Forum >> 164-166
vm18-12-2014 08:49:07 // 74378
Nem is hallottam még róla...
Fisher18-12-2014 08:43:30 // 74377
Sziasztok!
Megkérdezem itt is, hátha valakinek van már tapasztalata. A Bremi gyújtás alkatrészekről van valakinek infója? Jutányos áron tudnék elosztó fedelet és rotort a V6 -ba, de egy picit "aggaszt", hogy a felébe (se) kerül, mint a Bosch... (Bár állítólag van köze hozzá!)
Megkérdezem itt is, hátha valakinek van már tapasztalata. A Bremi gyújtás alkatrészekről van valakinek infója? Jutányos áron tudnék elosztó fedelet és rotort a V6 -ba, de egy picit "aggaszt", hogy a felébe (se) kerül, mint a Bosch... (Bár állítólag van köze hozzá!)
LeonSilver17-12-2014 10:01:36 // 74376
Köszi!
Közben atis_166jtd segített :)
Közben atis_166jtd segített :)
vologya[kendács mester]17-12-2014 09:11:35 // 74375
Keress vissza kicsit ebben a fórumban, nekem leírta itt már valaki és aszerint cseréltem én is a kézifék bovdeneket. Ha nem találnád, leírom szívesen.
LeonSilver17-12-2014 06:54:53 // 74374
Sziasztok!
Én nagyon láma vagyok az autókhoz, az Alfához meg aztán pláne :)
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni cartársak.
166-os alfáról van szó. Az az a kardánbox-szerűség az utastérben.Tudom, hogy nem az :) de elképzelésem sincs, hogy mi lehet a neve valójában. Tudjátok ami a váltótól megy az első ülések között hátra. Szeretném kicserélni mert az előző tulaj (illetve az egyel ezelőtti) én nem tudom miképpen, de sikeresen összebarmolta. Elképesztően randa és engem ez zavar! Teszek fel róla képet, valami hihetetlen, hogy szegény Alfával mit műveltek.
Szóval ezt hoygan lehet kicserélni? Mit vagy hol kell megbontani a cseréhez?
Egy bontásra ítélt autóból szednénk ki és az enyémbe menne.
Köszi!
Én nagyon láma vagyok az autókhoz, az Alfához meg aztán pláne :)
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni cartársak.
166-os alfáról van szó. Az az a kardánbox-szerűség az utastérben.Tudom, hogy nem az :) de elképzelésem sincs, hogy mi lehet a neve valójában. Tudjátok ami a váltótól megy az első ülések között hátra. Szeretném kicserélni mert az előző tulaj (illetve az egyel ezelőtti) én nem tudom miképpen, de sikeresen összebarmolta. Elképesztően randa és engem ez zavar! Teszek fel róla képet, valami hihetetlen, hogy szegény Alfával mit műveltek.
Szóval ezt hoygan lehet kicserélni? Mit vagy hol kell megbontani a cseréhez?
Egy bontásra ítélt autóból szednénk ki és az enyémbe menne.
Köszi!
vologya[kendács mester]16-12-2014 23:05:07 // 74373
Amin én tesztelek:
-mini PC + ház 60 euro
- SD kártya a rendszerrel 6-7 euro
- WiFi-s diagnosztika (ELM327) kb.18 euro
(a Bluetooth -os csak 8-12 euro)
- táp (mindenkinek van egy 5V (2A) -es cigigyújtós adaptere USB -re.
Amit ezzel tudna alapból az a diagnosztikai adatok megjelenítése (valamiféle konfigurálható HUD), kódok kiolvasása törlése stb. És médialejátszás (full HD videó is szépen megy rajta) + csatlakozás WiFi-s hálózatokra (böngészés, netes rádió, zene stream-elés), de ennek nem sok értelme lenne a ICS képernyőjén. Csatlakoztatható bármilyen HDMI bemenettel rendelkező kijelző, USB kulcs, SATA külső merevlemez. Szóval a video és audio fájlok mennyisége szinte végtelen. És a komplett rendszer fogyasztása kb. 8-10W,
Eddig ezekkel rendelkezem, ezzel oldom meg a diagnosztikai részt.
- továbbá kelessz GPS modul (még elválik melyik megoldást választom), szeretném az GPIO portokat használni, így szabad marad az USB. Vagy kombinált SD kártya/WiFi adapter megoldás.
