Forum >> 156
k1vsol11-05-2019 11:52:39 // 154840
Sziasztok! Szeretnék venni egy első lökhárítót a gépsárkányra, de nem nagyon tudom, egy bontott kisebb hibákkal mennyibe kerülhet.
Zsolesz10-05-2019 14:02:47 // 154839
Levee156SW09-05-2019 10:32:30 // 154838
Nincs, de letezik par termek,amikkel olyan jo a tapasztalatom,hogy ugy beszelek roluk,mintha el akarnam adni. :D
(Ilyen pl. az eredeti MBT szandal/cipo is-bar azt teljes aron en sem vennem meg -turheto alternativa a top-shop fele walkmaxx -ar-ertek aranyban vallalhato,es legalabb elo tudnak allitani egy szimmetrikus viselkedesu part.
Friss felfedezes: a Spar sajatmarkas parasztkolbasza valojaban csabai,es na-nitriten kivul nincs benne semmi butasag-raadasul Ferihegyen(!) tok jo az ara.)
A Selenia amugy szerintem nem a vilagegyenlet megoldasa - laboratoriumi meresek szerint a mechanikai krakkolodasnak csak 2-3x dragabb versenyolajok allnak jobban ellen -de a fulem, a szemem,meg a tapintasom ugy 6000 km utan mast mond. :/
(Ilyen pl. az eredeti MBT szandal/cipo is-bar azt teljes aron en sem vennem meg -turheto alternativa a top-shop fele walkmaxx -ar-ertek aranyban vallalhato,es legalabb elo tudnak allitani egy szimmetrikus viselkedesu part.
Friss felfedezes: a Spar sajatmarkas parasztkolbasza valojaban csabai,es na-nitriten kivul nincs benne semmi butasag-raadasul Ferihegyen(!) tok jo az ara.)
A Selenia amugy szerintem nem a vilagegyenlet megoldasa - laboratoriumi meresek szerint a mechanikai krakkolodasnak csak 2-3x dragabb versenyolajok allnak jobban ellen -de a fulem, a szemem,meg a tapintasom ugy 6000 km utan mast mond. :/
Zsolesz09-05-2019 08:23:54 // 154837
Zsolesz09-05-2019 08:15:06 // 154836
Köszi ezt megnézem. Tavaly volt generátor felújítás, akkor visszaviszem ha ez a gond
pettinke08-05-2019 22:25:05 // 154835
Biztitáblában van valami "servici vari" nevű bizti, viszonylag kis amperes, Ami ha kimegy, sok minden lehal. Valahol a közepén van, szóval én egyesével végignézném mindegyiket.
VV608-05-2019 21:59:57 // 154834
Nálam volt egyszer olyan, hogy túltöltött a generátor és amikor így mentem, egy pár elektromos dolog (index, ablak) nem működött vagy nem mindig. Esetleg nézz rá a töltésre.
VV608-05-2019 21:56:24 // 154833
Így már aztán sokkal közelebb van a megoldáshoz az ügy... ha nevet adunk a betegségnek, már szinte meg is gyógyítottuk a beteget :DDD
RomeoOne08-05-2019 20:22:18 // 154832
Ja, bocs. Common-cause failure, azaz közös okú meghibásodás. Szakzsargon nekem, aztán reflexből írtam :D
Zsolesz08-05-2019 20:18:01 // 154831
És mi az a ccf? 15 éve van meg az autó, de ezt még nem is hallottam :)
RomeoOne08-05-2019 19:07:53 // 154830
Biztos, hogy CCF, de ennél többet én sem tudnék megállapítani.
Zsolesz08-05-2019 18:41:58 // 154829
Hogy az üzemanyag vitát lezárjam és újra nyissam az elektromos gondom. Ma az esős időszak után megint nem megy semmi a következők közül: el.ablak, tükör állítás, klíma és ventilátorok, tompított, index.
Ami megy: duda, helyzetjelző, beltér világítások, műszerfal világítás és persze az autó.
Biztos nem teljes a lista, de ezek a főbb dolgok.
