Forum >> 164-166
Cro16623-01-2009 21:46:42 // 43629
jah..beírod googleba hogy kerékbilincs,és itt találod magad:)))
Charlie 16623-01-2009 21:40:33 // 43628
Há' hol máshol ?:):):)
Szólásszabadság van, nem ? :):):):)
Szólásszabadság van, nem ? :):):):)
W.23-01-2009 21:33:54 // 43627
Már bocs , de mindannyian "idióták" vagytok!!! EZ EGY NYÍLT TOPIK, MINDENKI LÁTHATJA!!! Itt kitárgyalni ezt...hát.....:)
Cro16623-01-2009 21:12:35 // 43626
minusz 1 Neki:)
Cro16623-01-2009 21:11:53 // 43625
Aki tudja Arno tel számát, légyszi szoljon Neki, hogy olvassa el a mailt amit írtam Neki. Tartalmazza a megoldást a problémájára! Thx
Charlie 16623-01-2009 20:48:42 // 43623
Nem azt írtam hogy nem mázsálják meg, hanem azt hogy szerintem nem nagyon...
tipoatti23-01-2009 20:43:01 // 43622
Term. ez is igaz, sok múlik az ügy előadóján, többek között ezért sem kell komolyan parázni egy esetleges sitten csücsüléstől, azonban a bűntetőeljárás mindenképpen bevezetésre kell, hogy kerüljön - régóta elég erős az ügyészségi felügyelet a nyomozók munkája felett. A számítógépes adatrögzítés - nyomozati munka mellett nehéz kummogni. Persze nem lehetetlen...
Charlie 16623-01-2009 20:33:37 // 43621
Elnézést, ellent kell mondanom, második körös tapasztalat hogy de igen....
Sok múlik az ügyintéző jóindulatán, csak nem kell pampogni meg hepciáskodni.
Elbaxtad, hibázott, jöttem fizetni. nekik is meg a hibázónak is könnyebb.
Sok múlik az ügyintéző jóindulatán, csak nem kell pampogni meg hepciáskodni.
Elbaxtad, hibázott, jöttem fizetni. nekik is meg a hibázónak is könnyebb.
Charlie 16623-01-2009 20:30:52 // 43620
Erre lehet hivatkozni.
Ha nincs kamerafelvétel, akkor lehet azt mondnai hogy van egy cetlim, meg van egy bilincsem, a kocsi előtt találtam.........
Kérdés, lűáttuk-e az esetet innen legalább hárman akik bizonyítjuk is :)
Ha nincs kamerafelvétel, akkor lehet azt mondnai hogy van egy cetlim, meg van egy bilincsem, a kocsi előtt találtam.........
Kérdés, lűáttuk-e az esetet innen legalább hárman akik bizonyítjuk is :)
Charlie 16623-01-2009 20:29:09 // 43619
Má' bocs hogy belekotyogok, de azzal hogy mihamarbb visszaszolgáltatja, felmerülhet lopás helyett a jogtalan birtoklás esete.
Eladni, megtartani nem akarta..............és vissza is viszi (feltehetőleg) :):):)
Eladni, megtartani nem akarta..............és vissza is viszi (feltehetőleg) :):):)
Cro16623-01-2009 20:25:40 // 43618
egyetértünk. kiderült már melyik kerület?
tipoatti23-01-2009 20:23:12 // 43617
Nagyon sokan a mai napig keverik a parkolási cégek teniszlabda-jelmezbe bújtatott mikuláscsomag dugdosós harcosait a közterület-felügyeletek egyenruhás, intézkedési jogosultsággal bíró hivatalos személyeivel.
Pedig qrvára nem egy kávéház a kettő...
Pedig qrvára nem egy kávéház a kettő...
tipoatti23-01-2009 20:17:27 // 43616
Jobban tette volna, mert abban az esetben rongálás vétségét követte volna el. A lopás törvényi tényállás megvalósítása SOKKAL szarabb szankciókat vonhat maga után.
