Szerintem meg lehet sportos viselkedésű egy mjet!
Ott a Tököli példa. minirallyban verseny Fiat bravo versenymotor versenyfutómű slick gumi rövid váltó stb stb....én meg csak 2mp-vel mentem rosszabbat tőle!!!
Szóval ha tekeredett volna a futóművem meg nem húzott volna a motorom akkor men tudtam volna ilyen jó időt menni!!!
Forum >> Dízelmánia
GEORGE03-11-2007 20:21:21 // 4952
Attie03-11-2007 20:18:15 // 4951
Sportosan (=gyorsan?) menni nem egyenlő a sportos autóval szerintem.
Akkor a már valaki által említett Rolls is sportos autó. Pedig arról senkinek nem jutna eszébe.
Dízel és sportosság az egy anomália. Egyszerűen így alakult ki. Hiába basznak oda az M-Jetek a benzineseknek, sportosnak nevezni túlzás szerintem.
Sportosság és a kényelem egymás ellentetjei. És itt jön képbe a hang is. Kényelemhez hozzátartozik a jobb hangszigetelés is. Emiatt hallkabb a gép. Ergo kevésbé sportos, bár gyorsabb, mint egy régi benzines.
Akkor a már valaki által említett Rolls is sportos autó. Pedig arról senkinek nem jutna eszébe.
Dízel és sportosság az egy anomália. Egyszerűen így alakult ki. Hiába basznak oda az M-Jetek a benzineseknek, sportosnak nevezni túlzás szerintem.
Sportosság és a kényelem egymás ellentetjei. És itt jön képbe a hang is. Kényelemhez hozzátartozik a jobb hangszigetelés is. Emiatt hallkabb a gép. Ergo kevésbé sportos, bár gyorsabb, mint egy régi benzines.
GEORGE03-11-2007 20:17:29 // 4950
Szerintem nem lehet mindennel sportosan menni.
Van amiből hiányzik az erő, van amelyikből hiányzik a futómű stb stb.
Az hogy üvöltve megy 60-nal az utcán az abszolut nem sportos!!!
Van amiből hiányzik az erő, van amelyikből hiányzik a futómű stb stb.
Az hogy üvöltve megy 60-nal az utcán az abszolut nem sportos!!!
GEORGE03-11-2007 20:16:09 // 4949
Látom nem olvastad el a legelejéről!!
De lehet már uncsi de neked még is leírom még1szer.
146ti ( sportos ) kontra 156 2,4 Mjet, én szerintem simán sportos a 2,4 mjet.
Mind futómű mind teljesítmény mind pedig autózhatóság szempontjából.
Na szóval ez volt az alap felállás aztán mindenki mindent hozzá adott....
De lehet már uncsi de neked még is leírom még1szer.
146ti ( sportos ) kontra 156 2,4 Mjet, én szerintem simán sportos a 2,4 mjet.
Mind futómű mind teljesítmény mind pedig autózhatóság szempontjából.
Na szóval ez volt az alap felállás aztán mindenki mindent hozzá adott....
Charlie 16603-11-2007 20:14:02 // 4948
te GEORGE, milen autód is van neked ?:):):):)
GEORGE03-11-2007 20:14:01 // 4947
Olvasd vissza sokan azt mondják hogy nem sportos!!!!
Charlie 16603-11-2007 20:13:27 // 4946
:):):)
Sportosan mindennel lehet menni, a kérdés az kívülről mi láccik belőle. :):):)
olyan mint a nagyfater zsigája. nagygáz, nagy hang, oszt nem megy sehova :):):):)
Sportosan mindennel lehet menni, a kérdés az kívülről mi láccik belőle. :):):)
olyan mint a nagyfater zsigája. nagygáz, nagy hang, oszt nem megy sehova :):):):)
Erhard 242 (Pure Energy)03-11-2007 20:12:58 // 4945
naná, hogy lehet vele soprtosan menni :))) ki mondja, hogy nem???
GEORGE03-11-2007 20:12:21 // 4944
Nem koma nem erről van szó!
csak és kizárólag arról hogy sportos-e 156 2,4 mjet?
csak és kizárólag arról hogy sportos-e 156 2,4 mjet?
GEORGE03-11-2007 20:09:25 // 4943
Nem sportautót mondtam, hanem hogy sportosan lehet vele menni!!
