Érdekes dilemma...
Több, mint valószínű, hogy igazad van.
Mindenesetre a "kisipari" módszer hatékonysága hamarosan kiderül gömbfejileg részemről - szerdán megy a vas Lenkeyhez.
Szilentileg már tapasztalok. Remélem 1 év múlva is hasonló hangokat hallok, mint most onnan - azaz semmit. :)
Forum >> 164-166
tipoatti22-09-2008 12:18:43 // 41879
Arno16622-09-2008 11:53:30 // 41878
Ezt nem is cáfoltam egy percig sem... :)
De ismervén a kereskedők mentalitását:
figyu paraszt (ez lennék én :)
-van ocso olasz utangyartott 10-ért
-van gyári beszállító ami tök ugyan az mint a gyári, csak 18e.
-van gyári 23e-ért
melyik kell?
Középső?
Aztan eladja a szar kinai utangyártottat ami maskepp nez ki mint az olasz de rajta van a lopott logo vagy mittudomen, es rohog a markába.
Elektronikában az elég jellemző. SGS-Thomson félvezetőket pl. úgy hamisitjak mint a szart. Autoknal meg nem tapasztaltam direktben, de miert lenne maskepp?!
Bosch cuccokon miért van rajta a hologramos matrica amivel neten online tudod check-olni hogy valoban ők adták-e ki egy sorszam alapjan?
stb stb
Gyari cucc gyari csomagolasban eleg pici eséllyel hamis szerintem.
Utangyartott meg lehet akár mi... gyári beszállítós mesét meg itt szerintem mindenki siman beszopja ha át akarnák verni vele... de miért tennék :)
De ismervén a kereskedők mentalitását:
figyu paraszt (ez lennék én :)
-van ocso olasz utangyartott 10-ért
-van gyári beszállító ami tök ugyan az mint a gyári, csak 18e.
-van gyári 23e-ért
melyik kell?
Középső?
Aztan eladja a szar kinai utangyártottat ami maskepp nez ki mint az olasz de rajta van a lopott logo vagy mittudomen, es rohog a markába.
Elektronikában az elég jellemző. SGS-Thomson félvezetőket pl. úgy hamisitjak mint a szart. Autoknal meg nem tapasztaltam direktben, de miert lenne maskepp?!
Bosch cuccokon miért van rajta a hologramos matrica amivel neten online tudod check-olni hogy valoban ők adták-e ki egy sorszam alapjan?
stb stb
Gyari cucc gyari csomagolasban eleg pici eséllyel hamis szerintem.
Utangyartott meg lehet akár mi... gyári beszállítós mesét meg itt szerintem mindenki siman beszopja ha át akarnák verni vele... de miért tennék :)
Grando22-09-2008 11:27:24 // 41877
grande bandi22-09-2008 06:37:30 // 41876
irtam mar neki ,de ezek szerint lathatatlan tintaval:-)
botigta21-09-2008 23:45:24 // 41875
Köszi. Na majd holnap rá is csörgedezek.
Grando21-09-2008 22:51:56 // 41874
ehhh! Most neked kelljen magyarázni, hogy mennyiket képesek elkérni faxom csomagolásokért? (Mert gyakran csak ennyi a különbség.) ;))))
Arno16621-09-2008 22:45:02 // 41873
Ez nem hitvita :) Illetve régen rossz ha az... Persze h van különbség, de abban gondolom egyetértünk h a gyárinál ritkán jobb bármilyen utángyártott.
Hameg tudja amit a gyári, akkor árban ahogy én tapasztalom alig marad el.
Szoval csodak nincsenek.
Hatso középsőt nekem Lenkey csinalta vagy 1.5 éve.... eddig jó.
Hatsó szélsőt először vettem bele 2db-ot vhol. Bírt 2 hetet kb.
Aztan Zsambékon kuldtek el felujításra...birt 2 hónapot.
Aztan ujra elkuldtek azzal a felkiálltással hogy ne kinai szart tegyenek bele, azóta jó.
Elafrog-nal azóta van mindkét GL szem aprópézé asszem, de nem tudom minőségben mit tudnak....
Harmonika...hümm.... hát nekem is vannak sztorijaim... :-/
Állandóan dolgozom a szerelők után. Tökmindegy kb melyik szerviz sajna....