Beázást nem láttam sehol. Tuti nincs nem működő dolgoknak egy központi reléje vagy biztije? Minden alkalommal ugyan ezek nem működnek, külön külön nem hiszem, hogy mindig pont ezek romlanak el.
Ami megy: duda, helyzetjelző, beltér világítások, műszerfal világítás és persze az autó.
Biztos nem teljes a lista, de ezek a főbb dolgok.
Beázást nem láttam sehol. Tuti nincs nem működő dolgoknak egy központi reléje vagy biztije? Minden alkalommal ugyan ezek nem működnek, külön külön nem hiszem, hogy mindig pont ezek romlanak el.
Liquid08-05-2019 15:51:40 // 154828
szép váltás :)
Pedig a Billában még a Nutella is krémesebb, a swehati olaj jobban ken, vagy épp ég attól függ mit kell tennie :D
Van az a pénz amiért nagyon hihetően elő tudnám mindezt adni, csak nem akar senki fizetni érte :D
Pedig a Billában még a Nutella is krémesebb, a swehati olaj jobban ken, vagy épp ég attól függ mit kell tennie :D
Van az a pénz amiért nagyon hihetően elő tudnám mindezt adni, csak nem akar senki fizetni érte :D
VV608-05-2019 15:26:02 // 154827
És azon, hogy "Selénia a világegyenlet megoldása...stb" ? :DDD
RomeoOne08-05-2019 15:06:51 // 154826
Nekem már röhögni sincs erőm ezen az "OMV meg a Schwechat a világegyenlet megoldása, minden más csak lóhúgy" gondolkodáson
Liquid08-05-2019 15:03:02 // 154825
csak lássuk már azt a rendbehozott V6-ot :)
Piritu - 1.000.00008-05-2019 14:17:24 // 154824
Tökmindegy mindegyik három betű :-)
Dévid08-05-2019 13:46:21 // 154823
Remélem hamarosan kiderül, milyen minőségű az üzemanyag a helyi diszkont kúton. Remélem hazahozhatom a V6-ot lassan, tavaly tavasszal öntöttem bele a tavalyelőtt a fűnyíróhoz vásárolt üzemanyagot. Valószínű azért el fogja rágni ezt is. :D Ha nem lesz gond, akkor mindenkinek ajánlom, állítólag OMV üzemanyagot tartanak, igaz más felirat van a tankereken, amiből töltik a tartályt, de gondolom mindig azzal fuvaroztatnak, aki olcsó.
Liquid08-05-2019 12:57:45 // 154822
akarommondani OMV-nél... de alapvetően igaz mindegyik cégre
Liquid08-05-2019 12:56:45 // 154821
üzleti érdekeltséged van a MOL-nél? :) mert ez nagyon amwayes marketing duma :D
"...-tehat anyagi okokbol nem tankolni az OMV100-ast esszerutlen..." ízlelgessük kicsit ezt a mondatot :)
"...-tehat anyagi okokbol nem tankolni az OMV100-ast esszerutlen..." ízlelgessük kicsit ezt a mondatot :)
Levee156SW08-05-2019 12:18:09 // 154820
Ez a premisszam, amit az alatta levo pontokban levo tenyallitasokkal igazolok. (Az off autos %-ban tevedtem-5.2 vs 5.5 l/100 volt,ami nincs 10%.)
Illetve burkoltan ez kiegeszult azzal, hogy sajnos semminek a minosegeben nem lehet bizni,amit itthon adalekolnak be-igy helyben vitatom (es vegig is probaltam mindegyiket,nem a levegobe mondom - az osszes tobbivel (Mol,Shell,Lukoil) vagy csunyan jar,vagy tobbet eszik,vagy ezek vmelyik kombinacioja.)
Felolem is mindenki azt csinal,amit akar (amig nem akar egy ilyen szellemben uzemeltetett autot nekem eladni), csak gondoltam jelzem, hogy tapasztalatom szerint itt sem a draga a draga-tehat anyagi okokbol nem tankolni az OMV100-ast esszerutlen, mert hosszu tavon csak jobban jarhatsz, mikozben anyagilag mar rovid tavon is ugyanott vagy.
