Üdv
5 ajtósba való mogyi szinű bőr ülések újszerű állapotban eladók. Fűthetőek, működnek. deréktámaszos a vezetőülés, és állitható a magassága is. ezek is működnek. 55ezer, és fix. A többi ülés is ilyen állapotban van, mint a képen látható.
Forum >> 147
Csabo2218-11-2016 19:38:27 // 56332
Barni14718-11-2016 15:56:52 // 56331
Ha van amikor elsőre jól működik , akkor nézd meg mikor nem jó, hogy van e a közelben bankautomata, wifi, fotocellás ajtó.
Pzk18-11-2016 13:14:03 // 56330
Azért örülök, hogy senki más nem szív ilyen problémával, mint én! ;o)
Alfa Joe18-11-2016 08:53:44 // 56328
Köszi az infót!
Norci17-11-2016 17:59:49 // 56327
Hali!
Ja,kicsit olcsóbb volt de ez sosem baj. Csak kíváncsi voltam hogy valaki használ-e ilyet,és mi a tapasztalata.Igaz nem ezt akartam,de ha nekem is kibír annyit,akkor okés lesz. Köszi!
Ja,kicsit olcsóbb volt de ez sosem baj. Csak kíváncsi voltam hogy valaki használ-e ilyet,és mi a tapasztalata.Igaz nem ezt akartam,de ha nekem is kibír annyit,akkor okés lesz. Köszi!
Csabo2217-11-2016 17:33:56 // 56326
Czobor utcában a Miskolci sarkától (XIV. kerület) néhány háznyira van egy generátor felújitó.
Csabo2217-11-2016 17:24:06 // 56325
Helo
Asszem a Behr gyártja a gyárit is, vszeg jobb, és biztosan drágább is a Vernet-nél, de utóbbi is teljesen okés. nekem is az van bent, és volt is éveken keresztül. Bár a minősége sztem már nem a régi. de ez igaz bármely alkatrészre. tehát nyugodtan berakhatod. ha jó áron kaptad, akkor sztem fölösleges visszaküldeni és vitázni párszáz Ft miatt.
Asszem a Behr gyártja a gyárit is, vszeg jobb, és biztosan drágább is a Vernet-nél, de utóbbi is teljesen okés. nekem is az van bent, és volt is éveken keresztül. Bár a minősége sztem már nem a régi. de ez igaz bármely alkatrészre. tehát nyugodtan berakhatod. ha jó áron kaptad, akkor sztem fölösleges visszaküldeni és vitázni párszáz Ft miatt.
Kazes☻17-11-2016 16:26:48 // 56324
ferrvill szokta magát itt hirdetni Adok-Veszekben... gondolom voltak már náluk páran... :)
Alfa Joe17-11-2016 16:22:42 // 56323
Sziasztok Cartársak tudna nekem valaki egy jó generátor szerelőt ajánlani Budapesten?
Kazes☻17-11-2016 11:38:32 // 56322
Erhard 242 (Pure Energy)-vel beszéljétek meg. ;)
emGéza17-11-2016 11:12:33 // 56321
És mit mondtak miért?
Amúgy nem akarom védeni Albáékat, de lehet véletlenül sikeredett így.
És én is ott vásárolok... most lobizozok egy kis kedvezményé. 😁
És értenek is a dolgukhoz. Na mostmá' tényleg jár nekem valami! 😂
Amúgy nem akarom védeni Albáékat, de lehet véletlenül sikeredett így.
És én is ott vásárolok... most lobizozok egy kis kedvezményé. 😁
És értenek is a dolgukhoz. Na mostmá' tényleg jár nekem valami! 😂
Norci17-11-2016 10:03:42 // 56320
Sziasztok! Rendeltem az Alba alkatrésztől termosztátot, Behr tipusút. Erre kaptam a csomagban,Calorstat Vernet TH6506.88j termosztátot. Valaki haszánlta már ezt? Nekem tök ismeretlen.Bele merjem rakni az autóba? (1.6 120le)
Barni14716-11-2016 17:57:00 // 56319
Gratula , ügyes vagy !!!
emGéza16-11-2016 14:10:30 // 56318
... hát neki estem !