Cro16623-01-2009 20:14:32 // 43615
félreértetted..Én nem mondtam, hogy visszaszolgáltatja. otthagyja az nem ugyanaz.
feltételes módban irtam.
innentől, hogy elvitte..sőt még "reklámozza" is+ gondolom olyan helyen volt hogy felvétel is van..igazad van! Ebből konkrétan már nem lehet jól kijönni.
feltételes módban irtam.
innentől, hogy elvitte..sőt még "reklámozza" is+ gondolom olyan helyen volt hogy felvétel is van..igazad van! Ebből konkrétan már nem lehet jól kijönni.
Grando23-01-2009 20:14:31 // 43614
A fenébe, télleg. ;)))
Cro16623-01-2009 20:09:48 // 43613
a cica meg a jótündér nem életszerű:)))))
tipoatti23-01-2009 20:09:47 // 43612
:) 1 évig csak színészkedtem pl. Veled... :)))
tipoatti23-01-2009 20:09:04 // 43611
A Felügyelet lehet, hogy beveheti... SZERINTED. Attól, hogy visszaszolgáltatja, a lopás törvényi tényállása megvalósult... Ja, és ez az egész innentől kezdve a RENDŐRSÉG nyomozati hatáskörébe tartozik, mivel bűncselekmény elkövetésére van megalapozott gyanú.
Nem annyira vicces dolog ez, higgyetek nekem...
Nem annyira vicces dolog ez, higgyetek nekem...
Grando23-01-2009 20:09:01 // 43610
A parkolócégek a kis piros (vagy kék) zacsit nem követelhetik rajtam esetleg kamatostul, amiért elviszem? Vagy ez vmi értékhatártól függ, vagy hogy van ez? Vagy nem adta nekem azzal, hogy a tulajdonomhoz rögzítette? Mégiscsak az autó a nagyobb. :DDD De ha nem, akkor rögzíthetem a biciklimet mondjuk egy - mittomén - Ferrarihoz? Elviheti a manus a Ferkáját az én bringámmal? Ha elviszi, akkor ellopta? Ha nem viszi el, hanem levágja (mert teszem azt odaláncoltam), akkor megkárosított engem? Hiszen szétvágta a láncomat... :DDDD
Na jó, biztosan szabályozva vannak ezek a dolgok vhogyan. A jogászok értik a módját, bár likakat is hagynak rendesen. Érdekelne, hogy van-e ezen is fogás... ;)))
Na jó, biztosan szabályozva vannak ezek a dolgok vhogyan. A jogászok értik a módját, bár likakat is hagynak rendesen. Érdekelne, hogy van-e ezen is fogás... ;)))
Cro16623-01-2009 19:50:40 // 43609
ha sértetlen a bilincs(lakat is) és nem tünik el akkor tehet egy szívességet a Felügyelet. eszköz megvan, sértetlen, elkövetőröl nincs képi anyag akkor sztem no para:)miért törvényszerű az hogy a tulaj vette le?:)
Grando23-01-2009 19:46:15 // 43608
Ja ja. Nekem is ez ugrott be, hogy elvitte a cica. Vagy egy jótündér. ;)))
Cro16623-01-2009 19:43:51 // 43607
Ott kellett volna hagynod a bilincset..igy gyakorlatilag elloptad:( Ha térfigyelő nem vette fel, ahogy szeded le,akkor mondhatnád, hogy mire Te odaértél nem volt rajta semmi:)
rendszám leesés ellen matrica-rendszám:))
rendszám leesés ellen matrica-rendszám:))
Andy23-01-2009 19:28:14 // 43606
Mi lett veled Atti?
Apám te kívűlről fújod a BTK-t!! :)
Apám te kívűlről fújod a BTK-t!! :)
tipoatti23-01-2009 15:56:10 // 43605
Nem kellett volna rohangálnod sehova, hagytak egy matricát az oldal ablakon, az azon található tel.számot fel kellett volna hívnod, és megy is a "bilincses" leszedni azt - a leszedés szolgáltatási díjának ellenében. Aztán persze feljelentés, szabálysértési eljárás - hiszen szabs.-t követtél el.
tipoatti23-01-2009 15:50:22 // 43604
Azaz a bemész, visszaadod, kifizeted a KRESZ szabs. büntetését nem járható út ebben az esetben, ilyen könnyen - azt gondolom - nem úszhatod meg a dolgot... :(
tipoatti23-01-2009 15:49:10 // 43603
Bandi ( András bácsi ) esete szerint nem. Ő tudtommal nagyon megbánta a cserét a V6TB-ről a full-full 2,4 mJTD 159-re...
tipoatti23-01-2009 15:46:02 // 43602
Arno!