A kettő nagy különbség.
A kettő nagy különbség.
Átok79146TD03-11-2007 20:03:03 // 4942
don gombóc. a vita valóban úgy kezdődött, hogy sprtos lehet- e egy diesel..
mindegy h turbós vagy sem...
mindegy h turbós vagy sem...
Charlie 16603-11-2007 20:01:12 // 4941
Ja értem. tehát külön nézzük a sportos futástulajdonságokat, és úgy egyben az egészet?
Akkor scusi
ha így nézzük, akkor van sportos dízel.
nekem viszont a sportosság érzéséhez nekem küll a hang és a nagyfordulatszámú pörgős motor.
Akkor scusi
ha így nézzük, akkor van sportos dízel.
nekem viszont a sportosság érzéséhez nekem küll a hang és a nagyfordulatszámú pörgős motor.
Don Gombóc03-11-2007 20:00:05 // 4940
Mint említettem és igazad van, a turbóról elfeledkeztünk. Teszteljük az azonos köbcentis turbós benyás és dízel verdát aztán jöhet a vélemény nyílvánítás. Mint mondtam a fogyasztási adatok azok csak a szarrágásról szólnak jelen esetben. :)) A dízel olcsóbbsága az egy dolog, és mint mondtad nem úr az aki nem pocsékol. :))
perdix03-11-2007 19:58:03 // 4939
A sportos érzés személyfüggő, mint ahogy már itt sokan leírták, a 155 ben ülünk anyuval, ha megnyomom a 2est, és nem 50 nél hanem 80 nál dobom a 3-mat, már azt mondja mér kell sportosan menni, ha nem 80 nál hanem tiltás előtt dobom a 3mat akkor sikolt és azt mondja hogy örült vagyok, nem sportos:-))))) Erről tehát ennyit!
Shumacher féle kölkök meg a 300 lovas könnyű sportgépeket is lassu valaminek érzik.... ugyhogy ezt tartsd szem előtt! GEORGE GEORGE, ha sportosságra is vágysz, mert nem elég a komotos 230, meg a morgás, sajna akkor vasat kell cserélned:-P
A sportos adrenalin érzéshez igen is kell a motor üvöltése, meg a rpm emelkedésével megjövő erő, független attól hogy mennyi sec alatt van akárhol, ki nem sz@rja le, ha érdekelne akkor már rág 5 literes akármiben ülnék....
Akinek megvan az érzs, annak megvan, akinek nincs holott papíron erősebb vasban ül, az meg menjen el orvoshoz beutalóért:-)))))
Shumacher féle kölkök meg a 300 lovas könnyű sportgépeket is lassu valaminek érzik.... ugyhogy ezt tartsd szem előtt! GEORGE GEORGE, ha sportosságra is vágysz, mert nem elég a komotos 230, meg a morgás, sajna akkor vasat kell cserélned:-P
A sportos adrenalin érzéshez igen is kell a motor üvöltése, meg a rpm emelkedésével megjövő erő, független attól hogy mennyi sec alatt van akárhol, ki nem sz@rja le, ha érdekelne akkor már rág 5 literes akármiben ülnék....
Akinek megvan az érzs, annak megvan, akinek nincs holott papíron erősebb vasban ül, az meg menjen el orvoshoz beutalóért:-)))))
Átok79146TD03-11-2007 19:56:14 // 4938
nálad a pont :))) én már nem is szólok hozzá a vitához, ma reggel befejeztem:)
csak olvasom:))
csak olvasom:))
Erhard 242 (Pure Energy)03-11-2007 19:54:46 // 4937
Bakker, már 2napja ragozzátok a sportosságot :)))
Szerintem nem attól sportos egy autó, hogy benyás vagy dieseles...
100 embertől megkérdezik, hogy gondoljon egy sportautóra 99-nek egy tűzpiros Ferrari jut az eszébe...szóval a sportosság elősször is az autó kinézeténél kezdődik, utána a menet teljesítményén... az igazi "sportautók" hátsó kerékhajtásúak és 3om ajtósak... a sportos autó, ami pl Geornak is van....
Szerintem nem attól sportos egy autó, hogy benyás vagy dieseles...