Hameg tudja amit a gyári, akkor árban ahogy én tapasztalom alig marad el.
Szoval csodak nincsenek.
Hatso középsőt nekem Lenkey csinalta vagy 1.5 éve.... eddig jó.
Hatsó szélsőt először vettem bele 2db-ot vhol. Bírt 2 hetet kb.
Aztan Zsambékon kuldtek el felujításra...birt 2 hónapot.
Aztan ujra elkuldtek azzal a felkiálltással hogy ne kinai szart tegyenek bele, azóta jó.
Elafrog-nal azóta van mindkét GL szem aprópézé asszem, de nem tudom minőségben mit tudnak....
Harmonika...hümm.... hát nekem is vannak sztorijaim... :-/
Állandóan dolgozom a szerelők után. Tökmindegy kb melyik szerviz sajna....
Grando21-09-2008 22:44:59 // 41872
Sztem GrandeBandinál kallódik több is. ;)))
botigta21-09-2008 22:32:29 // 41871
Tényleg nem kallódik senkinek otthon egy bal hátsó ajtója? :-(
botigta21-09-2008 22:30:29 // 41870
Ok, köszi, hiszek neked, holnap megméretem, és körbenézek, ha minden igaz, 26e/db a sárga Koni. Ha durván több, akkor megvenném a te 2 rosszadat, és felújíttatom.
De továbbra is kérném, ha belátsz, nézd meg milyen közel vannak a menetek egymáshoz
De továbbra is kérném, ha belátsz, nézd meg milyen közel vannak a menetek egymáshoz
botigta21-09-2008 22:20:28 // 41869
Előző Alfáimban is mindig a Fosch egységek mentek tönkre: generátor, önindító, gyújtáselektronika...
Mintha a németek szándékosan gyártanának az Alfának szart.
Mintha a németek szándékosan gyártanának az Alfának szart.
Grando21-09-2008 22:09:32 // 41868
Utángyártottban is van különbség nyilván. Hitvitát nem nyitok. Nekem egyelőre funkcionálnak a dolgok. Azért lekopogom, mert nem sokat mentem még vele, de remélem így marad, és te sem haragszol meg érte. Más egy-egy szilentet ki- és besajtolni, és más a gömbfejeket megbolygatni. De ha lesz bevált ember, szóljatok, mert a hátsóknak nálam is el fog jönni az ideje. ;)))
Kormányműfelújítás:
Anno februárban 70-et hagytam ott a cuccért. A gumiharmonikákat most cseréltük Harinál. Ez a két fing 8 rongy. És szakadt volt mindkettő. És még gyári. Gondolom nem jutott rá idő, vagy engem nem akartak terhelni még ezzel is. :((
Kormányműfelújítás:
Anno februárban 70-et hagytam ott a cuccért. A gumiharmonikákat most cseréltük Harinál. Ez a két fing 8 rongy. És szakadt volt mindkettő. És még gyári. Gondolom nem jutott rá idő, vagy engem nem akartak terhelni még ezzel is. :((
Arno16621-09-2008 21:54:58 // 41867
....gátló - 100%... autoklub XI-ben megméri ocsójé... vmi 2e HUF asszem...
Arno16621-09-2008 21:51:47 // 41866
Hát már itt bukik a dolog.
Mert utangyartott felső lengőkar FRobinak is meg Nekem is kritikan alul teljesitett.
Robi meg abszolut nem allat. Neki igy birt pár hónapot Kecskeméten.
Nekem meg kettőt se...
-
En egyre inkabb arra hajlok hogy profi, ismetlem profi kisipari munka a tuti.
Nevezzuk felujitasnak cserenek mindegy.
Ez egyfajta vallas (nalam is az van/volt) hogy csak a gyári a jó. Loszart, az se jó. Utangyartott meg aztan vegkepp nem az esetek tobbsegeben sajna.
Az is egy költségoptimalizált cucc, mármint a gyári. Nem 30 évre -zsirzógombával ugye- tervezett vmi... Amikor pl a Szamosi ugy kezdi elmondása szerint h a gyári lengőkart megtömi zsírral, az azért elmond valamit....