Kivetem a lökösből a rácsot , így hozzáfértem a pajzshoz (kb 20 perc) .
Innen kezdődött , szaknyelven a "nagysz@pás" , szugeráltam a zárat (30perc),
végül a 3 db rögzítőcsavart leszedve , nyílt a motortető a zárral együtt(30p) .
És itt jött a fordulat , hogy a bovden fordítva működik , a bovdenhéj mozgása
nyitja a szerkezetet . Hogy rohadna meg !!!
Szóval a lényeg : csak a zárba kellett volna nyomjam a bovden burkát és nyílt
volna a zár .
Amúgy elszakadt a bovden ! A javítást nem írom , mert kendács szakkör volt. ;-)
A bovden felírtam a javítási listára ... tavaszig megvár , hideg van :-D
A munkamenet a következő:
-lökösből ki kell venni a rácsot ( nem a pajzsot , az marad),
-rács helyén benyúlni és nyomni a zárba a bovdent ,
-zárt nyit .
-kb 30 perc.
Kivetem a lökösből a rácsot , így hozzáfértem a pajzshoz (kb 20 perc) .
Innen kezdődött , szaknyelven a "nagysz@pás" , szugeráltam a zárat (30perc),
végül a 3 db rögzítőcsavart leszedve , nyílt a motortető a zárral együtt(30p) .
És itt jött a fordulat , hogy a bovden fordítva működik , a bovdenhéj mozgása
nyitja a szerkezetet . Hogy rohadna meg !!!
Szóval a lényeg : csak a zárba kellett volna nyomjam a bovden burkát és nyílt
volna a zár .
Amúgy elszakadt a bovden ! A javítást nem írom , mert kendács szakkör volt. ;-)
A bovden felírtam a javítási listára ... tavaszig megvár , hideg van :-D
A munkamenet a következő:
-lökösből ki kell venni a rácsot ( nem a pajzsot , az marad),
-rács helyén benyúlni és nyomni a zárba a bovdent ,
-zárt nyit .
-kb 30 perc.
emGéza15-11-2016 23:00:43 // 56317
Ma kizárt a motortér!
Hiába húzom a kart semmi és a bowden is a motortérben szakadt el.
Hogy tudom kinyitni? Honnan kezdjem bontani?
Köszi!
Hiába húzom a kart semmi és a bowden is a motortérben szakadt el.
Hogy tudom kinyitni? Honnan kezdjem bontani?
Köszi!
RoyalMind15-11-2016 19:13:35 // 56316
Na megnézettem a szépséget, valószínű a gyertya lesz a para. Rosszabb esetben valahol megszakadt. Na majd kiderül. Ha változás lesz megírom, hátha segít nektek is! :)
Szép estét Cartársak! :)
Szép estét Cartársak! :)
hornyak214-11-2016 19:16:47 // 56315
Ugyanilyenem van nekem is, szerencsére olyan anomáliákat nem okozott, mint a Cartársnak. Egyszerűen csak nem működött. Ezek szerint neked a szerencsésebb példányokból jutott! :)
RoyalMind14-11-2016 16:46:44 // 56314
Köszi szépen! :)
Barni14714-11-2016 16:46:13 // 56313
Hibakód kiolvasása nélkül nem tudunk rajtad segíteni.
Nekem például légtömegmérő ( LMM ) volt a baj.
Bármi lehet a gond. " Motor controll failur " és a "Check Engine " csak egy általános hibaüzenet, hogy baja van valaminek és látogasd meg a szervízt.
Nekem például légtömegmérő ( LMM ) volt a baj.
Bármi lehet a gond. " Motor controll failur " és a "Check Engine " csak egy általános hibaüzenet, hogy baja van valaminek és látogasd meg a szervízt.
RoyalMind14-11-2016 15:53:44 // 56312
Sziasztok!