Hol bilincselték meg a vasat?
Nem volt jó döntés... :( Pont ma tettem feljelentést egy ugyanilyen ügyben... elvileg lopás vétségét követted el dolog elleni erőszakkal. BTK. 316. § (1) d, pontja. 2 év szabadságvesztéssel is büntethető, ennél a bűncselekménynél nincs mindig jelentősége az értékhatárnak... Az elkövetési érték: ~68000.- Ft. ( Bp. V. ker.-nél ennyi az értéke egy bilincsnek, gondolom, máshol is.)
Ne parázz, valószínűleg sittre nem mész, de elmarasztalhatnak, gondolom a felhelyezést foganatosító Közterület-felügyelet már megtette a feljelentést az illetékes R.kaps.-ra. Most kezdődik a nyomozás.
Jobban jártál volna, ha kifizeted a 14.400 Ft.-ot, vagy, ha a felügyelő segítőkész és megteheti, ennek a felét - mondván, az intézkedés közben értél oda...
Azt tanácsolom mindenkinek, NE így járjon el hasonló esetben, bármennyire tökös és ügyes is.
Hol bilincselték meg a vasat?
Nem volt jó döntés... :( Pont ma tettem feljelentést egy ugyanilyen ügyben... elvileg lopás vétségét követted el dolog elleni erőszakkal. BTK. 316. § (1) d, pontja. 2 év szabadságvesztéssel is büntethető, ennél a bűncselekménynél nincs mindig jelentősége az értékhatárnak... Az elkövetési érték: ~68000.- Ft. ( Bp. V. ker.-nél ennyi az értéke egy bilincsnek, gondolom, máshol is.)
Ne parázz, valószínűleg sittre nem mész, de elmarasztalhatnak, gondolom a felhelyezést foganatosító Közterület-felügyelet már megtette a feljelentést az illetékes R.kaps.-ra. Most kezdődik a nyomozás.
Jobban jártál volna, ha kifizeted a 14.400 Ft.-ot, vagy, ha a felügyelő segítőkész és megteheti, ennek a felét - mondván, az intézkedés közben értél oda...
Azt tanácsolom mindenkinek, NE így járjon el hasonló esetben, bármennyire tökös és ügyes is.
Gonosztevő23-01-2009 15:38:32 // 43601
Gonosztevő23-01-2009 15:31:36 // 43600
Arno16623-01-2009 12:28:02 // 43599
Szepen leszedtem, meg a festek se jott le :)
Nem az a nyuves 15e huf... hulye voltam, elkurtam, megbuntettek, rendben.
De ez bakker hogy a tulajdonom lebilincselik... azert ez durva... nem fer a fejembe....
Lehet beleszarok, kivancsi vagyok mivel jár egy ilyesmi.
Lecsukni nem csuknak, fejbe nem lonek... centrum bilincselte le az onkormanyzat "keresere"... centrumra meg alapbol szarok nagyivben...
saros vagyok naluk, de csak ijesztgetnek evek ota...
Pereljen már be végre, nyerje meg...
Valszeg oka van h nem teszi...
Fel napot nem fogok rohangalni h visszakapjam a sajat kocsim....nekik meg penzt egy fillert nem adok birosagi vegzes nelkul.
Nem az a nyuves 15e huf... hulye voltam, elkurtam, megbuntettek, rendben.
De ez bakker hogy a tulajdonom lebilincselik... azert ez durva... nem fer a fejembe....
Lehet beleszarok, kivancsi vagyok mivel jár egy ilyesmi.
Lecsukni nem csuknak, fejbe nem lonek... centrum bilincselte le az onkormanyzat "keresere"... centrumra meg alapbol szarok nagyivben...
saros vagyok naluk, de csak ijesztgetnek evek ota...
Pereljen már be végre, nyerje meg...
Valszeg oka van h nem teszi...