Igazat nem tudom.. de a kormanymű kapcsán pl látom hogy a gyári szar (bocs, az én igényeimhez, meg Bp-i utakhoz, meg Alfához méltó gázpedalkezeléshez :) ), a felujított szar. De van olyan gyári ami tudja amit kell...és tán van olyan felujító aki tudja a jobb gyárit... Meg az is tuti h a Lenkey vagy mások jobban felujítja a dolgokat, mint amilyen az utangyartottak minősége. Erre van példa is ugye.
Pl Bosch-t sem értem.. a légtömegmérőjével komolyan.
Hogy folyamatosan romlik az autó teljesítménye...
Mert utangyartott felső lengőkar FRobinak is meg Nekem is kritikan alul teljesitett.
Robi meg abszolut nem allat. Neki igy birt pár hónapot Kecskeméten.
Nekem meg kettőt se...
-
En egyre inkabb arra hajlok hogy profi, ismetlem profi kisipari munka a tuti.
Nevezzuk felujitasnak cserenek mindegy.
Ez egyfajta vallas (nalam is az van/volt) hogy csak a gyári a jó. Loszart, az se jó. Utangyartott meg aztan vegkepp nem az esetek tobbsegeben sajna.
Az is egy költségoptimalizált cucc, mármint a gyári. Nem 30 évre -zsirzógombával ugye- tervezett vmi... Amikor pl a Szamosi ugy kezdi elmondása szerint h a gyári lengőkart megtömi zsírral, az azért elmond valamit....
Igazat nem tudom.. de a kormanymű kapcsán pl látom hogy a gyári szar (bocs, az én igényeimhez, meg Bp-i utakhoz, meg Alfához méltó gázpedalkezeléshez :) ), a felujított szar. De van olyan gyári ami tudja amit kell...és tán van olyan felujító aki tudja a jobb gyárit... Meg az is tuti h a Lenkey vagy mások jobban felujítja a dolgokat, mint amilyen az utangyartottak minősége. Erre van példa is ugye.
Pl Bosch-t sem értem.. a légtömegmérőjével komolyan.
Hogy folyamatosan romlik az autó teljesítménye...
Grando21-09-2008 21:26:22 // 41865
Nemtom a metódust. Biztos, hogy van fusera meló, és van profi is. Mondjuk Harinál és Robiéknál is azt hallottam, hogy ezeknak a javítását jobb elkerülni. Új cucc. Utángyártott vagy gári, az majd mindegy. Aztán tudja a fax. A hátsó gömbfejek nekem szerencsére rendben voltak (kivéve a kis stabistangékat, azt cseréltük). Az első futóműben meg mindent kompletten cseréltettem.
Arno16621-09-2008 21:25:24 // 41864
Nem gyujtunk alairast hogy takarodjon ki a bosch az alfákból? :)
Arno16621-09-2008 21:21:34 // 41863
En ugy tudom - es amit lattam az alapjan ugy is tunik - hogy a fészket is cseréli...behegesztenek tán másikat... De megkérdem alkalmasint...az a biztos...
Grando21-09-2008 21:14:53 // 41862
A mozgó elemet cseréli, a lengőkart magát, és így a felfekvést nem. Azt utánmunkálja, azaz javítja. Itt egy cikk. Ettől még lehet jó a javítás. De ha nem az, az nem az autó hibája. ;)))
Arno16621-09-2008 21:07:28 // 41861
Mármint hogy? :) Lenkey nem javit, hanem cserél... a pontosítás végett...
Ha szakszerűen csinalja van olyan jó mint a gyári. Sőt akár jobb is lehet.
De nekem spec gömbfejben nincs velük tapasztalatom.
A hatso böszme lengőkarokban a belső GL szemeket jol megcsinaltak... ennyit tudok.
Ha szakszerűen csinalja van olyan jó mint a gyári. Sőt akár jobb is lehet.
De nekem spec gömbfejben nincs velük tapasztalatom.
A hatso böszme lengőkarokban a belső GL szemeket jol megcsinaltak... ennyit tudok.
Arno16621-09-2008 21:04:02 // 41860
4db Koni asszem 136e volt..
Első gátlóm van rossz...ha gondolod..
Sőt 4db is van...
-
Én meg tippeket várok mi legyen a következő autóm.... :-/
Milyen autóban nincs BOSCH elektronika?
Jövök fel pestre.... Öcsém kiteszem az albija előtt. Megvárom, megy tovább...
Majd indulnank.
