Forum >> 147
hornyak217-03-2016 21:05:21 // 55682
Visszakaptam az autót, meglett a hiba! A vadiúj vezérlés jeladó gyárihibás volt... Csere után azonnal indult az autó. A egész manőverről készül a blog! :)
Geri1215-03-2016 09:42:11 // 55681
A gyurmáról még nem hallottam, de rákerestem és jónak tűnik. Köszönöm a segítségeket!
Geri1214-03-2016 22:59:20 // 55680
A 147-es fekete a 145-ös ezüst színű.
Csabo2214-03-2016 20:51:45 // 55679
A kék paszta hologram mentesitő, szóval lehet a sötétet is csinálni ;)
De ha itt kérdezik, h mivel fogjanak hozzá akkor azt javaslom le kell gyurmázni, aztán autoglym super resin polish. Király kombó.
Ha karc is van, akkor vizes papir, zöld-kék paszta és gép is kell hozzá, meg némi hozzáértés és gyakorlat.
Kezdőként a gyurmával és a resin polish-sal nem nagyon lehet elrontani úgy, h ne lehessen helyrehozni,
De ha itt kérdezik, h mivel fogjanak hozzá akkor azt javaslom le kell gyurmázni, aztán autoglym super resin polish. Király kombó.
Ha karc is van, akkor vizes papir, zöld-kék paszta és gép is kell hozzá, meg némi hozzáértés és gyakorlat.
Kezdőként a gyurmával és a resin polish-sal nem nagyon lehet elrontani úgy, h ne lehessen helyrehozni,
Vasutas14-03-2016 15:25:02 // 55678
3M.
De csak akkor csináld, ha nem sötét színű az autód, különben hologrammos lesz.
De csak akkor csináld, ha nem sötét színű az autód, különben hologrammos lesz.
Geri1214-03-2016 11:03:03 // 55677
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen polír pasztát érdemes venni (felszeretném polírozni a 145-ös és a 147-es alfámat)?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
Geri12
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen polír pasztát érdemes venni (felszeretném polírozni a 145-ös és a 147-es alfámat)?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
Geri12
Csabo2213-03-2016 19:09:01 // 55676
Attól függ mennyit gomboltak le rólad.
De valóban nem kéne ennyire rozsdásnak lennie a gömbfej csavarjának 2,5 hónap alatt ha új került bele.
De valóban nem kéne ennyire rozsdásnak lennie a gömbfej csavarjának 2,5 hónap alatt ha új került bele.
Thommie13-03-2016 18:42:42 // 55675
Thommie13-03-2016 18:40:38 // 55674
Sziasztok,
December végén lettek cserélve az autómban a felső lengőkarok. Pár napja néztem rá és nekem furcsa hogy mennyire rozsdás. Normális hogy így néz ki ? Nekem egy kicsit olyan érzésem van hogy lehet egy bontottat raktak bele..
Ti mit gondoltok, biztos van itt olyan aki ért hozzá . :)
Üdv,
Tamás
December végén lettek cserélve az autómban a felső lengőkarok. Pár napja néztem rá és nekem furcsa hogy mennyire rozsdás. Normális hogy így néz ki ? Nekem egy kicsit olyan érzésem van hogy lehet egy bontottat raktak bele..
Ti mit gondoltok, biztos van itt olyan aki ért hozzá . :)
Üdv,
Tamás
hornyak212-03-2016 18:13:32 // 55673
Köszi, mikor utoljára beszéltem vele, a kábeleket kezde kilámpázni. Arra tippelnék, hogy ott lesz a hiba, mert összarakás közben az egész át lett mozgatva, így lehet hogy egy rejtett helyen meg van törve. (Legalábbis most ebben reménykedek, bár nem tudom mi lenne a legjobb eshetőség)
Csabo2212-03-2016 16:29:25 // 55672
Nemrég egy bravo 1.9 jtd-n volt ugyanez a gond, de ott tovább ment 5 percnél a motor. szintén a vezérlés szinkronizációjának hibája volt. jövő 7en megyek a figurához aki javitotta, majd megkérdezem mi volt ott a bibi.
Csabo2212-03-2016 16:27:45 // 55671
Asszem 3 hiba okozhatja főleg:
a vezérlés mégsincs jó helyen,
vezérműtengely jeladó
főtengely jeladó.
Esetleg csatlakozási vagy vezetékprobléma a jeladóknál.