(Fontos, hogy a hatas nem azonnali-kb. a 2. telitank utantol all be-de ezt el is mondjak.)
Illetve burkoltan ez kiegeszult azzal, hogy sajnos semminek a minosegeben nem lehet bizni,amit itthon adalekolnak be-igy helyben vitatom (es vegig is probaltam mindegyiket,nem a levegobe mondom - az osszes tobbivel (Mol,Shell,Lukoil) vagy csunyan jar,vagy tobbet eszik,vagy ezek vmelyik kombinacioja.)
Felolem is mindenki azt csinal,amit akar (amig nem akar egy ilyen szellemben uzemeltetett autot nekem eladni), csak gondoltam jelzem, hogy tapasztalatom szerint itt sem a draga a draga-tehat anyagi okokbol nem tankolni az OMV100-ast esszerutlen, mert hosszu tavon csak jobban jarhatsz, mikozben anyagilag mar rovid tavon is ugyanott vagy.
(Fontos, hogy a hatas nem azonnali-kb. a 2. telitank utantol all be-de ezt el is mondjak.)
berobbantam07-05-2019 20:34:27 // 154819
Szia.
Beépítő keretet adják a fejjel.A kábelköteg átalakítót is.A kiemelő villát is.Tehát kell a fej a műanyag beépítő keret(ami 1500Ft) a can bus illesztő vagy egy távirányító a fejhez.Egyébként egy rendes fejen van rca a mélynyomónak.Sőt az erősítőnek is van kapcsolószál.Nem nagyon kell gányolni semmit.
Beépítő keretet adják a fejjel.A kábelköteg átalakítót is.A kiemelő villát is.Tehát kell a fej a műanyag beépítő keret(ami 1500Ft) a can bus illesztő vagy egy távirányító a fejhez.Egyébként egy rendes fejen van rca a mélynyomónak.Sőt az erősítőnek is van kapcsolószál.Nem nagyon kell gányolni semmit.
VV607-05-2019 18:59:32 // 154818
Hú, ez tetszik! Majd egyszer el olvasom :)
Piritu - 1.000.00007-05-2019 18:03:23 // 154817
:-DD
WarbiRunner (Gyuri)07-05-2019 15:46:31 // 154816
Az már nagyon rég volt. Már a szagára sem emlékszem :-) Az még akkor volt, amikor azt mondtam, hogy "dízelt soha". :-D
Már valójában nincsenek előítéleteim egyikkel sem. :-) Most inkább "villanyt soha". Aztán meglátjuk :-DDD
Már valójában nincsenek előítéleteim egyikkel sem. :-) Most inkább "villanyt soha". Aztán meglátjuk :-DDD
Piritu - 1.000.00007-05-2019 15:40:35 // 154815
Warbi mivel ment? :-DD
WarbiRunner (Gyuri)07-05-2019 14:07:19 // 154814
Ez viszont nagyon jó :-D
WarbiRunner (Gyuri)07-05-2019 14:04:14 // 154813
Mi az a benzin? :-DDD A fűnyírómba használtam olyat egy bő évvel ezelőttig. 95-ös OMV-t. A múlthéten előszedtem, lepucoltam, hogy eladjam. Az egy éves benzinnel, ugyanennyi állás után simán beindult és vígan pöfékelt. 2 nap alatt elkelt. :-)
A közvetlen befecskendezéssel meg az van, hogy ahogy a neve is mutatja, közvetlen. Bármit keverhetsz a benzinbe, az egyenesen az égéstérbe jut, ergo nem tudja a szelepre rakódó kormot lemosni, oldani, bármit csinálni vele :-)
A közvetlen befecskendezéssel meg az van, hogy ahogy a neve is mutatja, közvetlen. Bármit keverhetsz a benzinbe, az egyenesen az égéstérbe jut, ergo nem tudja a szelepre rakódó kormot lemosni, oldani, bármit csinálni vele :-)
Piritu - 1.000.00007-05-2019 13:46:36 // 154811
Valamit félreértettél :-)
Csak annyit írtam hogy az OMV100-on kívül is van élet, szerintem felesleges, mert nem indokolja semmi.