Hopp, fog a fék. Anyád... mivan. Tesóm körbenézi, a jobb első beragadt, az nyiszog.
Namondom fasza.. mindez a 8. kerben eleg tré környéken, sötétben. 1 hangoskodás es egy 45Ft kérés 1 percen belül elhangzott. Szegeny purdét hirtelen idegessegemben elkuldtem rendesen a halalf..szara..mondom idegből van mas gondom is, haggyá most lécci. :) Sarkonfordult és elment.... (ezekkel igy kell? :)
Kiengedtem gyorsan az olajat a nyeregből a légtelenítőnél... megszunt a szorulas.
De ujra pumpalni nem tudtuk...nem jön az olaj, vagy alig.
Ugyhogy 1 fékkörrel jöttem haza.
Tippem szerint a BOSCH khmmm... ABS egyik szelepe akadt fent.
Emelkedőn, lejtőn mintha keményebb lenne a fék, azaz dolgozna mindkét kör... :)
Lef...som a bokám komolyan....
Első gátlóm van rossz...ha gondolod..
Sőt 4db is van...
-
Én meg tippeket várok mi legyen a következő autóm.... :-/
Milyen autóban nincs BOSCH elektronika?
Jövök fel pestre.... Öcsém kiteszem az albija előtt. Megvárom, megy tovább...
Majd indulnank.
Hopp, fog a fék. Anyád... mivan. Tesóm körbenézi, a jobb első beragadt, az nyiszog.
Namondom fasza.. mindez a 8. kerben eleg tré környéken, sötétben. 1 hangoskodás es egy 45Ft kérés 1 percen belül elhangzott. Szegeny purdét hirtelen idegessegemben elkuldtem rendesen a halalf..szara..mondom idegből van mas gondom is, haggyá most lécci. :) Sarkonfordult és elment.... (ezekkel igy kell? :)
Kiengedtem gyorsan az olajat a nyeregből a légtelenítőnél... megszunt a szorulas.
De ujra pumpalni nem tudtuk...nem jön az olaj, vagy alig.
Ugyhogy 1 fékkörrel jöttem haza.
Tippem szerint a BOSCH khmmm... ABS egyik szelepe akadt fent.
Emelkedőn, lejtőn mintha keményebb lenne a fék, azaz dolgozna mindkét kör... :)
Lef...som a bokám komolyan....
tipoatti21-09-2008 19:51:29 // 41859
Remélem Lenkey-ék normális munkát végeznek. Ha nem, akkor bűnhődjek! :) AKKOR SEM fogok 60-70 ezrekért venni 1-1 db. bizbaszokat, beteges árak ezek. Így is locsolgatom rá a pénzt rendesen, de ezzel aztán itt nem vagyok egyedül. Egyre végesebb a büdzsé... Muszáj jónak lennie így is. A remény hal meg utoljára... :)
tipoatti21-09-2008 19:48:21 // 41858
Ezt a rozzant szekérhangot nem tudom elviselni... bármilyen más hangja lenne, szarnék rá... :)
Grando21-09-2008 19:02:34 // 41857
Javított gömbfejekkel állítólag nem is csoda. :((
Smith21-09-2008 18:46:40 // 41856
tipoatti: minden meg lesz javitva és akkor is csinálni fogja. Ez ilyen :))))
Seriff21-09-2008 18:29:18 // 41855
Kiváncsi leszek Lenkeiék munkájára, holnap megy a palacsintasütőm hozzájuk:)
tipoatti21-09-2008 18:27:59 // 41854
Ha mindenki sír, akkor: 3 napig volt kussban az autóm... azonnal, és könyörületlenül jelzi, ha valami még szar ez a qrva... Jövő héten asszem Lenkey, gömbfejezés hátul. Utána már tényleg kussolnia kell, mert minden javítva lesz rajta!!!
Már most tudom, ahogy ezzel végzek, tuti kezdi majd az eleje...
Kipróbáltam ma a MiTo-t. Tetszett.
Már most tudom, ahogy ezzel végzek, tuti kezdi majd az eleje...
Kipróbáltam ma a MiTo-t. Tetszett.
botigta21-09-2008 18:13:37 // 41853
Továbbra is keresek bal hátsó ajtót, meg jobb első kerékjárati dobot, alsó motorvédő műanyagot, meg hátsó kis élszárnyat a csomagtartóra!