100 embertől megkérdezik, hogy gondoljon egy sportautóra 99-nek egy tűzpiros Ferrari jut az eszébe...szóval a sportosság elősször is az autó kinézeténél kezdődik, utána a menet teljesítményén... az igazi "sportautók" hátsó kerékhajtásúak és 3om ajtósak... a sportos autó, ami pl Geornak is van....
Vikking 31103-11-2007 19:52:11 // 4936
Neeem, szerintem nem érti félre, ő érti jól, és épp azért megy tulképp napok óta a vita, mert elbeszélünk egymás mellett. Wickeyék szerint a dolog úgy áll, hogy egy benzines motor élvezetesebb, mint egy diesel, szerintetek pedig egy diesel erősebb, vagy legalábbis papíron erősebb, mint egy benzines. Nem arról van szó, mert az tény, hogy mennek a modern dízelek mint az ökör, de nem benzines a karakterisztika, és sokan azt részesítik előnyben, hiába gyengébb, lassabb, stb,stb de mégis élvezetesebb úgy forgatni egy motort, hogy egyre erősebb... Olvastam már olyat, hogy a TS-eknél ez üveghang, tehát valamiféle kínzás, de egyáltalán nem így van. Van aki ezt élvezi, van aki azt. A tények attól még tények, a 3.0 V6 America a szervízkönyv szerint 7.3 alatt van gyárilag százon... És a 2.4 M-jet JTD 80-140-re azonos seb. fokozatban feleannyi idő alatt ér fel (sarkítva...). Na. Ja és a V6 megeszik 15.20 litert, a JTD meg max 9-10et... Viszont ha megnézne az ember egy turbós V6ot... :O Na. :D
Átok79146TD03-11-2007 19:46:58 // 4935
pontosan:)))
GEORGE03-11-2007 19:45:58 // 4934
Perdix koma a te látásmódod amúgy is "sántit" .-)))))
GEORGE03-11-2007 19:45:32 // 4933
Asszem egy kicsit félre érted!
Itt arról megy a vita ha adott egy teljesitmény a dieselnél futómű is adott akkor az sportos vagy sem....
Itt arról megy a vita ha adott egy teljesitmény a dieselnél futómű is adott akkor az sportos vagy sem....
perdix03-11-2007 19:35:51 // 4932
Nem csak te, sokan így látjuk! DDDDD
Vikking 31103-11-2007 19:05:43 // 4931
Khm... "próbáljunk meg tárgyilagosak lenni" Ilyet olvasni egy ALFÁSTÓL?! :DDD
Charlie 16603-11-2007 18:57:13 // 4930
Most (szokás szerint) lehet hogy hülyeséget írok, de én egy cseppet máshogy látom.
Mámint mindent.
A benzin és a dízelmotor két külön karakterisztika.Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is.
Én az unom már de mocskosul, hogy a szívóbenzines mellé odarakják a turbós dízelt.
Mert ? ?????
Hogy úgy kb egyforma ? Jaaaaaaaaaaaaa..
tessék hasonlítani a szívó-szivó és a turbó-turbó mototokat, oszt elmélkeggyünk.
Jó a dízel, persze, dógozni én is azt használok, mert praktikusabb, és a pesti dugóban nem cseszem tönkre a gyönyörű V6-omat.
Az is igaz hogy megy, de van egy másik igazság is.
nem bírnék meglenni anélkül, hogy előzésnél (vissza + padló) felbőg a motor, és a germanomán planktonok ijedten húzódnak le az út szélére.
Én emígyen látom.
Mámint mindent.
A benzin és a dízelmotor két külön karakterisztika.Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is.
Én az unom már de mocskosul, hogy a szívóbenzines mellé odarakják a turbós dízelt.
Mert ? ?????
Hogy úgy kb egyforma ? Jaaaaaaaaaaaaa..
tessék hasonlítani a szívó-szivó és a turbó-turbó mototokat, oszt elmélkeggyünk.
Jó a dízel, persze, dógozni én is azt használok, mert praktikusabb, és a pesti dugóban nem cseszem tönkre a gyönyörű V6-omat.
Az is igaz hogy megy, de van egy másik igazság is.
nem bírnék meglenni anélkül, hogy előzésnél (vissza + padló) felbőg a motor, és a germanomán planktonok ijedten húzódnak le az út szélére.
Én emígyen látom.