Fel napot nem fogok rohangalni h visszakapjam a sajat kocsim....nekik meg penzt egy fillert nem adok birosagi vegzes nelkul.
Arno16623-01-2009 12:20:38 // 43598
Nincs semmim amit elvegyenek... egyebkent meg rohadjanak meg, miazhogy lebilincselik a kocsit ... lehet kihesszelem hol bilincselnek legkozelebb es visszarakom az o kocsijukra :)
Charlie 16623-01-2009 11:27:50 // 43597
Persze hogy segítettek a rendőrök, a bilincselés már rég nem hozzájuk tartozik.
(Annó még az ő játékszerük volt, mi is megpróbáltuk a haverral leflexelni, csak nem vettük észre hogy a térfigyelő kamera alatt csináljuk, így "tettenértek" :):) legalább tudom milyen a fogda belülről :):): )
Valószínű hogy mindenképpen el kapnak, hacsak nem tudod hitelt érdemlően bizonyítani hogy a te autódon aztán tuti nem volt semi bilincs, biztosan lelopták....
Van benne rizikó.
Ha nem ezt választod, akkor menj be, fizesd ki, örülj hogy nincs késedelmi kapat, és nem baxtatnak azért hogy rongáltad a "vagyonukat".
Ezrt szabad az ilyet csak úgy leoperálni hogy nehogy sérüljön.
(Annó még az ő játékszerük volt, mi is megpróbáltuk a haverral leflexelni, csak nem vettük észre hogy a térfigyelő kamera alatt csináljuk, így "tettenértek" :):) legalább tudom milyen a fogda belülről :):): )
Valószínű hogy mindenképpen el kapnak, hacsak nem tudod hitelt érdemlően bizonyítani hogy a te autódon aztán tuti nem volt semi bilincs, biztosan lelopták....
Van benne rizikó.
Ha nem ezt választod, akkor menj be, fizesd ki, örülj hogy nincs késedelmi kapat, és nem baxtatnak azért hogy rongáltad a "vagyonukat".
Ezrt szabad az ilyet csak úgy leoperálni hogy nehogy sérüljön.
Hunor23-01-2009 10:48:50 // 43596
Urak!Valaki vett már le 164 tankját?
Bedo23-01-2009 10:46:50 // 43595
Arno!
Egyszer régen mintha nekem is lett volna egy ilyen esetem, de talán NEM emlékszem már jól… elég szép összeget kívántak „kártérítés” fejében követelni… bár szépen elfér a többi bírósági felszólítás mellett!!! Azért óvatosan, mert néha – néha egészen a földhivatalig is elér az ügy!!!
U.I. nem egészségen ilyen sokáig fent lenni! :-)
Egyszer régen mintha nekem is lett volna egy ilyen esetem, de talán NEM emlékszem már jól… elég szép összeget kívántak „kártérítés” fejében követelni… bár szépen elfér a többi bírósági felszólítás mellett!!! Azért óvatosan, mert néha – néha egészen a földhivatalig is elér az ügy!!!
U.I. nem egészségen ilyen sokáig fent lenni! :-)
Don Gombóc23-01-2009 06:25:44 // 43594
Arno!
Hol jártál eddig? Elektro sokkolták az agyadat? :)
Mert szerintem nem volt jó a kezelés, ennyi hülyeség leírása után erre következtetek. :)
Szerintem ezt otthon is megoldhattad volna a konnektorból. :)
Hol jártál eddig? Elektro sokkolták az agyadat? :)
Mert szerintem nem volt jó a kezelés, ennyi hülyeség leírása után erre következtetek. :)
Szerintem ezt otthon is megoldhattad volna a konnektorból. :)
Arno16623-01-2009 03:06:19 // 43593
Ha már kocsit cserélsz.... azért nézd meg a legendet.
Arra a pár évre amig a 166 helyett nincs vmi normalis kocsi az alfanal, jólesz.