- így utólag elgondolkoztam a Bluetooth EBD2 -es adapteren is, mivel ha a Bluetooth adapter támogatja a kellő normákat , akkor akár mint telefon periféria is használható lenne (hívás, fogadás és esetleg mobilos net csatlakozásra). + mini Bluetooth -os billentyűzet használata. Erről nem tudok mint mondani, mert nincs elég infóm.
- utána jártam a képernyőnek is. A legnagyobb modul 7 colos és 1280x800 as felbontást tud (nem érintős).
-mini PC + ház 60 euro
- SD kártya a rendszerrel 6-7 euro
- WiFi-s diagnosztika (ELM327) kb.18 euro
(a Bluetooth -os csak 8-12 euro)
- táp (mindenkinek van egy 5V (2A) -es cigigyújtós adaptere USB -re.
Amit ezzel tudna alapból az a diagnosztikai adatok megjelenítése (valamiféle konfigurálható HUD), kódok kiolvasása törlése stb. És médialejátszás (full HD videó is szépen megy rajta) + csatlakozás WiFi-s hálózatokra (böngészés, netes rádió, zene stream-elés), de ennek nem sok értelme lenne a ICS képernyőjén. Csatlakoztatható bármilyen HDMI bemenettel rendelkező kijelző, USB kulcs, SATA külső merevlemez. Szóval a video és audio fájlok mennyisége szinte végtelen. És a komplett rendszer fogyasztása kb. 8-10W,
Eddig ezekkel rendelkezem, ezzel oldom meg a diagnosztikai részt.
- továbbá kelessz GPS modul (még elválik melyik megoldást választom), szeretném az GPIO portokat használni, így szabad marad az USB. Vagy kombinált SD kártya/WiFi adapter megoldás.
- így utólag elgondolkoztam a Bluetooth EBD2 -es adapteren is, mivel ha a Bluetooth adapter támogatja a kellő normákat , akkor akár mint telefon periféria is használható lenne (hívás, fogadás és esetleg mobilos net csatlakozásra). + mini Bluetooth -os billentyűzet használata. Erről nem tudok mint mondani, mert nincs elég infóm.
- utána jártam a képernyőnek is. A legnagyobb modul 7 colos és 1280x800 as felbontást tud (nem érintős).
kalo166TB16-12-2014 22:49:55 // 74372
én is azon gondolkoztam, hogy tuti magyarul írnak a srácok???? egy büdös szót nem értettem belőle.... :DDDD
(pontosítok: az "és/vagy/hogy/stb" szavakat értem :DDD)
(pontosítok: az "és/vagy/hogy/stb" szavakat értem :DDD)
atis_166jtd16-12-2014 21:35:24 // 74371
A lényeg, hogy nekünk hétköznapi embereknek mennyibe fog fájni mond ez?
Zotya 16416-12-2014 20:46:01 // 74370
Mé' nem vágod!? Nyugi én is lesek ,mint a moziban. :)
tipoatti16-12-2014 19:44:52 // 74369
Aha, mindent értek a ma esti csevejből. Pazar olvasni! :D
vologya[kendács mester]16-12-2014 18:07:52 // 74368
Eredetileg Andruino -val akartam megoldani. Marha gyors, vezérlésre tökéletes, de grafikára(Navi, Widgetek stb.) semmi esély, nem arra van kitalálva. Raspberry Pi -val nem is próbálkoztam, mert a Banana majdnem ugyan azt tudja, csak brutál gyorsan. Linux kernel - el nem lesz lassú, de majd meglátjuk.
vm16-12-2014 17:53:57 // 74367
Azaz... Behaverkodtam magam annó a Csőrsz utcai Psion Mo. Kft-hez, ott lógtam állandóan. Nekem is megvan még az S5-öm. És nem Samsung... ;-)
dev16616-12-2014 16:35:00 // 74366
OFF:
Végre valaki :)) Az EPOC R5 tényleg etalon volt. Minimális rendszerigények, atomstabil, gyors és elsőrangú multitasking. A mai fejlesztők már más szemlélet szerint kódolnak, de én az ilyen műszaki csemegéket tartom igazán sokra.
őrzöm is a vitrinben a hőskor emlékeit: S5mx, MC218.