Én rátenném diagnosztikára és a jeladókhoz tartozó paramétereket figyelném. onnan már közelebb juthat az ember a hibához.
a vezérlés mégsincs jó helyen,
vezérműtengely jeladó
főtengely jeladó.
Esetleg csatlakozási vagy vezetékprobléma a jeladóknál.
Én rátenném diagnosztikára és a jeladókhoz tartozó paramétereket figyelném. onnan már közelebb juthat az ember a hibához.
hornyak212-03-2016 13:04:43 // 55670
Ide is kiírom, hátha valaki itt rátalál és tud megoldást:
Van egy 147 1.9 JTD-m (2001-es). A szerelőm vezérlés csere után annak burkolata nélkül beindította, szépen járt 5 percig. Leállította, hogy a burkolatot visszategye, onnantól kezdve az autó beindul de azonnal le is áll. Hibának írja, hogy nincs szinkron a főtengely és vezérmű között. Jeladó a vezérlésnél már cserélve, vezérlés jó helyen. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a hiba?
Van egy 147 1.9 JTD-m (2001-es). A szerelőm vezérlés csere után annak burkolata nélkül beindította, szépen járt 5 percig. Leállította, hogy a burkolatot visszategye, onnantól kezdve az autó beindul de azonnal le is áll. Hibának írja, hogy nincs szinkron a főtengely és vezérmű között. Jeladó a vezérlésnél már cserélve, vezérlés jó helyen. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a hiba?
DKori11-03-2016 12:08:56 // 55669
Ha low ra àllítod és kint 4C felett van, akkor bekapcsolja a klímakompresszort és a klímàs hideg (kb max 8C-os) levegőt tolja be ezerrel. Ha 4C alatt van, akkor a kompresszor nem kapcsol és a kinti hideg levegőt löki be.
peto14711-03-2016 11:16:29 // 55668
ezt értem de ha kint pl 12 fok van és én low ra rakom akkor jéghideg klíma levegőt kéne fújni? vagy a kinti 12 celsius fokot?
DKori11-03-2016 10:22:00 // 55667
Szia!
Szerintem két külön dologra gondolsz:
Hideg levegőt akkor fog befújni ha a belső hőmérséklet magasabb, mint amit szeretnél (pl bent 25 fok van és te 19et àllítasz be).
Amire Te gondolsz az a klíma kompresszot működtetése, az pedig +4 fok külső hőmérséklet felett kapcsolható be (pl kint van 6fok, bent 22-t akarsz, akkor annak ellenére, hogy fűtesz, a klíma kompresszoràt be tudod kapcsolni, hogy jàrasd kicsit), ez alatt önvédelmi okból nem engedi.
Illetve h a hőmérsékletet 18 alà tekered, megjelenik egy Lo felirat és a lehető leghidegebbet fogja az autó beküldeni.
Remélem érthetően írtam. :)
Szerintem két külön dologra gondolsz:
Hideg levegőt akkor fog befújni ha a belső hőmérséklet magasabb, mint amit szeretnél (pl bent 25 fok van és te 19et àllítasz be).
Amire Te gondolsz az a klíma kompresszot működtetése, az pedig +4 fok külső hőmérséklet felett kapcsolható be (pl kint van 6fok, bent 22-t akarsz, akkor annak ellenére, hogy fűtesz, a klíma kompresszoràt be tudod kapcsolni, hogy jàrasd kicsit), ez alatt önvédelmi okból nem engedi.
Illetve h a hőmérsékletet 18 alà tekered, megjelenik egy Lo felirat és a lehető leghidegebbet fogja az autó beküldeni.
Remélem érthetően írtam. :)
karesz14711-03-2016 06:56:54 // 55666
peto14711-03-2016 06:45:19 // 55665
2 zónás digit klímánál ha kinti hőmérséklet hidegebb mint amit a panelon be lehet állítani akkor fog nekem hideg levegőt fújni be az utastérbe? úgy tudom télen se 1x 2x elindítani nehogy beragadjon viszont hiába kapcsolom be nem történik semmi azon kívül h hallom h behúz a relé.
Csabo2210-03-2016 20:09:53 // 55664
Kicsit javitottam az autó által kibocsátott fényének karakterisztikáján:
(idétlenül hangzik, tudom, de most ennyi sikerült)
blog
;)
(idétlenül hangzik, tudom, de most ennyi sikerült)
blog
;)
kispeterz09-03-2016 13:09:41 // 55663
Sziasztok!
Szerelt már be valaki a kocsiba antenna jel erősítőt?
Mik a tapasztalatok? Esetleg tudtok ajánlani használhatót?