GEORGE03-11-2007 18:42:14 // 4929
De mit nemérzel azon jobban gyorsul? hogy nem lehet érezni azt hogy 146ti 188Nm tól míg a mjet 385-el? 200Nm többel!!! kétszer úgy présel az ülésbe! Ha ezt nem érzed akkor még sem a dieselekkel van a baj!
Saughassy03-11-2007 18:41:09 // 4928
Van ilyen, mert itt valoban erosen off. :)
Saughassy03-11-2007 18:33:50 // 4927
sztane03-11-2007 18:32:56 // 4926
úgy érzem akár nyithatnánk egy új topikot is
sztane03-11-2007 18:31:28 // 4925
épp erre akartam kitérni, hogy érzések és pofonok, illetve kinek a pap, kinek a papné
ha mindenkinek ugyanaz volna a zsánere, akkor miért is lenne ilyen sokszínű a világ
ha mindenkinek ugyanaz volna a zsánere, akkor miért is lenne ilyen sokszínű a világ
Mike.03-11-2007 18:30:08 // 4924
:-)))
Legalább pörög a topic! :-)
Legalább pörög a topic! :-)
Saughassy03-11-2007 18:28:46 // 4923
Egyebkent sincs jelentosege a vitanak, ameddig elsokerekhajtasu kasztniban figyel az a motor, legyen az benzin v dizel. :)
(nah, ujabb frontot nyitottam, elo a popcornt, fotel. :)
(nah, ujabb frontot nyitottam, elo a popcornt, fotel. :)
sztane03-11-2007 18:28:43 // 4922
még csak 8000 km-t autóztam le az M-Jet-tel, de még mindig fülig ér a szám vezetés közben,
csak annyit írok , mint az ominózus reklámban:
-nagyon-nagyon
csak annyit írok , mint az ominózus reklámban:
-nagyon-nagyon
Saughassy03-11-2007 18:27:08 // 4921
Mar szinte latlak, ahogy otthon nekiallsz az asszonyt meregetni, hogy targyilagosan megitelhesd vajon tenyleg szep-e, vagy csak te latod annak. :)
Kit erdekel, hogy gyors-e szep-e, vagy csak annak hisszuk. A lenyeg az erzes amit ad, ha 3 masodperccel gyorsabb de nem erzem, akkor minek? Jaszkarizni a lampanal, vagy autoskartyat jatszani? :)
Kit erdekel, hogy gyors-e szep-e, vagy csak annak hisszuk. A lenyeg az erzes amit ad, ha 3 masodperccel gyorsabb de nem erzem, akkor minek? Jaszkarizni a lampanal, vagy autoskartyat jatszani? :)
GEORGE03-11-2007 18:25:52 // 4920
most dumálok épp Wickey vel telon :-))
Szerinted lehet sposrtosan menni az én gépemmel vagy sem?
Szerinted lehet sposrtosan menni az én gépemmel vagy sem?
GEORGE03-11-2007 18:24:23 // 4919
Ne vegyél te is ilyen gépet!!!!! :-))))
Tehát eljutottunk oda, hogy ugyan jól kanyarodik meg jól megy csak nem olyan hangja.......
Tehát eljutottunk oda, hogy ugyan jól kanyarodik meg jól megy csak nem olyan hangja.......
sztane03-11-2007 18:22:44 // 4918
én ma csöppentem bele ebbe dízel-benzin vitába, s eddig csak olvasgattam a két tábort.
azt kell látnom, illetve az jött le nekem ezekből, hogy a többség csak a maga lovát dícséri.
nekem volt szerencsém mid két oldalt végigélvezni: sorban mint:
-AR Giulietta 2.0 td
-AR 33 1.8 td
-AR 75 2.0 td
-AR 155 2.0TS 16V
-AR 156 2.4 M-Jet 20V
a sportossághoz, vezetési élményhez hozzájárul, illetve érzéki csalódást okoz a hanghatás, amit a motor, a kipufogó okoz, s ez esetenként meglepő eredményt hoz ha utána egy stopperral értékeljük az érzetünket.
próbáljunk meg tárgyilagosak lenni
azt kell látnom, illetve az jött le nekem ezekből, hogy a többség csak a maga lovát dícséri.
