, pl nem világít a jobbos ködlámpa, de nem állok neki, mert félek, hogy elb@szok valamit. Így majd Zé, vagy Csöri megoldja. Ez az autóm már másról szól. És élvezem. Pláne hogy 90 padló, és simán előzök, miközben dorombol, mint egy kéjes macska.
A szervizes témáról annyit, hogy a másik autóm felújítás előtt volt, így bátrabban nekiálltam a belsejét szétszedni, átalakítani. Megtanultam pár dolgot, így olcsóbban jöttem ki. Az új autóval nem merek semmit csinálni, pl nem világít a jobbos ködlámpa, de nem állok neki, mert félek, hogy elb@szok valamit. Így majd Zé, vagy Csöri megoldja. Ez az autóm már másról szól. És élvezem. Pláne hogy 90 padló, és simán előzök, miközben dorombol, mint egy kéjes macska.
tipoatti05-05-2013 11:42:04 // 66796
Tényleg nem fájtingolásilag, de: az Mjet jóval többet eszik, mint a 10V. Még az 1,9 is, a 2,4 pláne. 159, Brera esetében az "inkább már nem is illik beszélni róla" 2,4 Mjet esetében a valós adat. Simán megesznek annyit városban pl., mint egy manuális 166 2,5 V6. ETTŐL még mind szép és jó verdák.
A 3.0 V6 automata és az alacsony érték együtt együtt említve sci-fi kategória. ETTŐL még a legjobb, amiben az ember ülhet valaha.
A 3.0 V6 automata és az alacsony érték együtt együtt említve sci-fi kategória. ETTŐL még a legjobb, amiben az ember ülhet valaha.
tipoatti05-05-2013 11:32:48 // 66795
Akkor írjatok érdekeseket. :) Ne csak azt, hogy miről szóljon itt bármi, bárki. Valakinek ez az izgalom, hát lelke legyen rajta. Vagy fogyasztás,-és szerelés a téma, vagy annak a lezúzása, aki erről szólni merészel. Virágozzék minden virág és egyebek... :S
Gányoltatáshoz: STATISZTIKAILAG és mindenféle bűnös marketing szempontok alapján mindenki, aki nem szakszervizbe hordja, ezt teszi. Ti is. Én is. Nem? :)
Gányoltatáshoz: STATISZTIKAILAG és mindenféle bűnös marketing szempontok alapján mindenki, aki nem szakszervizbe hordja, ezt teszi. Ti is. Én is. Nem? :)
Zsunior05-05-2013 11:12:14 // 66794
Szerintem meg ennek a fórumnak nem az autó fogyasztásáról, és a gányolásról kellene szólnia. Röviden ez a véleményem.
Föckös05-05-2013 11:09:15 // 66793
szúúszááá!
a dízel jól fogyaszt(vagyis jobban) cserébe qvbüdös, és nem megy úgy
a véhatnak hangja páratlan és jobban megy, cserébe többet fogyaszt
mellesleg MINDAKETTŐ QVASZÉÉP!
;-)
a dízel jól fogyaszt(vagyis jobban) cserébe qvbüdös, és nem megy úgy
a véhatnak hangja páratlan és jobban megy, cserébe többet fogyaszt
mellesleg MINDAKETTŐ QVASZÉÉP!
;-)
Andy05-05-2013 11:07:08 // 66792
Amikor a trakesz szedegeti a pacskert akkor nem 4-5 litykót kóstol. Ezt te is tudod. Mint ahogy a V6 is képes gyök kettővel haladva alacsony értéket produkálni.
A különbséget a valós és a művi fogyasztás között az okozza, hogy NEM a képességeinek méltóan használják a verdát. Ezt meg qrvára kár itt időről időre fotókkal dokumentálni.
Na most figyelj!!! Kint jártam Zsunior verdájával Kölnben. Úgy mentem vele ahogy kell! És tudod mit? Másfél tank gázolajat beszippantott egy irányba. Szóval nekem ne...
Azt is pontosan tudod, hogy évekig dolgoztam a V6-al itt Pesten a dugóban. Ma már a szállított áruk mennyisége miatt kell a tgk.
A különbséget a valós és a művi fogyasztás között az okozza, hogy NEM a képességeinek méltóan használják a verdát. Ezt meg qrvára kár itt időről időre fotókkal dokumentálni.
Na most figyelj!!! Kint jártam Zsunior verdájával Kölnben. Úgy mentem vele ahogy kell! És tudod mit? Másfél tank gázolajat beszippantott egy irányba. Szóval nekem ne...