Olyan irányú kérdésem lenne, , lehet, hogy ,ár sokatok találkozott ezzel a kedves kis hibaüzenettel, hogy "Motor Controll System Failure" . Mindenki számára ismert kis sárga motor. Szóval 1 hete kisütötte, egy kedves autószerelőm, s a mai napig nem volt vele gond. Szokásos utamon mentem, de odafele (Szombathely-Sopron heti 3szor) villant be, mondom szokásos, nem foglalkoztam vele. Viszont hazafele, meg előzés közben, (4-es fokozat, 3-4000es fordulatszám környékén) villogni és csipogni kezdett, kb 3 sec-ig. Namármost, kb 1 hónapja volt vele ilyen bajom, akkor elszállt a benzincsövem ( egy másik autószerelő szerint kipucolta) és akkor minden okés volt.
Valami ötlet, hogy mi lehet? Remélem a hőn szeretett "lambdaszonda" és nem más!
Köszi a válaszokat, tapasztalatokat előre is! :)
Olyan irányú kérdésem lenne, , lehet, hogy ,ár sokatok találkozott ezzel a kedves kis hibaüzenettel, hogy "Motor Controll System Failure" . Mindenki számára ismert kis sárga motor. Szóval 1 hete kisütötte, egy kedves autószerelőm, s a mai napig nem volt vele gond. Szokásos utamon mentem, de odafele (Szombathely-Sopron heti 3szor) villant be, mondom szokásos, nem foglalkoztam vele. Viszont hazafele, meg előzés közben, (4-es fokozat, 3-4000es fordulatszám környékén) villogni és csipogni kezdett, kb 3 sec-ig. Namármost, kb 1 hónapja volt vele ilyen bajom, akkor elszállt a benzincsövem ( egy másik autószerelő szerint kipucolta) és akkor minden okés volt.
Valami ötlet, hogy mi lehet? Remélem a hőn szeretett "lambdaszonda" és nem más!
Köszi a válaszokat, tapasztalatokat előre is! :)
Pzk13-11-2016 18:05:07 // 56311
Sziasztok,
A következő problémám lenne:
A központi zár távirányítója elvileg jól működik, új elemet is raktam bele, de időnként (elég sokszor) csak 5-10 vagy mégtöbb nyomkodás-hosszabb nyomva tartás után reagál csak rá (miközben a kis led végig villog). Most vettem a járgányt valszeg régen használták a nyomkodót, le is volt merülve és a csomagtartó nyitó mikrokapcsolót is vissza kellett forrasztani. Mit lehet ilyenkor tenni? Újra kéne tanítani (nem tudom, hogy hogyan kéne) vagy az autóban lévő vevővel lehet a gond? Utóbbi hova van beépítve? Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásaitokat!
A következő problémám lenne:
A központi zár távirányítója elvileg jól működik, új elemet is raktam bele, de időnként (elég sokszor) csak 5-10 vagy mégtöbb nyomkodás-hosszabb nyomva tartás után reagál csak rá (miközben a kis led végig villog). Most vettem a járgányt valszeg régen használták a nyomkodót, le is volt merülve és a csomagtartó nyitó mikrokapcsolót is vissza kellett forrasztani. Mit lehet ilyenkor tenni? Újra kéne tanítani (nem tudom, hogy hogyan kéne) vagy az autóban lévő vevővel lehet a gond? Utóbbi hova van beépítve? Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásaitokat!
Barni14713-11-2016 13:21:08 // 56310
Ugyan ilyenen van.Néha ki kell húzni vagy gyújtás ki be és csak akkor lehet párosítani. Járó motorral is sikerült pl. légnyelésmérő adat olvasni.
deejayy^147TS13-11-2016 12:07:40 // 56309
Én egy ilyet vettem, de totális kapufa. Ez persze nem azt jelenti, hogy az összes ilyen rossz, külföldi fórumokon olvastam, hogy ezeknek több verziója van és egyiket-másikat érdemes kerülni, mert nem működik megfelelően.
Amikor ezt a kis készséget rádugtam az Alfára, akkor megkergült az elektronika, különféle piktogramokat villantott fel, stabilan járó motor mellett pár másodpercenként 0-ra esett a fordulatszámjelző, stb. Ráadásul a telefon bluetoothon nem tudott csatlakozni az autóhoz (Torque), mármint a BT kapcsolat felépült, és azt jelezte, hogy az OBD-hez csatlakozott, adatot nem tudott róla fogadni.