Szerelt már be valaki a kocsiba antenna jel erősítőt?
Mik a tapasztalatok? Esetleg tudtok ajánlani használhatót?
flyerz06-03-2016 11:28:11 // 55662
Csapd fel a hasznalatit. Kell a kodkartya es a gyujtaskapcsoloval meg a gazpedallal kell buveszkedni es igy is be lehet vinni az immo kodjat, utana meg indul az autod.
Ha nincs meg szolj es akkor lefotozom neked a vonatkozo reszt.
Ha nincs meg szolj es akkor lefotozom neked a vonatkozo reszt.
Feel05-03-2016 20:00:45 // 55661
S.O.S
Sziasztok. Tegnap a 147-en nem aludt ki a CODE lámpa és nem is tudtam elindítani az autóm.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudom megoldani gyorsan és olcsón?
Így is szabit kellet kérnem mert nem tudtam bemenni dolgozni.
Köszi a válaszokat.
Sziasztok. Tegnap a 147-en nem aludt ki a CODE lámpa és nem is tudtam elindítani az autóm.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudom megoldani gyorsan és olcsón?
Így is szabit kellet kérnem mert nem tudtam bemenni dolgozni.
Köszi a válaszokat.
peto14705-03-2016 18:16:33 // 55660
köszönöm :) majd tervezem a beépítést vmikor ha találok egyet jó áron...
Norci05-03-2016 17:13:17 // 55659
Ok,legyen Helyzetjelző! Köszi Csabo22.
Csabo2205-03-2016 14:05:04 // 55658
Hangszórók csereszabatosak.
Hurok a fejegység mögött van.
Komplett rendszerhez kell a bose hangszóró kábelköteg: mélynyomótól fut a jobb küszöbnél a jobb A oszlop aljáig.
Hurok a fejegység mögött van.
Komplett rendszerhez kell a bose hangszóró kábelköteg: mélynyomótól fut a jobb küszöbnél a jobb A oszlop aljáig.
peto14705-03-2016 13:38:25 // 55657
gyári ajtóhangszórók a bose-al csere szavatosak ? ajtókárpit le hangszóró ki bose be és jó is?vagy mit kellet módosítani? hurkot azt a kesztyűtartóban csináltátok ahogy írja a srác is? hol megy hátra a kábel a mélynyomóhoz gyárilag?
Csabo2205-03-2016 13:23:21 // 55656
Ez 1 nagyon jó leirás, a srác aki készitette rendesen áttanulmányozta a műszaki részét.
Mi is ez alapján épitettünk be 1 Bose szettet. tulajdonképpen csak annyiban segitett, h nem kellett a hangszóró kábeleket összegyűjtő csatit cserélni, csak módositani, illetve a 12V mélynyomó bemenetet sem kellett levadászni csak 1 hurkot csinálni. Szóval igen hasznos cucc.
A bose hangszórók 2 ohm impedanciájúak, az alap hifi hangszórói 4 ohmosak. A sima cucc nagyobb teljesitményt követel az erősitőtől. nekem az alap cucchoz tartozó magas sugárzók is csökkentik a teljes Bose rendszer teljesitményét. cserélnek kéne őket 2 ohmosokra.
Sajna a bose mélynyomót nem hiszem, h külön be lehet rakni az alap rendszerhez, mert a fejegység nem lesz képes kezelni. sztem. a mélyet nem tudja meghajtani a fejben levő erősitó, ha meg erősitővel együtt köti rá az ember, akkor ahogy a kolléga már korábban emlitette az alap 4 ohmos hangszórók meghajtására előbb-utóbb az erősitó leolvad.
Ha viszont utólag berak az ember egy nem gyári fejet, annak lesz külön erősitő/mélynyomó ki/bemenete és úgy már megoldható a dolog.
Mi is ez alapján épitettünk be 1 Bose szettet. tulajdonképpen csak annyiban segitett, h nem kellett a hangszóró kábeleket összegyűjtő csatit cserélni, csak módositani, illetve a 12V mélynyomó bemenetet sem kellett levadászni csak 1 hurkot csinálni. Szóval igen hasznos cucc.
A bose hangszórók 2 ohm impedanciájúak, az alap hifi hangszórói 4 ohmosak. A sima cucc nagyobb teljesitményt követel az erősitőtől. nekem az alap cucchoz tartozó magas sugárzók is csökkentik a teljes Bose rendszer teljesitményét. cserélnek kéne őket 2 ohmosokra.