ABS, ASR (kipörgésgátló), CD tár, ESP (menetstabilizátor), GPS(navigáció), HIFI, automata váltó, bőr belső, centrálzár, elektromos ablak(elöl-hátul), elektromos tető, elektromos tükör, faberakás, fedélzeti computer, full extra, fűthető tükör, hűthető fűthető ülés, függöny légzsák, garázsban tartott, hátsó oldal légzsák, immobiliser, isofix rendszer, keveset futott, ködlámpa, könnyűfém felni, memóriás vezetőülés, nem dohányzó, oldal légzsák, riasztó, szervizkönyv, szervokormány, színezett üveg, tempomat, törzskönyv, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák, xenon fényszóró, állítható kormány, összkerékhajtás, ülésmagasság állítás.
8.799.000 Ft
Évjárat: 2007 / 4
Műszaki vizsga érv.: 2011
Futott km: 25850 km
Állapot: Kitünő
Üzemanyag: Benzin
Hengerűrtartalom: 3500 cm³
Teljesítmény: 219 kW, 298 LE
Kivitel: sedan
Szín: fekete (metál)
Arra a pár évre amig a 166 helyett nincs vmi normalis kocsi az alfanal, jólesz.
ABS, ASR (kipörgésgátló), CD tár, ESP (menetstabilizátor), GPS(navigáció), HIFI, automata váltó, bőr belső, centrálzár, elektromos ablak(elöl-hátul), elektromos tető, elektromos tükör, faberakás, fedélzeti computer, full extra, fűthető tükör, hűthető fűthető ülés, függöny légzsák, garázsban tartott, hátsó oldal légzsák, immobiliser, isofix rendszer, keveset futott, ködlámpa, könnyűfém felni, memóriás vezetőülés, nem dohányzó, oldal légzsák, riasztó, szervizkönyv, szervokormány, színezett üveg, tempomat, törzskönyv, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák, xenon fényszóró, állítható kormány, összkerékhajtás, ülésmagasság állítás.
8.799.000 Ft
Évjárat: 2007 / 4
Műszaki vizsga érv.: 2011
Futott km: 25850 km
Állapot: Kitünő
Üzemanyag: Benzin
Hengerűrtartalom: 3500 cm³
Teljesítmény: 219 kW, 298 LE
Kivitel: sedan
Szín: fekete (metál)
Arno16623-01-2009 02:53:32 // 43592
egyebkent nekem a honda legend tetszik egyre jobban...
majd kicserelem rajta a honda jelet egy alfa jelre.... :)
aztan ha nyerek a lotton majd veszek mindenkinek egy maseratit vagy 169-et...
csak hogy legyen kivel együtt szidni, meg talizni :DD :DDD
majd kicserelem rajta a honda jelet egy alfa jelre.... :)
aztan ha nyerek a lotton majd veszek mindenkinek egy maseratit vagy 169-et...
csak hogy legyen kivel együtt szidni, meg talizni :DD :DDD
Arno16623-01-2009 02:50:04 // 43591
üdv a klubban... szopóágon vagy Te is :)
169 jöhetne már ki hamahama... hogy legyen belőle hamahama sok éves elérhető árban :)
169 jöhetne már ki hamahama... hogy legyen belőle hamahama sok éves elérhető árban :)
Arno16623-01-2009 02:45:26 // 43590
maradjámáááán Sherlock !!!! :)))
Neki kopottt, nekem meg fáradt... ad1.
ad2. magamtól vagyok hulye, nem kell segítség hozzá, jóvan? :D
Neki kopottt, nekem meg fáradt... ad1.
ad2. magamtól vagyok hulye, nem kell segítség hozzá, jóvan? :D
Arno16623-01-2009 02:40:30 // 43589
159 pár év alatt úgyis kuka... addig meg kibírja.
Uj Lancia Delta pl az én Dedrám után egy szörnyella.... pedig ez még a jobbak közül való kisautó... tiszta szappantartó az egész....dizajn pedig szerethető lenne...
Mintha egyben jött volna ki a fröccsöntőgépből...majdnem rá van írva az oldalára h 3 év után eldobandó...
:(
és ez még a jobbak közül való verda igényességben...
Uj Lancia Delta pl az én Dedrám után egy szörnyella.... pedig ez még a jobbak közül való kisautó... tiszta szappantartó az egész....dizajn pedig szerethető lenne...