Ja, meg akkor két rossz, felújítandó első gátlót!!!
Ja, meg akkor két rossz, felújítandó első gátlót!!!
botigta21-09-2008 18:10:02 // 41852
Aszondod, hogy kivannak a gátlóim? De az se normális, hogy a rugó menetei alapállapotban majdnem összeérnek, nem? És ezt a gátlók nem befolyásolják. Akinek van rá módja (belát a kerekétől a rugókhoz), nézze már meg, hogy neki is ilyen közel vannak a menetek? Mert ha igen, akkor nem idegesítem magam ez miatt, elfogadom ilyennek. Egyébként mennyibe fájhatnak ezek a Koni-k?
Arno16621-09-2008 14:28:49 // 41851
Elvileg jól...csak megzuhant a bal felső 2 hónapos lengőkar szilent, igyaztan egy ideje viccesen mozog az autó... heten csere, aztan kiderül... 2év gari, perpill nyugodt vagyok :)
Smith21-09-2008 11:43:46 // 41850
Arno:
elvileg a futómű most teljesen jó, kormány se lóg, majd kipróbálom szar úton az ABS-t.
A Te kormányműved mostaáig hogy viselkedik?
(jah most zsámbékról nem a sajátomat kaptam vissza hanem egy másikat, azt mondta a faszi hogy megkeresik azt ami a legjobb lesz, ehhehe.... amúgy valami olyasmit mondott hogy valami túlméretes cuccot tesznek bele, de van egy hely ahol nem lehet megfúrni és túlméretest belerakni, és azért megy tönkre hamar megint, de erre én azt mondtam hogy ha mondják előre hogy nem lehet megcsinálni akkor nem csináltatom meg, mert csak plusz szopás mindig kiszedni)
elvileg a futómű most teljesen jó, kormány se lóg, majd kipróbálom szar úton az ABS-t.
A Te kormányműved mostaáig hogy viselkedik?
(jah most zsámbékról nem a sajátomat kaptam vissza hanem egy másikat, azt mondta a faszi hogy megkeresik azt ami a legjobb lesz, ehhehe.... amúgy valami olyasmit mondott hogy valami túlméretes cuccot tesznek bele, de van egy hely ahol nem lehet megfúrni és túlméretest belerakni, és azért megy tönkre hamar megint, de erre én azt mondtam hogy ha mondják előre hogy nem lehet megcsinálni akkor nem csináltatom meg, mert csak plusz szopás mindig kiszedni)
Arno16621-09-2008 09:45:15 // 41849
Hát én ezért cseréltem nemrég az összes első lámpát... köd+fényszoró... be voltak vakulva annyira h este necces volt latni rendesen. :-/
Bakker, nagyon gyorsan vegyel uj lengescsillapítókat bele!!!!!!!!!
Teljesen kivannak, es szetvered a bolcsot, a tornyot, a gumidat, felnidet, mindent!
Ha masnem karaszy.hu felujitja eleg olcson, ha van rá keret akkor állítható sárga KONI... szintén karaszy hozza, olcsobb mint a gyari, es jobb is. Többünknek ez van, és egész kellemes. Pályára bekeményíti az ember, városban meg lehet himbálózni...máramennyire a 166 himbálózik. :)
Bakker, nagyon gyorsan vegyel uj lengescsillapítókat bele!!!!!!!!!
Teljesen kivannak, es szetvered a bolcsot, a tornyot, a gumidat, felnidet, mindent!
Ha masnem karaszy.hu felujitja eleg olcson, ha van rá keret akkor állítható sárga KONI... szintén karaszy hozza, olcsobb mint a gyari, es jobb is. Többünknek ez van, és egész kellemes. Pályára bekeményíti az ember, városban meg lehet himbálózni...máramennyire a 166 himbálózik. :)
botigta20-09-2008 23:48:43 // 41848
Sajnos gyári xenonos. Rögtön kezdhettem 2 izzóval, a létező legdrágább szabvány,
(D1S), és még így sem az igazi a fénye, a foncsor is matt egy kicsit, meg a plexi is (4 éves a drága) :-(
Más: már városi sebességgel is, ha egy hupliba hajtok (nem gödör, csak egy hullám), olyan szinten felüt az eleje, hogy a szívem belesajdul. Egyszerűen összeérnek a rugók menetei (nincs 1 cm a két menet között). Most kapott két új Monroe első rugót (ráadásul a V6-ét), emelt kb. 3 cm-t, valamivel javult a helyzet, de most is siralmas, senkinek nincs hasonló tapasztalata? Egyszerűen tragikus, hogy milyen komforttalan így, és ha nektek nem ilyen, akkor nem értem miért van ez nálam...