ON
Végre valaki :)) Az EPOC R5 tényleg etalon volt. Minimális rendszerigények, atomstabil, gyors és elsőrangú multitasking. A mai fejlesztők már más szemlélet szerint kódolnak, de én az ilyen műszaki csemegéket tartom igazán sokra.
őrzöm is a vitrinben a hőskor emlékeit: S5mx, MC218.
ON
atis_166jtd16-12-2014 16:27:40 // 74365
Még arra figyelj, hogy nem gyujtás pozitív van az obd csatin hanem állandó.
vm16-12-2014 15:35:54 // 74364
Milyen jól jönne most a Symbian, vagy az Epoc32. Mp alatt állt fel a rendszer, és annó 32 biten agyonverte a mezőnyt...
GT Ɨ|ѯ16-12-2014 11:12:06 // 74363
Hátha valakinek, valami...:-)
Eladó Alfa Romeo 164 alkatrészek, külső-,belső elemek. Ár megegyezés szerint.
06303095191
Eladó Alfa Romeo 164 alkatrészek, külső-,belső elemek. Ár megegyezés szerint.
06303095191
vologya[kendács mester]16-12-2014 10:58:20 // 74362
Tulajdonképpen az ötlet nem tőlem származik, hiszen ez már létezik: http://i-carus.com/
A gondom ezzel csak az, hogy a HW amit használnak gyengécske(a Banana PI kb. 3x erősebb) és az én célom az, hogy ne túrjam szét a közép konzolt.
A gondom ezzel csak az, hogy a HW amit használnak gyengécske(a Banana PI kb. 3x erősebb) és az én célom az, hogy ne túrjam szét a közép konzolt.
vologya[kendács mester]16-12-2014 10:53:54 // 74361
A beépítés nem gond, mivel ez egy nagyon törpe PC (cigis doboz). Az átkapcsolás sem gond, mivel a háttérben mindig futni fog (gyújtás alatt) és a NAVI gombbal csak az ICS video bemenetét állítod be (különálló rendszer mint a GSM modul). Az érintő képernyő azt jelentené, hogy mégis csak le kell cserélni az ICS monitorát és azt nem szeretném. Inkább valami trackball, vagy touch panelben gondolkodom.
Külső képernyő használható bármilyen ami tud HDMI-t.
Azt kell még letesztelnem, hogy a klíma, rádió stb. vezérlő jelei valami képpen áthaladnak e az CAN bus -on és kiolvashatók e. Ha igen, akkor az egész központi vezérlő panelt ki lehet cserélni egy nagy függőleges érintős LCD -re. Bár ez már egy komolyabb összeg lenne. A végeredmény egy TESLA -hoz hasonló megoldás lenne. De erre nem vetemednék, nekem tetszik a közép konzol és ettől is Alfa ez az Alfa.
Első lépés az OBD és a NAVI lessz.
Külső képernyő használható bármilyen ami tud HDMI-t.
Azt kell még letesztelnem, hogy a klíma, rádió stb. vezérlő jelei valami képpen áthaladnak e az CAN bus -on és kiolvashatók e. Ha igen, akkor az egész központi vezérlő panelt ki lehet cserélni egy nagy függőleges érintős LCD -re. Bár ez már egy komolyabb összeg lenne. A végeredmény egy TESLA -hoz hasonló megoldás lenne. De erre nem vetemednék, nekem tetszik a közép konzol és ettől is Alfa ez az Alfa.
Első lépés az OBD és a NAVI lessz.
csokagm16-12-2014 10:30:16 // 74360
Ez érdekesen hangzik.
Egyebkent tok jo elképzelés akkor lehetne egy fasza navid az icsn.
Hogy fogod tudni beállítani hogy nav gombra kapcsojon a cucc?
Hova fogod építeni?
A megoldas egyebkent egy érintő képernyő lenne ha lenne...
Egyebkent tok jo elképzelés akkor lehetne egy fasza navid az icsn.
Hogy fogod tudni beállítani hogy nav gombra kapcsojon a cucc?
Hova fogod építeni?
A megoldas egyebkent egy érintő képernyő lenne ha lenne...
vologya[kendács mester]16-12-2014 10:18:02 // 74359
Mivel nem vagyok garázs közelben, így egy ideig fagyasztom a futómű felújítást. De...mivel van egy felesleges ICS -em és elég időm, így készül egy új projekt.