Eléggé megijesztett, de szerencsére lehúzás után rendbenjött a dolog.
Amikor ezt a kis készséget rádugtam az Alfára, akkor megkergült az elektronika, különféle piktogramokat villantott fel, stabilan járó motor mellett pár másodpercenként 0-ra esett a fordulatszámjelző, stb. Ráadásul a telefon bluetoothon nem tudott csatlakozni az autóhoz (Torque), mármint a BT kapcsolat felépült, és azt jelezte, hogy az OBD-hez csatlakozott, adatot nem tudott róla fogadni.
Eléggé megijesztett, de szerencsére lehúzás után rendbenjött a dolog.
Barni14712-11-2016 11:12:45 // 56308
Nekem valami kínai oldalról rendelt kékfogas van. Semmi bajom vele Alfaobd vel tökéletesen működik. 166 ban is volt már, ott is tette a dolgát.
hornyak210-11-2016 21:39:11 // 56307
Valaki mostanában rendelt esetleg jó áron diagnosztika kábelt? Régebben vettem eBay-en egy bluetooth-os ELM327-et, de eddig csak egy Skoda Fabia-ban sikerült életet lehelni bele. Tudtok ajánlani bevált forrást?
hornyak210-11-2016 21:37:11 // 56306
Szia!
Nekem is csinált ilyet még tavasszal. Utána elutaztam egy hétre, az autó otthon maradt, majd mikor hazaértem nem indult, kipurcant az akksim, így vettem bele újat. Azóta megszűnt a villogás. Lehet, hogy neked is gyengélkedik már. Ha jól tudom, az óra villogására a megoldás a proxi rendezés. Nekem azért oldotta meg a problémát (elméletem szerint), mert indításkor a nagy áramfelvétel miatt a CAN rendszernek nem sikerült rendesen inicializálódnia, így azt hitte valami nincs rendjén, ezért villogott. Az új akksi rendesen leadja az áramot, így ez a probléma nem áll fent.
Apropó, akkoriban írtam, hogy a VDC hiba időnként előjön. Újra hidegebb lett az idő és ismét megjelent (eddig egyszer) a VDC System Faliure üzenet. MES-ben meg tudom nézni az okát? Nyáron semmi baja sem volt, csak így a hidegebb időben. (1.9 JTD - 2001)
Nekem is csinált ilyet még tavasszal. Utána elutaztam egy hétre, az autó otthon maradt, majd mikor hazaértem nem indult, kipurcant az akksim, így vettem bele újat. Azóta megszűnt a villogás. Lehet, hogy neked is gyengélkedik már. Ha jól tudom, az óra villogására a megoldás a proxi rendezés. Nekem azért oldotta meg a problémát (elméletem szerint), mert indításkor a nagy áramfelvétel miatt a CAN rendszernek nem sikerült rendesen inicializálódnia, így azt hitte valami nincs rendjén, ezért villogott. Az új akksi rendesen leadja az áramot, így ez a probléma nem áll fent.
Apropó, akkoriban írtam, hogy a VDC hiba időnként előjön. Újra hidegebb lett az idő és ismét megjelent (eddig egyszer) a VDC System Faliure üzenet. MES-ben meg tudom nézni az okát? Nyáron semmi baja sem volt, csak így a hidegebb időben. (1.9 JTD - 2001)
Attis10-11-2016 08:36:21 // 56305
Szia!
Szerintem ő tud segíteni. :)
http://alfaamore.hu/tagok/7560/autok/13202/blog/32014
Szerintem ő tud segíteni. :)
http://alfaamore.hu/tagok/7560/autok/13202/blog/32014
Csaba6910-11-2016 08:13:34 // 56304
Sziasztok!
Továbbra is fenn áll a hiba, így ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném,kilométer számlálom (teljes és napi)
indítás után villogni kezd.Egy próbálkozásom már volt,kormány alatti bizt.táblánál két
relét lehúztam (neten olvastam) nem jött be.Továbbra is villog.