nekem volt szerencsém mid két oldalt végigélvezni: sorban mint:
-AR Giulietta 2.0 td
-AR 33 1.8 td
-AR 75 2.0 td
-AR 155 2.0TS 16V
-AR 156 2.4 M-Jet 20V
a sportossághoz, vezetési élményhez hozzájárul, illetve érzéki csalódást okoz a hanghatás, amit a motor, a kipufogó okoz, s ez esetenként meglepő eredményt hoz ha utána egy stopperral értékeljük az érzetünket.
próbáljunk meg tárgyilagosak lenni
Mike.03-11-2007 18:21:11 // 4917
Na várjál csak! Majd ha lesz dízelem akkor odakormolok az orrod alá! :-))
Mike.03-11-2007 18:18:42 // 4916
Sok mindenben egyetértek veled. Az én szemléletem az volt, hogy az autó üzemanyaga benzin!! Mert a dízel büdös , hangosan zakatolt, lassú volt és ahogy írod, még véletlenül sem sportos. Ez így is van a régi dízelekkel. Azonban volt lehetőségem kipróbálni pár új fejlesztésű kormost és elcsodálkoztam amit ezek tudnak. Lehet, hogy nem veszi fel teljesen a versenyt a benzinessel, de nagyon ott van már a nyomában és nincs sok különbség közte. Viszont sokkal nyomatékosabb és olcsóbb. Mivel többségben nem versenyzésre használnám de azért lehet vele benzineseket elverni, így elgondolkodtam egy dízelre váltáson.
GEORGE03-11-2007 18:17:29 // 4915
Már megint tekergeted a dolgokat, nem arról van szó hogy turbo vagy nem turbo.
Arról van itt szó hogy lehet-e a sportfutóműves 2,4 Mjettel ami 8,3 alatt van 100-on és a pictétől húz padlásig, nem fogy el 3500-nál !!!! sportosan autózni vagy sem?
Arról van itt szó hogy lehet-e a sportfutóműves 2,4 Mjettel ami 8,3 alatt van 100-on és a pictétől húz padlásig, nem fogy el 3500-nál !!!! sportosan autózni vagy sem?
Don Gombóc03-11-2007 18:12:48 // 4914
Igen. Májki 45 fokos szögben a víz felett riadt arccal. Az érte volna. :)
Wickey03-11-2007 18:10:58 // 4913
Az biztos jót tett volna
1. a kép kompozíciójának
2. pár másodperc múlva pedig a GEORGE egészségi állapotának :-))))))))))
1. a kép kompozíciójának
2. pár másodperc múlva pedig a GEORGE egészségi állapotának :-))))))))))
Mike.03-11-2007 18:10:57 // 4912
:-D
Fürödtünk már az nap így nem lett volna nagy szám. :-))
Fürödtünk már az nap így nem lett volna nagy szám. :-))
Don Gombóc03-11-2007 18:08:35 // 4911
Nincs csak sportosab jellegű ami 100-zal húz kifelé a ganéból. :) Tehát traktor az. Tényleg rendszám miért kell rája? :)) Néztem a Blogot a nyaralós csoportképet, ha én lettem volna a GEORGE helyében oldalra meglöktem volna a csapatot. :))
Wickey03-11-2007 18:07:26 // 4910
nincs. Erős dízel van.
Telibeszarom én még a V10 TDi-t is. :-)
Telibeszarom én még a V10 TDi-t is. :-)
Wickey03-11-2007 18:06:43 // 4909
Oké GEORGE, meggyőztél. Holnaptól eladom a gtv-t meg az Americát, és veszek m-jetet.
Ezt akarod elérni?
Őszintén, voltaképpen mennyi esélyt látsz arra, hogy én valaha így tegyek? :-P
(segítek:
- Vagy magától kerül egy mjet a munkagép helyére, legkorábban öt év múlva, viszont amíg akár a patikában lehet kapni sebbenzint, vagy a festékboltban higítót, addig én megtartom a V6-osok közül legalább az egyiket,
- vagy felszámolódik a gépjárműpark, ebben az esetben viszont bajor motor fog csörömpölni a verda orrában.
- Látok egy egészen halvány esélyt arra, hogy 10 év múlva amikor megveszem a 3-4 éves hátsókerekes 169 3.0 V6 M-jetet, felszámolom a gtv-t és a 75-öst, a helyükre meg beköltözik egy 1970 körüli évjáratú Spider, amennyiben változna a világnézetem a kilincseléssel kapcsolatban. De jelenleg még ott tartok, hogy azon filózom kéne tenni lámpákat az ajtókba is, mert többet mutatnak azok előrefelé, mint az autó orra. :-PPPP)
Ismétlem: a dízel soha nem fog nekem olyan vezetési élményt nyújtani mint egy decens boxer, Nord vagy V6, pláne hátsókerékhajtású modellben. Dízel = munkagép. Ennyi. :-)
Ezt akarod elérni?