Készülőben van egy Banana PI (2x1 GHz proci, 1 GB ram stb.) - re épülő új fedélzeti modul.
Első lépésben Bluetooth -os és WiFi-s ODB2 támogatással és navigációval. A kolléga már dolgozik a videó kimeneten. Szóval használható lesz a beépített ICS kijelzővel is (nav módba kapcsolva) vagy a micro HDMI kimenetre kapcsolható külső monitorral.
Ami gondot okozhat:
- a boot -olási idő akar 30 mp is lehet (ez sok, még a leggyorsabb SDHC U-1 kártyával is - ezen van az OS)
- nincsenek 'felesleges' gombok a középkonzolon a vezérlésre.
- a GPS modul csak egy Dongle (mikro elég gyenge vétellel, jó lenne használni a kocsi saját antennáját, de az sem széria)
- a modul alapban tud médiát kezelni (video, audio, full HD -ben is), de itt megint gondot okozhat a sztereó hangbemenet. Nem vagyok hajlandó manuális átkapcsolással megoldani. Ha másként nem megy, akkor mikrokontrollerrel lesz kapcsolva.
Elsőként az ODB2 adatait fogom megjeleníteni (sebesség, ford, gyorsulás, nyomaték stb, hibakódok megjelenítése és törlése gombnyomásra). Én a WiFi -s kódolvasót fogom használni, mivel a gyújtás levétele után magától kikapcsol és nem húzza le az akut).
Kicsit aggaszt, hogy az ICS monitor felbontása elég kicsi, így korlátozva van a megjelenített adatok mennyisége. Na de majd elválik.
Ha közben megunnám a fejlesztést, már akkor is van egy modulom, amivel (TV-re, vagy monitorra kötve), a ház melegéből diagnosztizálhatom az Alfát. :-)
Készülőben van egy Banana PI (2x1 GHz proci, 1 GB ram stb.) - re épülő új fedélzeti modul.
Első lépésben Bluetooth -os és WiFi-s ODB2 támogatással és navigációval. A kolléga már dolgozik a videó kimeneten. Szóval használható lesz a beépített ICS kijelzővel is (nav módba kapcsolva) vagy a micro HDMI kimenetre kapcsolható külső monitorral.
Ami gondot okozhat:
- a boot -olási idő akar 30 mp is lehet (ez sok, még a leggyorsabb SDHC U-1 kártyával is - ezen van az OS)
- nincsenek 'felesleges' gombok a középkonzolon a vezérlésre.
- a GPS modul csak egy Dongle (mikro elég gyenge vétellel, jó lenne használni a kocsi saját antennáját, de az sem széria)
- a modul alapban tud médiát kezelni (video, audio, full HD -ben is), de itt megint gondot okozhat a sztereó hangbemenet. Nem vagyok hajlandó manuális átkapcsolással megoldani. Ha másként nem megy, akkor mikrokontrollerrel lesz kapcsolva.
Elsőként az ODB2 adatait fogom megjeleníteni (sebesség, ford, gyorsulás, nyomaték stb, hibakódok megjelenítése és törlése gombnyomásra). Én a WiFi -s kódolvasót fogom használni, mivel a gyújtás levétele után magától kikapcsol és nem húzza le az akut).
Kicsit aggaszt, hogy az ICS monitor felbontása elég kicsi, így korlátozva van a megjelenített adatok mennyisége. Na de majd elválik.
Ha közben megunnám a fejlesztést, már akkor is van egy modulom, amivel (TV-re, vagy monitorra kötve), a ház melegéből diagnosztizálhatom az Alfát. :-)
vm16-12-2014 09:20:10 // 74358
Nekem sincs, de nekem pölö a higanykapcsolók sem ott vannak, mint neked. Vannak eltérések még azonos évjártaban, kivitelben is. Hogy mé...?
Fisher16-12-2014 08:37:34 // 74357
Nem is arra a célra! Alkatrészként ér valamit, bontásra, tartalék/alkatrész autónak nem rosz befektetés!
atis_166jtd16-12-2014 08:31:11 // 74356
Én bográcstisztító szappanos párnával szoktam. Ha jól emlékszem ez a neve. Plusz ha ultraderm. Nagyon hatásos. Vagy amit egész évben használok felni, gumi, motor mosásra az clean star nevezetű szer. Na ez igen durva.