Mintha egyben jött volna ki a fröccsöntőgépből...majdnem rá van írva az oldalára h 3 év után eldobandó...
:(
és ez még a jobbak közül való verda igényességben...
Arno16623-01-2009 02:37:24 // 43588
Nincs más alternativa...
166 nem mai gyerek. Elég durva életbentartani... jobb meg nehezen lesz...talan szinten lehet tartani...talan.
Mit vegyen az ember?!
En spec nemtom... penz is ugye szempont...meg a forma/teljesitmeny/kenyelem stb is.
Tiszta szopas... :)
159 egy jó kompromisszum.
166 nem mai gyerek. Elég durva életbentartani... jobb meg nehezen lesz...talan szinten lehet tartani...talan.
Mit vegyen az ember?!
En spec nemtom... penz is ugye szempont...meg a forma/teljesitmeny/kenyelem stb is.
Tiszta szopas... :)
159 egy jó kompromisszum.
Arno16623-01-2009 02:32:55 // 43587
Azon agyaltam ha eladom a kocsit el fogom bontani...
Jobban jovok ki, illetve aki ennyiert 166-ot vesz az ugyis csak lelakja 2-3 honap alatt.
Mert 100e-reket nem fog rákölteni a futóműre stb évente...
Inkabb jarjanak jól azok akik életben akarjak tartani....
Jobban jovok ki, illetve aki ennyiert 166-ot vesz az ugyis csak lelakja 2-3 honap alatt.
Mert 100e-reket nem fog rákölteni a futóműre stb évente...
Inkabb jarjanak jól azok akik életben akarjak tartani....
Arno16623-01-2009 02:26:43 // 43586
Jóreggelt :))))
Nem kell vkinek egy kerékbilincs?! :) Alig használt, nagyon szép állapotban, keveset futott. ;)
Kedves "barataim" lefixaltak az alfit hogy nehogy ellopjak, kis figyelmesek, de nem szoltak es kulcsot sem hagytak a labtorlo alatt... en meg este nem fogok a varoson át rohangalni
hogy biztos ne tudjak elmenni onnan ahol elvileg rossz helyen allok - odabilincsel.... nooooormáááááális?!?!??!?!?!?!?!?
van vkinek rutinja ebben?!
menjek be, es adjam le ha eppen amugy is arrajarok?!
vagy tokmindegy mit csinalok, amugy is megcsinaljak a fenekem?!
mert ha igen, akkor egy karakterrel tobbet nem utok le a temaban...
csongessenek be, megkapjak a bilincset is, meg a buntit is...
a vicc az egeszben h az elgurult 5. csavart a rendőrök segítettek megkeresni.
reflektoroztak h jobban lassak :))))
nem lattak mi van, akkor már fent volt a kerek.... de mivel előttem 10 autonak ott viritott a bilincs, asszem nem volt nehez rájönniük h nem passziobol csavargatom a kerekcsavarokat :)
idiota egy napom volt.
OMV moso letepte a rendszamot elolrol minap.
ablakba feltettem, de már megvolt az uj keret...
rendor kiszurt, epp a kerületi örs előtt dekkoltak....be a kocsiba es lattam h indulnak.
namondom fasza... szepen atslisszantam figyelmesen a piroson illaberek nadakerek...
pont nem hianyzott volna egy szenyozas.
aztan elhagytam a parkolojegyem az egyik melygarazsban... ott meg a sorompo alatt kilogas
az elottem levohoz tapadva.... jelentem mukodik... aki esetleg igyjarna...
(praktikusan epp nem volt elso rendszam ugye)
aztan ez a bilincs...
kész....