Esetleg nincs valakinek két jó gátlója, az összehasonlítás végett, mert nem tudom eldönteni, hogy az a keménység (de inkább lágyság) normális, vagy már nem.
Ja és keresek bal hátsó ajtót, mivel tegnap egy "kedves" ismeretlen onnan vett rajtlendületet, úgyhogy csere...
(D1S), és még így sem az igazi a fénye, a foncsor is matt egy kicsit, meg a plexi is (4 éves a drága) :-(
Más: már városi sebességgel is, ha egy hupliba hajtok (nem gödör, csak egy hullám), olyan szinten felüt az eleje, hogy a szívem belesajdul. Egyszerűen összeérnek a rugók menetei (nincs 1 cm a két menet között). Most kapott két új Monroe első rugót (ráadásul a V6-ét), emelt kb. 3 cm-t, valamivel javult a helyzet, de most is siralmas, senkinek nincs hasonló tapasztalata? Egyszerűen tragikus, hogy milyen komforttalan így, és ha nektek nem ilyen, akkor nem értem miért van ez nálam...
Esetleg nincs valakinek két jó gátlója, az összehasonlítás végett, mert nem tudom eldönteni, hogy az a keménység (de inkább lágyság) normális, vagy már nem.
Ja és keresek bal hátsó ajtót, mivel tegnap egy "kedves" ismeretlen onnan vett rajtlendületet, úgyhogy csere...
Zsül20-09-2008 23:47:23 // 41847
Ezzel vagyunk így egy "páran"! (sajna)
Nekem Donty egyszer megoldotta de most ismét világít.
Nekem Donty egyszer megoldotta de most ismét világít.
Arno16620-09-2008 23:40:53 // 41846
http://www.sacer.com.cn/Product_afm.asp?BigClassName=Air%20Flow%20Meter
ˇˇ Navigation: Product Show >> Air Flow Meter >> All smallclass Total 3 Products
Sacer produces micro controlled high-quality airflowmeters.
Our airflowmeters (easy to recognize as it is always produced in red color), are designed in Europe, and are self calibrating (by software), to guarantee an accurate signal for a long lifetime.
The airflowmeters are made on a modern hybrid ceramic substrate, with thick film technology, and are equipped with OE thin glass sensors to give a very short response time.
After production, the airflowmeters are calibrated by software, within a tolerance off 0,03 Volt, on the whole output line, on special calibrating machines.
Hmm...
ˇˇ Navigation: Product Show >> Air Flow Meter >> All smallclass Total 3 Products
Sacer produces micro controlled high-quality airflowmeters.
Our airflowmeters (easy to recognize as it is always produced in red color), are designed in Europe, and are self calibrating (by software), to guarantee an accurate signal for a long lifetime.
The airflowmeters are made on a modern hybrid ceramic substrate, with thick film technology, and are equipped with OE thin glass sensors to give a very short response time.
After production, the airflowmeters are calibrated by software, within a tolerance off 0,03 Volt, on the whole output line, on special calibrating machines.
Hmm...
botigta20-09-2008 23:28:42 // 41845
így igaz, én is ezekkel kezdtem (kettő van belőle!), de nekem rendben voltak.
botigta20-09-2008 23:24:56 // 41844
Látszik, hogy régen jártam erre, mi ez a kikapcsolható csevegés funkció?
botigta20-09-2008 23:22:47 // 41843
Sajnos a piros légzsák visszajelzőre gondolok, az az érzésem, hogy egy-egy bakkanóba hajtva gyullad fel, de mondom, ha kikapcsolom a jobbos lufit, akkor nem világít a piros (természetesen a sárga igen, jelezve, hogy ki van kapcsolva) Persze a lentebb írt ötleteket én is megnézem, valszeg nekem is a jobb oldalon kell keresnem a hibát.