Azt is írtam hogy mindenki arra költi a pénzét amire akarja, ha te erre akarod, akkor költsd, de ne terjeszd "vallásosan" hogy nélküle nincs holnap :-)
Csak annyit írtam hogy az OMV100-on kívül is van élet, szerintem felesleges, mert nem indokolja semmi.
Azt is írtam hogy mindenki arra költi a pénzét amire akarja, ha te erre akarod, akkor költsd, de ne terjeszd "vallásosan" hogy nélküle nincs holnap :-)
Liquid07-05-2019 13:12:04 // 154810
"-akinek van penze 95-osre, annak boven van OMV 100-ra is"
ez aztán komoly érv :D
ez aztán komoly érv :D
Levee156SW07-05-2019 12:58:34 // 154809
Nem szeretnek itt vallashaborut inditani (arra van kulon uzemanyagos topic), de par egyszeru tenyt hangsulyoznek:
-akinek van penze 95-osre, annak boven van OMV 100-ra is, mivel
-a legtobb ECU 98-ig biztosan utana megy az elogyujtasnak, tehat fogyasztasban ugyanott vagy (OFF auton meg 98 es 100 kozt is volt 10% (raadasul nem vadkeleti mutyiorszagban jarva), pedig gyari program fut rajta-sot, kis gaz-kozepfordulatnal meg tavolabb is lett veve a kopogashatartol)
-az OMV nem %-osan,hanen egy fix ft osszeggel tartja a 95-os felett a 100-as arat-tehat ahogy dragul a nafta,egyre jobban megeri :P
-arrol nem beszelve,hogy egyenesen Swechatrol jon (igen, keletre is-Csepelen taroljak be hajorol)-nem pedig ki tudja hogy sikerult adalekolassal kapod ingadozo minosegben (az elmult 10 evben egyetlen siofoki tankolas utan volt gyanus,hogy valami nem kerek)
-nem kuhed az autoba (vagy ha mar itt tartunk:motorba,lancfureszbe,stb.) hosszabb allas utan sem
-kovetkezeskepp a motorkarbantartas jarulekos koltsegei (kulonosen kozvetlen befecskendezesnel) rengeteget csokkennek-igaz, tisztantartas szempontjabol talan a Maxxmotion 95/is tudja ugyanazt.
-akinek van penze 95-osre, annak boven van OMV 100-ra is, mivel
-a legtobb ECU 98-ig biztosan utana megy az elogyujtasnak, tehat fogyasztasban ugyanott vagy (OFF auton meg 98 es 100 kozt is volt 10% (raadasul nem vadkeleti mutyiorszagban jarva), pedig gyari program fut rajta-sot, kis gaz-kozepfordulatnal meg tavolabb is lett veve a kopogashatartol)
-az OMV nem %-osan,hanen egy fix ft osszeggel tartja a 95-os felett a 100-as arat-tehat ahogy dragul a nafta,egyre jobban megeri :P
-arrol nem beszelve,hogy egyenesen Swechatrol jon (igen, keletre is-Csepelen taroljak be hajorol)-nem pedig ki tudja hogy sikerult adalekolassal kapod ingadozo minosegben (az elmult 10 evben egyetlen siofoki tankolas utan volt gyanus,hogy valami nem kerek)
-nem kuhed az autoba (vagy ha mar itt tartunk:motorba,lancfureszbe,stb.) hosszabb allas utan sem
-kovetkezeskepp a motorkarbantartas jarulekos koltsegei (kulonosen kozvetlen befecskendezesnel) rengeteget csokkennek-igaz, tisztantartas szempontjabol talan a Maxxmotion 95/is tudja ugyanazt.
VV607-05-2019 09:33:36 // 154808
Egyenként vidd oda a kerekeket és akkor nem tudja mit csinál.
pmolnar06-05-2019 21:33:52 // 154807
Szervusztok!
Zalaegerszegen keresek gumis műhelyet.(akinek nem probléma egy tengelyes két különböző mintázatú gumi)
Vagy olyan alfast akinek van 205/55r16 potgumija. Felnin vagy akar szimpla gumi.Sürgős
Koszonom a válaszokat.