Sajna a bose mélynyomót nem hiszem, h külön be lehet rakni az alap rendszerhez, mert a fejegység nem lesz képes kezelni. sztem. a mélyet nem tudja meghajtani a fejben levő erősitó, ha meg erősitővel együtt köti rá az ember, akkor ahogy a kolléga már korábban emlitette az alap 4 ohmos hangszórók meghajtására előbb-utóbb az erősitó leolvad.
Ha viszont utólag berak az ember egy nem gyári fejet, annak lesz külön erősitő/mélynyomó ki/bemenete és úgy már megoldható a dolog.
Csabo2205-03-2016 13:10:15 // 55655
Helyzetjelző = parking light erre gondolsz?
H6W 150 fokos, eltolt pöckökkel
H6W 150 fokos, eltolt pöckökkel
DKori04-03-2016 23:28:55 // 55654
Szia!
Úgy, hogy az Alfákban a Bose rendszer az egy erősítőt is magában foglal mélynyomóval egybeépítve (a csomagtérben) a hangszórókon felül. Ha sima hangszóróid vannak, azok közvetlenül a fejegységről kapják a jelet, ha Bose cuccod van, akkor a fejegységből az összes hangszóró jele előbb hátra megy a csomagtartóba az erősítőbe (mélynyomóba..) és innen jut el az erősített jel egyenként a Bose hangszóróihoz.
Úgy, hogy az Alfákban a Bose rendszer az egy erősítőt is magában foglal mélynyomóval egybeépítve (a csomagtérben) a hangszórókon felül. Ha sima hangszóróid vannak, azok közvetlenül a fejegységről kapják a jelet, ha Bose cuccod van, akkor a fejegységből az összes hangszóró jele előbb hátra megy a csomagtartóba az erősítőbe (mélynyomóba..) és innen jut el az erősített jel egyenként a Bose hangszóróihoz.
peto14704-03-2016 20:40:53 // 55653
de akkor hogyan jó hozzá a gyári blau fej a bose cucchoz?
Vasutas04-03-2016 20:29:58 // 55652
A 2 ohmos fele akkora ellenállású mint a 4 ohmos ergo duplázza a teljesítményt, de ahhoz 2 ohm stabil fej kell, mert a 4 ohmos fejegység végfoka elkezd melegíteni mint egy villanyrezsó és kijön belőle a működtető füstfelhő...😆
peto14704-03-2016 20:23:48 // 55651
ha megmondod mi az a parkír égő lehet tudok segíteni mert nem halottam embert aki ezt a kifejezést használnál:D
peto14704-03-2016 20:22:17 // 55650
hát az ajtóban lévő hangszórók az plug and play tudtommal csak vmi vmi gyíkság az ellenálásokkal h bose az 2 ohmos a gyári meg 4 ohmos de nemtudom mi jelentősége nem értek az autóhifihez...
Norci04-03-2016 19:54:09 // 55649
Üdv!
Tudná valaki hogy a parkír égő hány Watt-os? Még nem kapartam ki belőle a kiégettet.
Tudná valaki hogy a parkír égő hány Watt-os? Még nem kapartam ki belőle a kiégettet.
Barni14704-03-2016 15:48:25 // 55648
Köszi!
Úgy látom ez nem a rádugom és működik esete.
Történet jegelve. Pedig lenne egy mélynyomó jó pénzért.
Úgy látom ez nem a rádugom és működik esete.
Történet jegelve. Pedig lenne egy mélynyomó jó pénzért.
peto14704-03-2016 15:03:22 // 55647
http://www.alfaowner.com/Forum/ice-andamp-blueandamp-me/216291-full-bose-retro-fit-guide.html
itt találod hogyan lehet instalálni a bose cuccut.
itt találod hogyan lehet instalálni a bose cuccut.
Barni14704-03-2016 14:05:57 // 55646
Csabo2202-03-2016 23:25:25 // 55644
Szia
Inkább pénteken délután légyszi
Kösz
Inkább pénteken délután légyszi
Kösz
flyerz02-03-2016 13:56:58 // 55643
Sziasztok,
Lerohadt a hatsokipufogom es le akarom cserelni. Van valami trukk benne, vagy eleg ha berendelem netrol a hatsokipufogot es mar cserelehetem is? Szuksegem lesz meg valamire? Valami meglepi tomites, gumibak, bilincs, csavar, stb?
Es ha mar itt tartunk, milyen markat ajanlotok? Kineztem a walkert, arrol jokat olvastam es az ara is elfogadhato. Hangja pl olyan lesz mint a gyari?