Arno16620-09-2008 23:04:56 // 41842
Jahh, kis sarga lampa:
Utolagos xenon-os a verda? Akkor "szokik" ilyet csinalni, ha az izzok test feloli laba a testre van kenyszeritve, es nem azon a kabelen megy a delej nekik ami erre hivatott.
Utolagos xenon femdoboza a kasznin tipikusan ezt a hibat produkalja.
Legzsak: Allitolag az ules alatti csati szorakozik, avagy az ulesben a terheltsegerzekelo... jellemzoje a kocsinak... tán.
Utolagos xenon-os a verda? Akkor "szokik" ilyet csinalni, ha az izzok test feloli laba a testre van kenyszeritve, es nem azon a kabelen megy a delej nekik ami erre hivatott.
Utolagos xenon femdoboza a kasznin tipikusan ezt a hibat produkalja.
Legzsak: Allitolag az ules alatti csati szorakozik, avagy az ulesben a terheltsegerzekelo... jellemzoje a kocsinak... tán.
Arno16620-09-2008 23:01:38 // 41841
Villanyos kérdésben nyugodtan zaklassatok... lassan már fejből tudom asszem a V6 kapcsrajzát... :)
Amit még érdemes meglesni az az előtétellenallas a venti hazban. Faszan ki tud lazulni a csatija, aztan kh, ettol melegszik, olvad, majd KO.
Amit még érdemes meglesni az az előtétellenallas a venti hazban. Faszan ki tud lazulni a csatija, aztan kh, ettol melegszik, olvad, majd KO.
Arno16620-09-2008 22:57:11 // 41840
Sok szerencset a kormanymuhoz... kivancsi leszek enyemre is meg a tiedre is....
Lengescsillapító... a rajzolt grafikonokat kérd el, és hasonlítsd össze...
Vagy nezesd meg mashol. Fekezesnel ABS milyen hamar szolal mag szar uton?
Ha hamar, es futomu/beallítása rendben akkor lengéscsill...
Lengescsillapító... a rajzolt grafikonokat kérd el, és hasonlítsd össze...
Vagy nezesd meg mashol. Fekezesnel ABS milyen hamar szolal mag szar uton?
Ha hamar, es futomu/beallítása rendben akkor lengéscsill...
Gonosztevő20-09-2008 21:33:19 // 41839
Hogy ne maradjak ki a sorból nekem is világit a lufi pirosan!
Gondolom nem csodálkoztok rajt?:):)
Holnap én is alámászok az ülésnek!
Gondolom nem csodálkoztok rajt?:):)
Holnap én is alámászok az ülésnek!
Gábor16620-09-2008 20:25:39 // 41838
Üdvözletem a nagyoknak!
Megküzdöttem a magyar utakkal. Megjártam a Mátrát oda-vissza. :-)
Megküzdöttem a magyar utakkal. Megjártam a Mátrát oda-vissza. :-)
Don Gombóc20-09-2008 19:42:01 // 41837
A jobb első, azaz anyós, vagy az asszony üllés alatti csatikat nem árt megtisztítani. :) Azután kiüttetni a fránya kódot. Vagy direktbe kötni.
Smith20-09-2008 19:35:26 // 41836
Nekem nem villog, nekem pirosan jelez folyamatosan a lufi. Most akkor melyik ülés alatt mászkáljak? Levágom a csatit és bekötöm direktbe az jó lesz?
Don Gombóc20-09-2008 19:21:25 // 41835
Van aki látens buzi, ez látens Alfás. :) Talján fosozik de belül meg tetszik neki, de szopik a hitelével és ki kell várni amíg lejár. :)
Youri20-09-2008 19:11:40 // 41834
A márka felé húz a szíve:-DDDD
Mattyancs20-09-2008 19:10:35 // 41833
Mattyancs20-09-2008 19:05:04 // 41832
Vedd ki azt a rohadt csatit és kapcsolót tegyél be, vagy valami csavaros csokit. Ez mindegyiknek baja?
Mattyancs20-09-2008 19:03:53 // 41831
Így van, igaz egy kapcsolóval, ha kikapcsolom akkor máris előjön a hiba.
Don Gombóc20-09-2008 18:59:09 // 41830
Nem rövidre zártad, hanem direktre kötötted a csatlakozó nélkül nem?? :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
4
Guests4
444
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?