Nem kell vkinek egy kerékbilincs?! :) Alig használt, nagyon szép állapotban, keveset futott. ;)
Kedves "barataim" lefixaltak az alfit hogy nehogy ellopjak, kis figyelmesek, de nem szoltak es kulcsot sem hagytak a labtorlo alatt... en meg este nem fogok a varoson át rohangalni
hogy biztos ne tudjak elmenni onnan ahol elvileg rossz helyen allok - odabilincsel.... nooooormáááááális?!?!??!?!?!?!?!?
van vkinek rutinja ebben?!
menjek be, es adjam le ha eppen amugy is arrajarok?!
vagy tokmindegy mit csinalok, amugy is megcsinaljak a fenekem?!
mert ha igen, akkor egy karakterrel tobbet nem utok le a temaban...
csongessenek be, megkapjak a bilincset is, meg a buntit is...
a vicc az egeszben h az elgurult 5. csavart a rendőrök segítettek megkeresni.
reflektoroztak h jobban lassak :))))
nem lattak mi van, akkor már fent volt a kerek.... de mivel előttem 10 autonak ott viritott a bilincs, asszem nem volt nehez rájönniük h nem passziobol csavargatom a kerekcsavarokat :)
idiota egy napom volt.
OMV moso letepte a rendszamot elolrol minap.
ablakba feltettem, de már megvolt az uj keret...
rendor kiszurt, epp a kerületi örs előtt dekkoltak....be a kocsiba es lattam h indulnak.
namondom fasza... szepen atslisszantam figyelmesen a piroson illaberek nadakerek...
pont nem hianyzott volna egy szenyozas.
aztan elhagytam a parkolojegyem az egyik melygarazsban... ott meg a sorompo alatt kilogas
az elottem levohoz tapadva.... jelentem mukodik... aki esetleg igyjarna...
(praktikusan epp nem volt elso rendszam ugye)
aztan ez a bilincs...
kész....
Don Gombóc22-01-2009 17:49:38 // 43585
Jó az, a rendszer alkatrészeire teljesen semleges anyagokat tartalmaz, oldja trutyikat amik lerakódnak az üzemanyag rendszerben, és van benne alkohol is ami a vizet magához köti. Jó a Magyar gyártmányú spuri nevű, csak ha lehet ne tartsd a kocsiban mert igen büdös. Az fél literes kiszerelésű, és minden tankoláshoz egy deci kell. De az igazán jó az ha egy általános injektor tisztítót akkor teszel bele amikor csak tíz liter benya van benne, és azt kiautózod, és amikor tankolsz akkor még egy flakonnal beletöltesz.
alfatech22-01-2009 14:38:59 // 43584
Sziasztok!
Injektor tisztító adalékkal mik a tapasztalatok?
Ma voltam zöldkártyán és 2500-on a gyári 0,3%-os CO helyett 0,4%-ot mértek és injektortisztítót javasoltak.
Sosem használtam semmilyen adalékot, tartok tőlük.
Injektor tisztító adalékkal mik a tapasztalatok?
Ma voltam zöldkártyán és 2500-on a gyári 0,3%-os CO helyett 0,4%-ot mértek és injektortisztítót javasoltak.
Sosem használtam semmilyen adalékot, tartok tőlük.
Mickey21-01-2009 22:06:16 // 43583
Hali!
Nekem is csinálta régebben ezeket a tüneteket, a lámpa villanás még elment de mikor
meg is torpant pl. előzéskor na az már gázosabb!
Terápia:Man üzemanyagfilter kb.: 13000Ft és az utobbi hat telitank OMV alpesi diesel.
Most egyelőre tünetmentes!/közben le is kopogtam/
Próba szerencse!
Nekem is csinálta régebben ezeket a tüneteket, a lámpa villanás még elment de mikor
meg is torpant pl. előzéskor na az már gázosabb!
Terápia:Man üzemanyagfilter kb.: 13000Ft és az utobbi hat telitank OMV alpesi diesel.
Most egyelőre tünetmentes!/közben le is kopogtam/
Próba szerencse!
Charlie 16620-01-2009 13:13:02 // 43582
Keresd Robit, az Alfakontaktnál Zsámbékon, neki asszem van vagy 2 darab. Az egyik tuti hogy jó mert kipróbáltam amikor azt hittem hogy az enyém adta be a kulcsot.
Aztán kiderült hogy mégsem, így visszatettük az én jó öreg bevált ICS-emet.
Aztán kiderült hogy mégsem, így visszatettük az én jó öreg bevált ICS-emet.
Firemanus20-01-2009 09:09:00 // 43581
Köszi haver!
FRob19-01-2009 22:28:04 // 43580
nézz szét a vaterán, szokott lenni
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
481
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?