Továbbra is fenn áll a hiba, így ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném,kilométer számlálom (teljes és napi)
indítás után villogni kezd.Egy próbálkozásom már volt,kormány alatti bizt.táblánál két
relét lehúztam (neten olvastam) nem jött be.Továbbra is villog.
Kadalfi08-11-2016 20:48:45 // 56303
Sziasztok.
Ma reggel még nyitotta a távorányító a csodát,de be már nem tudtam csak kulcsal zárni.Elemet cseréltem a távirányítóban,így sem működik.
A műszerfalon lévő,ajtó záró gomb,pirosan villog.
Valakinek ötlet,mi lehet a baj?
Köszi
Ma reggel még nyitotta a távorányító a csodát,de be már nem tudtam csak kulcsal zárni.Elemet cseréltem a távirányítóban,így sem működik.
A műszerfalon lévő,ajtó záró gomb,pirosan villog.
Valakinek ötlet,mi lehet a baj?
Köszi
Csabo2207-11-2016 18:02:37 // 56302
Szerencséd volt ;)
Stew188507-11-2016 16:50:57 // 56301
Bár most néztem a navigációmat és megvan a címed mert anno ott voltam a kertesházas részen a kartámaszért.
Stew188507-11-2016 16:33:33 // 56300
Te vagy a megmentőm!!!!!
Kb 30 perc múlva tudok elindúlni a 13ból és már megyek is csak kéne egy cím, hogy hova menjek.
Kb 30 perc múlva tudok elindúlni a 13ból és már megyek is csak kéne egy cím, hogy hova menjek.
Csabo2207-11-2016 16:31:14 // 56299
Ciao
nekem van, eljösz a XV. kerületbe ma és adok 1et.
nekem van, eljösz a XV. kerületbe ma és adok 1et.
Stew188507-11-2016 16:16:02 // 56298
Sziasztok!
Ma izzót cseréltem az autóban és az jobb első kis drót ami a helyén tartja az izzót elveszett beesett a motortérbe. Viszont olyan helyen és módon akadt fel valahova hogy sanszom sincs megtalálni. Valaki esetleg tudna segíteni, hogy honnan tudok Budapesten a 13 kerület közelében sos-ben szerezni egyet. Bármilyen megoldás érdekel:)
Köszi
Stew
Ma izzót cseréltem az autóban és az jobb első kis drót ami a helyén tartja az izzót elveszett beesett a motortérbe. Viszont olyan helyen és módon akadt fel valahova hogy sanszom sincs megtalálni. Valaki esetleg tudna segíteni, hogy honnan tudok Budapesten a 13 kerület közelében sos-ben szerezni egyet. Bármilyen megoldás érdekel:)
Köszi
Stew
Csabo2206-11-2016 17:57:04 // 56297
Ja, és asszem hátrafelé is van 1 kifolyó cső a tetőablaktól.
Csabo2206-11-2016 17:46:00 // 56296
Igen, mikor bontottam a kocsit, én is észrevettem, h ilyen idióta módon van a cső vége ellapitva. azonnal arra gondoltam, h ha tavasszal a napfénytető bekerül a saját kocsimba ezt a megoldást javitani kell mert igy nem fog kifolyni belőle a viz rendesen.
Szal 1 kis törődéssel, bütyköléssel nagyon bosszantó dolgokat, hibákat lehet orvosolni. Nem bosszankodni kell 1ből, hanem gondolkozni, csavarozni, aztán ha siker koronázza az igyekvést, akkor örülni ;)
Szal 1 kis törődéssel, bütyköléssel nagyon bosszantó dolgokat, hibákat lehet orvosolni. Nem bosszankodni kell 1ből, hanem gondolkozni, csavarozni, aztán ha siker koronázza az igyekvést, akkor örülni ;)
norbi199206-11-2016 16:31:43 // 56295
Szia!
Szélvédő gyári.
Igen időközben egy kicsit jobban megbontottuk a gépet és mi is rájöttünk erre, hogy az a kis szemtelen vacak a végén teljesen elzár mindent. Elkerülhetetlen hogy a rács alá ne menjen egy kis por, amiből majd kis betapasztós sár legyen. Csatoltam pár képet, remélem más okul belőle, mert engem már az idegroham kerülgetett, DE ez is csak apróság volt.