Őszintén, voltaképpen mennyi esélyt látsz arra, hogy én valaha így tegyek? :-P
(segítek:
- Vagy magától kerül egy mjet a munkagép helyére, legkorábban öt év múlva, viszont amíg akár a patikában lehet kapni sebbenzint, vagy a festékboltban higítót, addig én megtartom a V6-osok közül legalább az egyiket,
- vagy felszámolódik a gépjárműpark, ebben az esetben viszont bajor motor fog csörömpölni a verda orrában.
- Látok egy egészen halvány esélyt arra, hogy 10 év múlva amikor megveszem a 3-4 éves hátsókerekes 169 3.0 V6 M-jetet, felszámolom a gtv-t és a 75-öst, a helyükre meg beköltözik egy 1970 körüli évjáratú Spider, amennyiben változna a világnézetem a kilincseléssel kapcsolatban. De jelenleg még ott tartok, hogy azon filózom kéne tenni lámpákat az ajtókba is, mert többet mutatnak azok előrefelé, mint az autó orra. :-PPPP)
Ismétlem: a dízel soha nem fog nekem olyan vezetési élményt nyújtani mint egy decens boxer, Nord vagy V6, pláne hátsókerékhajtású modellben. Dízel = munkagép. Ennyi. :-)
Mike.03-11-2007 18:05:46 // 4908
:-))
Jók a hasonlataid! :-))
A lényeg akkor is az, hogy van sport dízel! :-))
Jók a hasonlataid! :-))
A lényeg akkor is az, hogy van sport dízel! :-))
Mike.03-11-2007 18:03:58 // 4907
A WTCC nem hosszútávú verseny! :-)
Na és most ne menjünk bele, hogy túrós vagy sem. A lényeg, hogy van a dízelek között is verseny gép ami benzineseket ver.
Na és emlékezz csak a Fiatos talira amikor a dízel verte a benzineseket is gyorsulásban. :-)
Na és most ne menjünk bele, hogy túrós vagy sem. A lényeg, hogy van a dízelek között is verseny gép ami benzineseket ver.
Na és emlékezz csak a Fiatos talira amikor a dízel verte a benzineseket is gyorsulásban. :-)
Don Gombóc03-11-2007 18:03:26 // 4906
Erről beszélek hónapok óta de nem hisznek a kövér úrnak. :))
Don Gombóc03-11-2007 18:02:05 // 4905
Te ehhez nem értől maraggyá a díszmadaraknál! :) És különben is az Alfáéknál nincs sportkocsi a 8C kivételével legfeljebb sportosabb kivitel. A versenyeken a Sejat meg az Ódi az csak reklám dízel mert mint egyszer leírtam egy azonos köbcentis dízelt egy ugyanakkora szívó és ráadásul szűkítővel korlátozott benyással botor dolog összehasonlítani. Elmagyarázom neked. A legumizott szárnyú sólyomnál még a kövér házigalamb is gyorsabb. :)) Most már vágod ugye? :))
GEORGE03-11-2007 17:59:13 // 4904
Ahaaa szóval még is van sportos diesel????
Wickey03-11-2007 17:58:19 // 4903
A kulcsszó a hosszútávú.
Mellesleg: kíváncsi lennék mire jutnának túró nélkül :-P
Érdemes lenne átolvasgatni a szabályozást. Nem ismerem se a wtcc-t se a Le Mans-i 24 órásét, de nagyon valószínűnek tartom, hogy sokkal egyszerűbb a szabályoknak megfelelő versenyképes dízelt összetolni, mint versenyképes benzinest.
Mellesleg: kíváncsi lennék mire jutnának túró nélkül :-P
Érdemes lenne átolvasgatni a szabályozást. Nem ismerem se a wtcc-t se a Le Mans-i 24 órásét, de nagyon valószínűnek tartom, hogy sokkal egyszerűbb a szabályoknak megfelelő versenyképes dízelt összetolni, mint versenyképes benzinest.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
455
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?