Peti
Zalaegerszegen keresek gumis műhelyet.(akinek nem probléma egy tengelyes két különböző mintázatú gumi)
Vagy olyan alfast akinek van 205/55r16 potgumija. Felnin vagy akar szimpla gumi.Sürgős
Koszonom a válaszokat.
Peti
VV606-05-2019 08:06:29 // 154806
Jééé, a 2,2JTS pont azt tudja, mint a Honda Prelude 2,2VTec-Vti !
Piritu - 1.000.00005-05-2019 21:24:15 // 154805
Piritu - 1.000.00005-05-2019 21:20:59 // 154804
Az más dolog ha a gyártó ilyet ír. Te döntesz. A gyártó dönti el hogy mire írja a programot valószínű a Giut 98-ra írták. Anno az első magyar Astrákon még egy csati is volt ahol be lehetett állítani hogy 91-et vagy 95-öt akarsz tankolni. A kisebb oktánhoz visszaveszik az előgyújtást (kopogás érzékelő) de előre nem nagyon szoktak állítani...
A 159-be volt felesleges a prémium...
Szerintem, de mindenki arra költi a pénzét amire akarja.
A 159-be volt felesleges a prémium...
Szerintem, de mindenki arra költi a pénzét amire akarja.
tdemeter05-05-2019 20:57:28 // 154803
A giulia könyvébe az van írva, hogy 95 kell ahhoz, hogy menjen, de 98 kell ahhoz, hogy a maximális teljesítményt le tudja adni a motor.
Nálam is álandó dilemma a tankolásnál, hogy mit tankoljak. Eddig a 159 csak premiumot látott nálam, most meg tegyek bele sima 95-öt? Fura érzés.
Nálam is álandó dilemma a tankolásnál, hogy mit tankoljak. Eddig a 159 csak premiumot látott nálam, most meg tegyek bele sima 95-öt? Fura érzés.
pdudas05-05-2019 17:00:01 // 154802
Amit eddig talaltam az arra utal, hogy a Bose erositojet a REM kimenettel kell bekapcsolni (tan az a motoros antennak vezerloele), illetve az uj fejen RCA csatiknak kell lennie, mivel a BOSE vonalszintu jelet var es nem hangszoro kimenethez csatlakozik.
Valamint a Canbus/kormany taviranyito jeleit is illik illeszteni az uj fejhez, hiszen nelkule nem lesz integracio (csak egy kezzel vezerelheto uj fej).
Persze lehet taknyolni - egyik regebbi automban en is kotottem mar ra a kormany gombjaira a radio sajat infras taviranyitojat es az infra ledet felhuztam a tetokarpitban levo lampaig. Onnan szepen vezerelt mindent infrasan.
Ezt azonban kihagynam - turok meg kicsit, lehetoleg olyat keresek ahol minden ugy mukodik ahogy kell.
Es persze kell egy muanyag keret is, hiszen az eredeti radio elolapja egyedi es nem teglalap alaku.
Tehat:
- uj fej amin van RCA kimenet. Plusz a hozza valo ISO kabelkoteg.
- beepito keret
- elolapi keret ami illik az Alfa kozepkonzoljaba
- taviranyito/canbus illeszto
- U alaku kiszedo (bar a regit 2 csavarhuzoval kiszedtem).
Lehet egyszerubb egy Yatour-t radugni a kesztyutartonal levo kabelre :)
Valamint a Canbus/kormany taviranyito jeleit is illik illeszteni az uj fejhez, hiszen nelkule nem lesz integracio (csak egy kezzel vezerelheto uj fej).
Persze lehet taknyolni - egyik regebbi automban en is kotottem mar ra a kormany gombjaira a radio sajat infras taviranyitojat es az infra ledet felhuztam a tetokarpitban levo lampaig. Onnan szepen vezerelt mindent infrasan.
Ezt azonban kihagynam - turok meg kicsit, lehetoleg olyat keresek ahol minden ugy mukodik ahogy kell.
Es persze kell egy muanyag keret is, hiszen az eredeti radio elolapja egyedi es nem teglalap alaku.