Koszi
Lerohadt a hatsokipufogom es le akarom cserelni. Van valami trukk benne, vagy eleg ha berendelem netrol a hatsokipufogot es mar cserelehetem is? Szuksegem lesz meg valamire? Valami meglepi tomites, gumibak, bilincs, csavar, stb?
Es ha mar itt tartunk, milyen markat ajanlotok? Kineztem a walkert, arrol jokat olvastam es az ara is elfogadhato. Hangja pl olyan lesz mint a gyari?
Koszi
alfa147,Gt29-02-2016 23:37:21 // 55642
Akkor csütörtökön csörgök.
Csabo2229-02-2016 22:08:18 // 55641
Pedig működnie kell
itt a puska
Bedugtam a kék csatiba a +2 lábat amit dróttal összekötöttem, másik végére rá a telefont jack csatiba és már át is váltott cd changer-re mikor megnyomtam az SRC gombot.
Csüt v pénteken szivesen válaszolok telefonon is, a köv 2-3 nap sűrű lesz, érdemben sokat nemtok hozzátenni.
Lábakat tudok postázni, van még kb 4-6 db.
itt a puska
Bedugtam a kék csatiba a +2 lábat amit dróttal összekötöttem, másik végére rá a telefont jack csatiba és már át is váltott cd changer-re mikor megnyomtam az SRC gombot.
Csüt v pénteken szivesen válaszolok telefonon is, a köv 2-3 nap sűrű lesz, érdemben sokat nemtok hozzátenni.
Lábakat tudok postázni, van még kb 4-6 db.
alfa147,Gt29-02-2016 21:57:31 // 55640
Ezt megpróbáltam:"rövidre kell zárni a data in és data out lábakat"nekem akkor se kapcsolt át.Ma megmértem a csatikat müszerrel,nincs szakadás,minden érintkezik.Ilyen mini iso pinekre vevö lennék,tudnál postázni?A hétvégén mégegyszer nekiugrok hátha sikerül.Holnap hivhatlak telon?
Csabo2229-02-2016 16:40:14 // 55639
Jól mondod. nem szabad túl erősre állitani a löttyöt mert megeszi még a fémből készült dolgokat is. Illetve ajánlatos 1-2 évente lecserélni, mert nem tétel, és sok probléma elkerülhető vele.
Pl én nem járok vele hideg tájakra, emiatt csak -25-re lett állitva.
Pl én nem járok vele hideg tájakra, emiatt csak -25-re lett állitva.
Kari=15929-02-2016 15:17:38 // 55638
Köszi szépen!
Rádiót lehet megcsinálom, majd kereslek a pinekkel kapcs.
Eeejjj, marad a manuális klíma :( a blogodban a középső képtől egy kicsit bepipiltem....
A tempomatot még meg kell néznem, de a középső kijelzőm kicsi, így valszeg az sem lesz....
Sajnos időm se és ekkora szaktudásom sincs, hogy ezeket (klíma, tempomat) kivitelezzem szakszerűen. Kisebb bütykölés oké, de ez sok...
Köszönöm még 1x!!
Rádiót lehet megcsinálom, majd kereslek a pinekkel kapcs.
Eeejjj, marad a manuális klíma :( a blogodban a középső képtől egy kicsit bepipiltem....
A tempomatot még meg kell néznem, de a középső kijelzőm kicsi, így valszeg az sem lesz....
Sajnos időm se és ekkora szaktudásom sincs, hogy ezeket (klíma, tempomat) kivitelezzem szakszerűen. Kisebb bütykölés oké, de ez sok...
Köszönöm még 1x!!
Csabo2229-02-2016 15:06:31 // 55637
Az általad belinkelt aux kbel is csak az előbb leirt módositásokkal lesz használható.
Vannak mini iso pinjeim (lábaim), akinek kell, tudok postázni és 10 perc alatt megcsinálhatja az átalakitást.
Hozzáteszem, h alacsony lesz a bevitt jel ezzel a kábellel pl 1 telefonról szóval jó fel kell majd csavarni a hangerőt a rádión.
Manuális klima panel helyére nem rakható be egyszerűen a digit. blogomban leirtam hogy csinéltam meg 1zónás digit (automata) klimásra a kocsimat.
Tempomat is csak akkor megy könnyen ha elő van készitve a kormányoszlop alatt a kábelkötegen a tempomat csati. nagy kijelzős km óráknál nagy eséllyel ott van.