Kérdés, hogy a buta olasz, miért teszi oda? Érthetetlen. Levettük kitakarítottuk ott a cuccot, összeraktam szépen, kapott 4 vödör vizet, egy csepp se jött be az utastérbe. Kész. Fhúúúú..... : )
Szélvédő gyári.
Igen időközben egy kicsit jobban megbontottuk a gépet és mi is rájöttünk erre, hogy az a kis szemtelen vacak a végén teljesen elzár mindent. Elkerülhetetlen hogy a rács alá ne menjen egy kis por, amiből majd kis betapasztós sár legyen. Csatoltam pár képet, remélem más okul belőle, mert engem már az idegroham kerülgetett, DE ez is csak apróság volt.
Kérdés, hogy a buta olasz, miért teszi oda? Érthetetlen. Levettük kitakarítottuk ott a cuccot, összeraktam szépen, kapott 4 vödör vizet, egy csepp se jött be az utastérbe. Kész. Fhúúúú..... : )
speer06-11-2016 13:09:18 // 56294
Sziasztok, selespeed váltóm hidegen kissé rángat,valami tipp? Szabályozni kéne laptoppal? Valaki tud segíteni,még nem csináltam. Persze nem ingyen.
Csabo2206-11-2016 12:34:03 // 56293
A tetőablak vízelvezető cső vége el van buta mód lapitva. Lehet ott nem tud a víz a kellő helyre kifolyni. Asszem a jobb a oszlop tövénél van a vége, le kell hozzá venni a gallyrácsot.
Csabo2206-11-2016 12:29:09 // 56292
Nézd meg, h gyári-e a szélvédő. ha nem az, akkor lehet szarul van beragasztva, vagy rossz a gumikéder. a gyári kéder ugyanis 25 ropi...
norbi199206-11-2016 12:07:08 // 56291
Ha itt alábújok és lámpával világítok, látom a víz levezető csövet, nem onnan jön, egyszercsak megjelenik "valahol" és szépen a lemezen lecsurog és már ázik is minden :)
norbi199206-11-2016 11:47:26 // 56290
Persze, nem is ezzel van a gond, ha van egy kis áztató eső máris csurog lent a víz.
De most pl leöntöttem egy vödör vízzel máris vizes az A oszlop is.
És persze az anyós ülésnél szépen áll a víz. Ott csurog be. Nem a gumi levezető csővel van a baj, abba ha tölcsért teszek és öntöm bele a vizet, akkor szépen kivezeti a motortérbe ahová kell. Természetesen a napfénytetőt elhúzni nem tudom, mert már úgy vettem hogy a motoron lévő fogaskerék ketté volt törve mert egy szar. Megcsinálni nem lehet mert spiáter.
De most pl leöntöttem egy vödör vízzel máris vizes az A oszlop is.
És persze az anyós ülésnél szépen áll a víz. Ott csurog be. Nem a gumi levezető csővel van a baj, abba ha tölcsért teszek és öntöm bele a vizet, akkor szépen kivezeti a motortérbe ahová kell. Természetesen a napfénytetőt elhúzni nem tudom, mert már úgy vettem hogy a motoron lévő fogaskerék ketté volt törve mert egy szar. Megcsinálni nem lehet mert spiáter.
kispeterz06-11-2016 07:46:25 // 56289
Szia!
Ha minden igaz van a vályú közepén egy függőleges cső, ahol lefolyik a víz. Azt is kitakarítottad?
Ha minden igaz van a vályú közepén egy függőleges cső, ahol lefolyik a víz. Azt is kitakarítottad?
norbi199205-11-2016 21:04:57 // 56288
Újabb PROBLÉMA : )
Hejj Alfa Rómeó.
Nem sok türelmem van már hozzá. Ugye beázott a napfénytetőm, el volt dugulva a vízelvezető cső. kitakarítottam, bírt 1-2 hónapot, ha épp oylían kedve van megint eldugul és vizes az A oszlop. most úgy néz ki megint tetőkárpit le stb stb.