Tehat:
- uj fej amin van RCA kimenet. Plusz a hozza valo ISO kabelkoteg.
- beepito keret
- elolapi keret ami illik az Alfa kozepkonzoljaba
- taviranyito/canbus illeszto
- U alaku kiszedo (bar a regit 2 csavarhuzoval kiszedtem).
Lehet egyszerubb egy Yatour-t radugni a kesztyutartonal levo kabelre :)
berobbantam04-05-2019 21:12:16 // 154801
Szia.Nekem hifis mondta hogy kenwood vagy pioneer.De a pion van hogy letörik az usb.A bluetooth telefonrol még 10 méterröl is tuti.Thdja a flacet is.Én mondjuk nem használom.30 körüli árfekvéssel mâr nem nagyon lehet mellé lőni.Mondjuk én nem vagyok vâjt fülű.Ha jol emlékszek az iso átalakítót adták vele.Ami még kell az egy beépítő keret.Elvileg van hozzâ átalakító,hogy a kormányvezérlés is menjen de én evvel nem vergődtem mert kormányt is cserélnem kellett volna😀.És ami fontos volt hogy piros legyen a háttérvilágítás.Ezen állítható.Mikor én vettem a yatour 40 volt.Ezért engextem el azt a vonalat.Nekem nincs bose a kocsiba.De ez lényegesen másképp szól mint a gyári fej.Nehezen szántam rá magam.Fontos a gyári kinézet.De nem bántam meg.
AlfaDavid04-05-2019 19:02:37 // 154800
Köszi mindenkinek aki írt a témában. Szerintem legközelebb kipróbálom az OMV 100-as benzint és ha beválik akkor maradok annál.
VV604-05-2019 19:00:48 // 154799
Sose gondoltam, hogy egyszer még egyetértek Pirituval...de igen!
Össze-vissza tankolok mindenféle 95-öst ezer éve és soha nincs semmi baj. Ez a benzinmizéria olyan, mint amikor mindennek a S.ros az oka.
Össze-vissza tankolok mindenféle 95-öst ezer éve és soha nincs semmi baj. Ez a benzinmizéria olyan, mint amikor mindennek a S.ros az oka.
Piritu - 1.000.00004-05-2019 18:48:54 // 154798
Eddig bő 850e km-t mentem többféle benzinessel, sose láttak OMV 100-at, mégis mindegyik ment gond nélkül.
Bár akinek van pénze rá tegye :-)
Bár akinek van pénze rá tegye :-)
Piritu - 1.000.00004-05-2019 18:46:16 // 154797
"ami meg igenis osszefuggesbe hozhato a benzin minosegevel is" ez tiszta sor, de nem egy fél tank elfogyasztása alatt lesz ilyen
Piritu - 1.000.00004-05-2019 18:44:28 // 154796
Nekem az utolsónak legyártott 156-ok egyike volt, abban nem volt.
Piritu - 1.000.00004-05-2019 18:43:40 // 154795
Ez igazából ez a kat hibájára utal. Az első lambda beállítja a szükséges légmennyiséget, a második megnézi hogy a kat után mi marad. Érdemes lenne először felcserélni a lambda szondákat a két katalizátor előtt. Egy ECO resetet is meg lehet próbálni, mert a korrekciós tényezőket kiakaszthatja a nem megfelelő benzin, bár annak nyoma lenne hibaüzenet formájában. (Nem akarlak elkeseríteni de az asszony OFF-jában kat csere lett.)
pdudas04-05-2019 11:56:59 // 154794
Szia!
Nekem is volt valami Yatour vagy hasonlo az automban az elozo tulajdonosnal. A kesztyutartonal levo ablak mogott ott egy kabel.
Igazabol a jol mukodo megoldast keresem, valami nagy bitratas BT lenne a legjobb es akkor a telefonomrol mehetne a jo minosegu zene.