Zotya 16416-12-2014 07:56:59 // 74355
...gyári volna az a kapcsoló!? Akkor nagybocs, én nem találkoztam ilyennel egyik 64-ben sem. Míg élünk, tanulunk. :) ( a tiédben is van ilyen Barátom? )
HátvédRomeo15-12-2014 21:45:42 // 74354
Hát Fisher! Részvétem. Kuplunggal szopok én is már 1,5 hónapja a 166-al.
Detto egy balfasz volt az előző szerelő aki szanaszét ragasztott, toldott foltozott.
Rendbe lesz nálam rakva, mert más nem gáz nálam.
De az ilyen szerelők fejét ketté b@sznám szívesen.
Bocs a karakteres szavakért. ;)
Detto egy balfasz volt az előző szerelő aki szanaszét ragasztott, toldott foltozott.
Rendbe lesz nálam rakva, mert más nem gáz nálam.
De az ilyen szerelők fejét ketté b@sznám szívesen.
Bocs a karakteres szavakért. ;)
vm15-12-2014 21:44:12 // 74353
Addig vacilláltam hogy rákérdezzek, milyen jeladó (lehet beszívott levegő hőmérséklet érzékelő is), hogy tanult kollegám válaszolt. Viszont az nem nagyon szokott elromlani, száz hogy vezetékhiba lesz.
A kapcsoló ügyében viszont vitatkoznék ;-)
Az biza gyári, bár nem mindegyikben van.
A jelentkezők szerény számának oka pedig az, hogy az autó átesett a hobby-oldalra, feltámasztása saját ára felett van, plusz kurvasok idő. A 164 meg most nem az a típus, amivel különösebben hobbiznak a júzerek... :(
A kapcsoló ügyében viszont vitatkoznék ;-)
Az biza gyári, bár nem mindegyikben van.
A jelentkezők szerény számának oka pedig az, hogy az autó átesett a hobby-oldalra, feltámasztása saját ára felett van, plusz kurvasok idő. A 164 meg most nem az a típus, amivel különösebben hobbiznak a júzerek... :(
forrasr15-12-2014 21:33:08 // 74352
Én RO55 (rozsdamaró) és Brigéciol kezelését váltogatva pucoltam meg. Célszerű vigyázni, hogy a frontrészt ne érje a rozsdamaró mert megmarhatja a fényét.
Fékpor és kátrány és kátrányba ragadt kis kavicsok amit felleltem rajta leginkább.
Fékpor és kátrány és kátrányba ragadt kis kavicsok amit felleltem rajta leginkább.
Fisher15-12-2014 21:31:10 // 74351
Sziasztok!
Senki? Pedig most megkaphatja 2 év műszakival friss olajjal és szülőkkel, 3/4 tank benzinnel és 3,5 liter Selenia olajjal alkatrész árban az egészet!
Senki? Pedig most megkaphatja 2 év műszakival friss olajjal és szülőkkel, 3/4 tank benzinnel és 3,5 liter Selenia olajjal alkatrész árban az egészet!
forrasr15-12-2014 21:16:35 // 74350
Az elképzelhető mert nekem van benne gyári
forrasr15-12-2014 21:15:37 // 74349
Nem lehet, az összes ledet cserélte az illető, hogy piros és fehér legyen a világítása.
Facelift gyári TI az eredendően piros fényű.
Facelift gyári TI az eredendően piros fényű.
HátvédRomeo15-12-2014 21:13:19 // 74348
szia!
Meg gondolom. Nem ígérek semmit. De sokat nem fogok agyalni rajta. 1-2 nap max.
De ha valaki vinni akarja add neki! ;)
Meg gondolom. Nem ígérek semmit. De sokat nem fogok agyalni rajta. 1-2 nap max.
De ha valaki vinni akarja add neki! ;)
HátvédRomeo15-12-2014 21:08:54 // 74347
Ha jól tudom igen.
Mr. Z15-12-2014 20:16:48 // 74346
atis_166jtd15-12-2014 19:20:00 // 74345
Ja nem a képet néztem. Én is arra gondoltam. Nekem olyan nincs. Azért kérdeztem higy esetleg nem csak a gyári riasztósokban van?
csokagm15-12-2014 18:33:21 // 74344
forrasr15-12-2014 17:14:22 // 74343
Ne olyan kapcsolóra gondolj mint a képen, a motorháztető zárral egy egység gyakorlatilag. Egy kis mikrokapcsoló mint a hátsó zárban.
tipoatti15-12-2014 15:02:09 // 74342
Nem szeretném tényleg teleszemetelni a topikot, de valaki segíthetne már elhordani a cuccaimat Zé.-től aprópénzért. :)
12000.-ért vigye valaki.