DEDEDE
Az imént kimentem az eső esik, mondom ránézek. ERRE anyósülés taposón áll a víz, elég sok már. A műszerfal alatt becsurog. de hol és honnan? és miért ver vele az isten?
Valakinek hasonló probléma előfordult már? Ötletek? Közvetlen az ajtó mellett a műszerfal alján szépen folyik befelé a víz. Most akkor az jön hogy műszerfal kibont? : )
Ráköltünk a vezérlésre ~bő 100.000 fölött erre egy újabb probléma. Hitet és pénzt fektettem bele de mostmár kezd sok lenni :) Szép ez jó ez DE........ valamit mondjatok mert felgyújtom
Szerencse hogy itthon van garázs, fater kocsija ki, enyém be, de ez nem mehet így tovább.
Hejj Alfa Rómeó.
Nem sok türelmem van már hozzá. Ugye beázott a napfénytetőm, el volt dugulva a vízelvezető cső. kitakarítottam, bírt 1-2 hónapot, ha épp oylían kedve van megint eldugul és vizes az A oszlop. most úgy néz ki megint tetőkárpit le stb stb.
DEDEDE
Az imént kimentem az eső esik, mondom ránézek. ERRE anyósülés taposón áll a víz, elég sok már. A műszerfal alatt becsurog. de hol és honnan? és miért ver vele az isten?
Valakinek hasonló probléma előfordult már? Ötletek? Közvetlen az ajtó mellett a műszerfal alján szépen folyik befelé a víz. Most akkor az jön hogy műszerfal kibont? : )
Ráköltünk a vezérlésre ~bő 100.000 fölött erre egy újabb probléma. Hitet és pénzt fektettem bele de mostmár kezd sok lenni :) Szép ez jó ez DE........ valamit mondjatok mert felgyújtom
Szerencse hogy itthon van garázs, fater kocsija ki, enyém be, de ez nem mehet így tovább.
deejayy^147TS05-11-2016 12:04:45 // 56287
Szaki szerint gyári akku volt benne, azaz 11 és fél éves. Cseréltettem, meglátjuk.
Csabo2201-11-2016 18:22:03 // 56286
Bose-hoz minden van, én szedtem ki. 5ajtósba is jó, igen. 40 ropi. beépités 15
Barni14701-11-2016 18:06:04 // 56285
Bose-hez kábel is van? 5 ajtósba jó?
Mennyi az ára?
Mennyi az ára?
Csabo2201-11-2016 17:07:01 // 56284
Használhattam vna az előnézet gombot...
Csabo2201-11-2016 17:05:00 // 56283
Ciao
Aki "szinezné" 1 kicsit a vasát, azok figyelmébe:
Bose hifi kompletten:
Mustár bőr 5 ajtósba, fűthető, újszerű:
Nagy kijelzős benzines óra (135e km-t mutat), set gombos MCU, tempomat kar alsó burkolattal:
Majdnem új bőr multikormány (patkóval és órarugóval 1ütt) Selespeed-be is jó, - gombbal:
Connect nav antenna (GPS + GSM), kábelköteg, mikrofonos armatúra, telefonos/hangvezérlős multi gombok:
Gyári fényszórók bi-xenon retrofittel, mosó rendszerrel:
GTA replika hátsó lökös:
Egyéb alkatrészek is vannak.
Aki "szinezné" 1 kicsit a vasát, azok figyelmébe:
Bose hifi kompletten:
Mustár bőr 5 ajtósba, fűthető, újszerű:
Nagy kijelzős benzines óra (135e km-t mutat), set gombos MCU, tempomat kar alsó burkolattal:
Majdnem új bőr multikormány (patkóval és órarugóval 1ütt) Selespeed-be is jó, - gombbal:
Connect nav antenna (GPS + GSM), kábelköteg, mikrofonos armatúra, telefonos/hangvezérlős multi gombok:
Gyári fényszórók bi-xenon retrofittel, mosó rendszerrel:
GTA replika hátsó lökös:
Egyéb alkatrészek is vannak.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
4
Guests4
520
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?