De ugye a legjobb a kabel, a BT nem olyan megbizhato mar 1m tavolsagbol sem (foleg nagyobb bitrataval). Van egy Fiio BTR3 fulhallgato erositom ami BT. Igen korrektul szol, nagyon jol ki lehet vele hajtani akar agy dragabb fulest is. Azonban eleg erzekeny az emberi test arnyekolasara is. Merete miatt nem gond a gallerra vagy ruhara csiptetes, viszont ha 1 meternel tavolabb van a telefontol, akkor hallhatoan visszavesz a minosegbol (gondolom bitrata lecsokken).
Szoval jelenleg nem tudom mi lenne a megoldas. Vagy egy jobb fej (ami kormanyrol ugyanugy mukodik) - vagy egy Yatour vagy hasonlo cucc (amin persze van kabeles bemenet is).
Az ajto atvezetoim nekem is kontaktosak neha - kis kontakt spray (Kontakt WL) meg szokta oldani a gondot kb fel evre.
Nekem is volt valami Yatour vagy hasonlo az automban az elozo tulajdonosnal. A kesztyutartonal levo ablak mogott ott egy kabel.
Igazabol a jol mukodo megoldast keresem, valami nagy bitratas BT lenne a legjobb es akkor a telefonomrol mehetne a jo minosegu zene.
De ugye a legjobb a kabel, a BT nem olyan megbizhato mar 1m tavolsagbol sem (foleg nagyobb bitrataval). Van egy Fiio BTR3 fulhallgato erositom ami BT. Igen korrektul szol, nagyon jol ki lehet vele hajtani akar agy dragabb fulest is. Azonban eleg erzekeny az emberi test arnyekolasara is. Merete miatt nem gond a gallerra vagy ruhara csiptetes, viszont ha 1 meternel tavolabb van a telefontol, akkor hallhatoan visszavesz a minosegbol (gondolom bitrata lecsokken).
Szoval jelenleg nem tudom mi lenne a megoldas. Vagy egy jobb fej (ami kormanyrol ugyanugy mukodik) - vagy egy Yatour vagy hasonlo cucc (amin persze van kabeles bemenet is).
Az ajto atvezetoim nekem is kontaktosak neha - kis kontakt spray (Kontakt WL) meg szokta oldani a gondot kb fel evre.
pdudas04-05-2019 11:48:09 // 154793
Szia!
Megadnad a radiod tipusat?
Nekem Bose rendszer van a kocsiban, azzal kompatibilis a csatlakozoja, vagy pedig adaptert kell hozza keresnem?
Radiom tipusa: Blaupunkt 7 640 378 316 (elvileg ezt hivjak High CD Blaupunkt radionak).
Jo lenne tudni, hogy eleg egy fejcsere vagy az Aux/Yatour/Dension vonal lenne-e a jobb megoldas.
Elegedett vagyok a hangjaval, csak jo lenne MP3 vagy valami rendes bemenet (amin mehet akar FLAC is).
Megadnad a radiod tipusat?
Nekem Bose rendszer van a kocsiban, azzal kompatibilis a csatlakozoja, vagy pedig adaptert kell hozza keresnem?
Radiom tipusa: Blaupunkt 7 640 378 316 (elvileg ezt hivjak High CD Blaupunkt radionak).
Jo lenne tudni, hogy eleg egy fejcsere vagy az Aux/Yatour/Dension vonal lenne-e a jobb megoldas.
Elegedett vagyok a hangjaval, csak jo lenne MP3 vagy valami rendes bemenet (amin mehet akar FLAC is).
Levee156SW04-05-2019 09:10:53 // 154792
Mindig, mindenbe OMV 100.
Sajnos a tobbi minosithetetlen.
(Igen, meg a 95-os Maxxmotion is.)
Sajnos a tobbi minosithetetlen.
(Igen, meg a 95-os Maxxmotion is.)
Levee156SW04-05-2019 09:09:09 // 154791
Nalam is ugy szokott, es kizartnak tartom,hogy tenyleg a katalizator allapotahoz legyen koze. Akkor mar inkabb enyhe injektor-becsopoges, ami meg igenis osszefuggesbe hozhato a benzin minosegevel is-kulonosen JTS-nel,ahol nagyon nem mindegy,hogy az az egyetlen fuvoka furat tartja-e az alakjat,vagy betorzul a koxtol.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
470
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?