12000.-ért vigye valaki.
tipoatti15-12-2014 13:40:19 // 74341
Fisher15-12-2014 12:48:22 // 74340
Áhhh... Most pihentetem inkább, mert..... Neki állok előbb rendbe rakom a motort meg a turbót, kerékcsapágyat, kuplungot, fékeket, ha azok rendbe lesznek majd "kibelezem" az öreglányt! (addig nem látom egyenlőre értelmét!)
Zotya 16415-12-2014 10:27:06 // 74339
Ez a kapcsoló.............. semmire...........utólagos valami.....fene tudja. Van herce-hurca a vasadban Ember. (ahogy olvasgatlak kb. 5-10 kg vezetéktől nyugodtan megszabadulhatsz,,, jobban fog húzni a vas.) A külső hőmérséklet, azt a balos visszapillantóból kapod, ha fasza. Bár ebben? ezek után nem bízom. gurulj el egy normális villanyoshoz azt ki kell méretni mindent , ami nem kell dobjad ki, mer ' szívni fogsz a sok sallang miatt . Hajrá!!!! :))))
atis_166jtd15-12-2014 08:28:22 // 74338
Az nem csak a riasztó miatt van? Mert nekem se riasztó, se kapcsoló.
Cro16614-12-2014 22:41:09 // 74337
Elfér..nekem is az van fent jelenleg. (és így mér pontosan a kilométeróra :D)
Fisher14-12-2014 22:12:27 // 74336
Köszi!
Akkor csak érzékelte! :)
Akkor csak érzékelte! :)
HátvédRomeo14-12-2014 21:42:25 // 74335
Köszi, majd megsasolom. :D
forrasr14-12-2014 21:37:04 // 74334
Elöl van a zárszerkezeten a mikrokapcsoló
HátvédRomeo14-12-2014 21:34:28 // 74333
Dev166!
A 166-ban is akkor van ilyen ugye? mert én mentem úgy hogy le volt hajtva bekadva, cak nem kattanásig zárva. És vagy nem figyeltem a műszerfalat, vagy nálam is halott. Mert mikor megálltam akkor láttam, hogy furán áll, és rátámaszkodtam akkor záródott le rendesen.
:D nevessünk! :D
A 166-ban is akkor van ilyen ugye? mert én mentem úgy hogy le volt hajtva bekadva, cak nem kattanásig zárva. És vagy nem figyeltem a műszerfalat, vagy nálam is halott. Mert mikor megálltam akkor láttam, hogy furán áll, és rátámaszkodtam akkor záródott le rendesen.
:D nevessünk! :D
dev16614-12-2014 21:22:07 // 74332
ez érzékeli, h le van-e csukva a géptető.
HátvédRomeo14-12-2014 21:20:01 // 74331
Ha jól tévedek talán mág kapni valamelyik alkatrész bótba, Unix, Bardi. De Marekot kérdezd meg hát ha van neki, bontott jó.
HátvédRomeo14-12-2014 21:18:41 // 74330
Matrinya rendszámot nem cucc elintézni. Kis hazánk bürokratáin asszem 25.000 HUF az ára meg kb 1-2 hónap még valaki lenyom pár gombot a PC-n meg a plotteren, aztán kiértesítenek. Okmányirodában leadod a "rendelést" meg asszem indoklást vagy mi, és vársz, mint a régi windóózon a betöltésre. :D
Én a mostani szarkupac első lökösre nem veszek, belecsavaroztam az új rendszámtató keretet, hogy a szét furkált lukak ne látszódjanak, azt majd fényezés után átrágom a bürökrácián magam én is, meg megfizetem a zadóját ennek is.
Én a mostani szarkupac első lökösre nem veszek, belecsavaroztam az új rendszámtató keretet, hogy a szét furkált lukak ne látszódjanak, azt majd fényezés után átrágom a bürökrácián magam én is, meg megfizetem a zadóját ennek is.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
338
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?