Vannak mini iso pinjeim (lábaim), akinek kell, tudok postázni és 10 perc alatt megcsinálhatja az átalakitást.
Hozzáteszem, h alacsony lesz a bevitt jel ezzel a kábellel pl 1 telefonról szóval jó fel kell majd csavarni a hangerőt a rádión.
Manuális klima panel helyére nem rakható be egyszerűen a digit. blogomban leirtam hogy csinéltam meg 1zónás digit (automata) klimásra a kocsimat.
Tempomat is csak akkor megy könnyen ha elő van készitve a kormányoszlop alatt a kábelkötegen a tempomat csati. nagy kijelzős km óráknál nagy eséllyel ott van.
Csabo2229-02-2016 15:02:41 // 55636
Connect nav fejjel nem fog menni a cd tár bemenetre kötött jelforrás (mp3 lejátszó, telefon, stb). Semmiképp, vagy csak bonyolult módszerrel, ami nem éri meg a fáradtságot. A connect nav-nál ugyanis a fejegység képes egyszerre olvasni a térkép cd-t és mondjuk hátul a cd tárból az audio lemezt, azaz átvitt értelemben képes 2 jelforrást egyszerre "lejátszani".
A sima fejegységhez át kell alakitani az aux kábelt (kék mini iso - jack), rövidre kell zárni a data in és data out lábakat. Ezzel az a baj, h akkor csak rádió és cd tár helyére csatlakoztatott eszköz használható. ha a hurokba bekötnek egy kapcsolót, akkor azzal lehet váltogatni a tár és a fej cd lejátszója között.
A sima fejegységhez át kell alakitani az aux kábelt (kék mini iso - jack), rövidre kell zárni a data in és data out lábakat. Ezzel az a baj, h akkor csak rádió és cd tár helyére csatlakoztatott eszköz használható. ha a hurokba bekötnek egy kapcsolót, akkor azzal lehet váltogatni a tár és a fej cd lejátszója között.
Kari=15929-02-2016 14:39:20 // 55635
Sziasztok!
Volna még pár kérdésem, ha nem gond:
1. Blau 378-as kazettás rádió van a kocsiban, nem akarom cserélni, mert 90%-ban rádiót hallgatok, de lenne igény mobilt, mp3-at rádugni.nem kell semmi extra, elég lenne egy aux(3.5 jack) kivezetés. Ezzel az aux kábellal ezt meg tudom tenni?aux
Simán kiszedem a rádiót, bedugom hátra, kivezetem és mehet rá a mobil? Vagy a rádió ezt nem tudja majd lekezelni?
2.manuális klíma panelt lehet cserélni digitális klímára? Kell valamilyen átalakítás, vagy csak simán kivesz, lehúz, új rádug és kész? (van egy sejtésem, hogy ez nem ilyen egyszerű)
3.tempomat beépítés (ezt közben megtaláltam)
Köszi!
Volna még pár kérdésem, ha nem gond:
1. Blau 378-as kazettás rádió van a kocsiban, nem akarom cserélni, mert 90%-ban rádiót hallgatok, de lenne igény mobilt, mp3-at rádugni.nem kell semmi extra, elég lenne egy aux(3.5 jack) kivezetés. Ezzel az aux kábellal ezt meg tudom tenni?aux
Simán kiszedem a rádiót, bedugom hátra, kivezetem és mehet rá a mobil? Vagy a rádió ezt nem tudja majd lekezelni?
2.manuális klíma panelt lehet cserélni digitális klímára? Kell valamilyen átalakítás, vagy csak simán kivesz, lehúz, új rádug és kész? (van egy sejtésem, hogy ez nem ilyen egyszerű)
3.tempomat beépítés (ezt közben megtaláltam)
Köszi!
Vasutas29-02-2016 13:32:03 // 55634
Jó Isten! Részvétem. Hát remélem nálam nincs ekkora baj.
Akkor van mit csinálni...😯😕
Akkor van mit csinálni...😯😕
ll29-02-2016 10:32:29 // 55633
Neked eszi az olajat az új gép? Nekem a korábbi tulaj Castrol Magnatec 5w40 c3-et rakott bele, így jelenleg ez van utántöltve, illetve szelepfedél tömítést cseréltek a folyás miatt. De azután is zabálja az olajat. Alfa specialistánál van egy hete, úgy néz ki hengerfejes, fel kell újítani, az 1. és 4.-es henger meg volt szorulva. 4. hengerhez dugattyút már biztos hogy cserélni kell.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
544
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?