Forum >> 159

Smith28-06-2024 14:45:06 // 126793
azért egy normális sárga LED-es index-szel sokkal jobb az összhatás, én vissza nem tenném az izzót, nappal alig látni olyan kis halvány, szerintem a gyári izzóval majdhogynem balesetveszélyes az autó :(
Liquid26-06-2024 19:30:51 // 126792
A 2.4-es hűtője úgy zúgott ha melege volt, hogy a szomszéd utcából is hallatszott 🙂
hpeti9125-06-2024 20:48:28 // 126791
Facelift utániban már nincsenek a két fokozat reléi, úgyhogy az normális. MES-el sem lehet tesztelni. Biztosan nem megy a venti? Láttad is vagy csak hang alapján mondod? Mivel a vezérlő szinte fokozatmentesen állítja a fordulatszámát ezért már csak akkor kezd el hallhatóan menni ha már 110° fölé megy a víz. Ez alatt, illetve klímával egyhelyben is csak kis sebességgel forog, nem igazál lehet hallani a JTD kalamolás mellett. Javaslom bekapcsolt klímával nézd is meg a motortérben, hogy forog-e, és ha nem, akkor tényleg nem OK valami.
sty23-06-2024 22:31:00 // 126790
Igen a vezérlőt megtaláltam széthúztam a csatikat ,mondom hátha kontakt hiba. Sajna nem. próbáltam utána nézni hogy hogy van kiosztva a biztosíték tábla de sikertelenül
pettinke23-06-2024 21:41:03 // 126789
van a FL utániban egy ventilátor vezérlő doboz (ha jól emlékszem, egy hűtőbordás skatulya a venti tájékán), ami nekem még újkorában dobott hibát, és habár a ventik mentek, azt gariban cserélték.
a biztiket ne a fedélből, hanem az autóhoz való használatiból azonosítsd be.
sty23-06-2024 21:17:27 // 126788
Srácok, hűtés problémám van. Ill. nincs még soha nem ment 90 fok fölé a hűtővizem. Viszont tavaly sajnos nyáron volt egy hosszadalmas autó javítás, szinte közvetlenöl aq vásárlás után, ősszel meg még nem működőt a klímám. Pár hónapja lett kész a klíma viszont azóta hol működik hol nem,ha működik is sajnos nem olyan hatásosan. Ami feltűnt hogy az autó indításánál klímával sem kapcsol be a ventilátor. Sajnos eddig soha nem tűnt fel hogy megy-e valamelyik fokozat vagy egyáltalán nem működött. Hiba üzenet diaggal sincs, és manuálisan sem sikerült elindítani egyik fokozatot sem. Gondolom mivel most lett feltöltetve gázzal de a ventilátor nem megy igy ezért nem megfelelő a hűtés, meg azért nem engedi néha bekapcsolni a klímát. Néztem a reléket és egy furcsaságra akadtam, vagy hiányra!? A fedél belsején elvileg 2 relé és egy biztosíték van ami a ventilátorért felel de a biztosíték táblán nekem ott nincs semmi. Nem tudom hogy nem is kellene hogy ott legyen vagy miért hiányzik? Az autó Fl utáni itt már nincs elötét ellenállás.
berobbantam21-06-2024 04:48:59 // 126787
Köszi szépen.Akkor kicserélem.
berobbantam20-06-2024 20:57:18 // 126785
Sziasztok.
Elég hülye a kérdés.A gyári első helyzetjelző izzó milyen színű?Mikor vettem az autót tele volt gagyi ledes égőkkel.Kidobáltam belőle őket.Egy részük nem is világított,égy részük vibrált.Vettem mindenhova gyári izzót.A járműboltban előre sárgát adtak mondván,hogy az irányjelzőben tanyázik.Erre műszakin azt mondják,hogy a modult vegyem ki belőle mert ez így annyira nem jó.Mondtam semmilyen modul nincs benne.Azért sárga mert az irányjelzőben van.Meg nem húzták miatta,de ha fehér kell legyen kicserélem.
Tocke20-06-2024 08:39:34 // 126784
Köszi a tippet. A komplett futómű felújítást Csöri végezte el, ilyen hiányosságot azért remélem észrevett volna. De egy biztos, valami koppan. Nem fekvőrendőrön, hanem inkább ha gödörbe esik bele a kerék.
jati15919-06-2024 14:29:11 // 126783
Szia! Bocs már hogy bele szólok... Nekem volt ilyen amikor kicseréltem a felső lengőkart elől... ugyan így koppant. Az volt a baj, hogy az utánagyártott TRW lengőkarban nem volt teflonpersely a szilent és a lengőkar furata között és amikor felugrott az eleje akkor a szilent visszaugrott a helyére és azt koppanásnak hallatszott belülről. Megvettem gyári PFTE perselyes lengőkart és onnantól nem volt vele semmi bajom. Asszem Magneti Marelli volt a márkája...