Azt is pontosan tudod, hogy évekig dolgoztam a V6-al itt Pesten a dugóban. Ma már a szállított áruk mennyisége miatt kell a tgk.
tipoatti05-05-2013 10:40:41 // 66791
Jómagam is már kb. 2x ragasztattam meg a zsanérokat, nincs értelme valóban sajnos. Eltörik.
tipoatti05-05-2013 10:39:19 // 66790
Mondtam, hogy ennek a fogyasztásától nem fogsz agyfaxt kapni. ;) A 2,5 V6 még automatával is egész vállalható napi használatra, a 3,0-ról ez jóindulattal sem mondható el igazán. UFF. :)))
tipoatti05-05-2013 10:37:37 // 66789
Véhat és dízel használóként tudom, hogy őszinte örömöt tud okozni egy trakesz használata esetén a minél kisebb látható fogyasztási érték. Főleg, hogy még szedegetik is a kerekeiket rendesen, ha kell. Ezért tényleg ne harapjuk már le senki búráját, főleg ennyi év után.
Ettől még irgalmatlan nagy szerelem tárgya lehet egy traktor is, én tudom. KÖZHELY: A V6 teljesen másról szól - DE a legtöbb tulaja NEM használja mindennapi közlekedés céljára, ha jól "sejtem"... ;)
Ettől még irgalmatlan nagy szerelem tárgya lehet egy traktor is, én tudom. KÖZHELY: A V6 teljesen másról szól - DE a legtöbb tulaja NEM használja mindennapi közlekedés céljára, ha jól "sejtem"... ;)
Don Gombóc05-05-2013 10:33:33 // 66788
Az a legjobb ha kapsz másikat, látom ajánlatot is kaptál rá. Én is ragasztottam egyszer a zsanér részét de a második könyöklésnél eltörött. Amúgy majd meglátod, az eredeti az műbőr. De talán azért hogy az izzadtság ne kezdje ki olyan hamar. A bőr amivel bevontam az hamarabb kezdett el megbarnulni. Szerintem a ember bőrének a savassága vagy mi a csöcs csinálja. Mindjárt jön Föckös és elmagyarázza. :-)
Zoli198005-05-2013 09:23:41 // 66787
Kíváncsi voltam, hogy mit tud fogyasztásilag, ha úgy használom, mint a dízelt használtam. Volt benne kicsi pálya 140felett kicsivel, a többi közút 100-120-as tempóval, meg egy rövid tesztvezetés pörgetve. Ha az élményfaktort is figyelembe veszem, azt kell mondjam a 9,5 nem vészes.
(Viszont Móron Agipnál 406 ft a 95-ös, máshol meg min. egy 10-essel drágább..... Ki is használtam..)
(Viszont Móron Agipnál 406 ft a 95-ös, máshol meg min. egy 10-essel drágább..... Ki is használtam..)
W.05-05-2013 06:15:38 // 66785
Kb. Ugyanez a táv de 95-ös átlaggal 10.5 volt tegnap nálam.
Alfás Viktor (NagyVad)05-05-2013 00:35:21 // 66784
[img1] nekem is van képem :-):-):-)
Alfás Viktor (NagyVad)05-05-2013 00:33:53 // 66783
Kimis11104-05-2013 23:47:26 // 66782
Hidd el,megértelek.Attól,hogy "használati tárgy" még a vérem adnám érte:)
Nem véletlenül írtam,hogy fogok venni egy 3.0-t...
Nem véletlenül írtam,hogy fogok venni egy 3.0-t...
Grando04-05-2013 23:41:12 // 66781
Azt hiszem, nem fogom tudni elmagyarázni. Neked egy szimpla használati tárgy, nekem a dilim. Nem ugyanazon az alapon állunk hozzá. Az én oldalam - ahogy látom - egyre inkább eltűnőben van. :(((
Kimis11104-05-2013 23:27:52 // 66780
Ki erőltet itt bármit is???
Én biztosan nem:)
Mi a probléma?
Mivel igen sokat megyek,nekem fontos,hogy ne egyen sokat a gép. Később valszeg veszek egy 3.0-t is. A V6 azért persze más... A V8 is...
Nem vetélkedni akarok,hidd el.
Én biztosan nem:)
Mi a probléma?
Mivel igen sokat megyek,nekem fontos,hogy ne egyen sokat a gép. Később valszeg veszek egy 3.0-t is. A V6 azért persze más... A V8 is...
Nem vetélkedni akarok,hidd el.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
450
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?