Csak benéztem.
Ezt a "szép" tuning hátsó lámpa kompoziciót egy olasz bontóban fotóztam:9
Elnézést a gyomor forgatásért:)
Forum >> 164-166
Marklar15521-11-2009 00:49:31 // 47929
Arno16621-11-2009 00:47:15 // 47928
166 eleg bonyolult lelkuleto gep.
Hajlamos arra ha szarul van az eleje beallitva akkor a hatulja maszkal.
Kormanymuved nem log? Nem akarom az ordogot a falra festeni, de nekem anno az volt a bajom....mikor nem akart az uton maradni normalisan.
Hajlamos arra ha szarul van az eleje beallitva akkor a hatulja maszkal.
Kormanymuved nem log? Nem akarom az ordogot a falra festeni, de nekem anno az volt a bajom....mikor nem akart az uton maradni normalisan.
Arno16621-11-2009 00:44:41 // 47927
Ez egy f...szsag... A hatso futomu beallitas szar, vagy a stabilrud szilentek vannak ki, vagy a hatso hid nagy pogacsa szilentek vannak ki. (ezek a tipikusak)
Enyem amikor jo akkor nem rak sehova semmit es olyan mint egy F1-es auto.
(Azota ezt uldozom, tobb kevesebb sikerrel... ez a keresztem :) )
Enyem amikor jo akkor nem rak sehova semmit es olyan mint egy F1-es auto.
(Azota ezt uldozom, tobb kevesebb sikerrel... ez a keresztem :) )
Arno16621-11-2009 00:42:01 // 47926
Lenkey nekem bevalt.
Cro16621-11-2009 00:29:56 // 47925
vágom..az az első sorban volt:)) csak gondoltam meg említem:)
Grando21-11-2009 00:27:30 // 47924
Nem ez volt a mondandóm lényege. ;))
Cro16621-11-2009 00:24:25 // 47923
Állítólag, Bukarestben már nincsenek xar utak..de csak tv-ből tudom..lehet nem igaz:)))
Grando21-11-2009 00:16:22 // 47922
Most őszintén? Lexarom. :DDD
Bármilyen autót szétqrok neked seperc alatt, vagy megfingatom Bukarestben, aztán elmondom, hogy itt xar meg ott xar. :))
Bármilyen autót szétqrok neked seperc alatt, vagy megfingatom Bukarestben, aztán elmondom, hogy itt xar meg ott xar. :))
Cro16621-11-2009 00:07:40 // 47921
Totalcar-on Csikós Zsolti cikkéből idézet:
"aki dízelmotorral vesz Alfát, az valójában nem is Alfát akart, csak egy autót, amelyik jól néz ki, gyors és keveset fogyaszt. Alfa-szerető ember nem vesz kávédarálós motorú autót, olyat, amiben alig valamivel négyezer fölött elpirul a fordszámmérő."
Jól megkaptuk igaz?:)
Grando-nak ugyanebből a cikkből:
"Hiába többlengőkaros a hátsó futómű, rázós úton azért elmászkál kanyarban"
Mit szólsz ehhez?:)Igaz 159-es a téma..de akkor is:)
akit érdekel az egész cikk.. klikk:)
"aki dízelmotorral vesz Alfát, az valójában nem is Alfát akart, csak egy autót, amelyik jól néz ki, gyors és keveset fogyaszt. Alfa-szerető ember nem vesz kávédarálós motorú autót, olyat, amiben alig valamivel négyezer fölött elpirul a fordszámmérő."
Jól megkaptuk igaz?:)
Grando-nak ugyanebből a cikkből:
"Hiába többlengőkaros a hátsó futómű, rázós úton azért elmászkál kanyarban"
Mit szólsz ehhez?:)Igaz 159-es a téma..de akkor is:)
akit érdekel az egész cikk.. klikk:)
Cro16620-11-2009 22:44:55 // 47920
A csavar meglazításához jó ha ketten vagytok..egy beül, és lazítja az anyát, a másik meg fogja a kormányt, ellentart. Ha egyedül vagy, akkor a comboddal meg tudod támasztani a kormány alját. Majd ha lejött, a kormányt két kézzel megmarkolod, majd ilyen húzó-toló erőt kifejtve, jobb-bal kézzel felváltva, mozgatod a kormánykereket.
kb. így lehet leszedni.
kb. így lehet leszedni.
bjanos4520-11-2009 22:09:47 // 47919
Köszi szépen.Én is így gondoltam,de nem voltam benne biztos.Ezért kérdeztem meg.
Cro16620-11-2009 21:31:53 // 47918
Szerintem, kiveszed a közepét, letekered a kormánytengelyről az anyát, és "letéped" :)
Előtte állítsd középre azért, biztos ami biztos:)
Előtte állítsd középre azért, biztos ami biztos:)
Cro16620-11-2009 21:27:45 // 47917
Üdv ismét a fedélzeten:)
bjanos4520-11-2009 21:27:00 // 47916
Heló!
Valaki meg tudja nekem mondani,hogy tudom leszedni egy 164-es kormányát?Előre is köszönöm.
Valaki meg tudja nekem mondani,hogy tudom leszedni egy 164-es kormányát?Előre is köszönöm.
W.20-11-2009 21:05:04 // 47915
Akksival nem szórakozunk, mert a feszü.tség ingadozása tönkreteheti az amúgy is szar Bosch elektronikát ( mondom ezt mint laikus..:)). Nálam is volt hasonló jelenség, majd egyik téli reggelen Game Over... Csere és azóta semmi gondom.
FRob20-11-2009 20:51:20 // 47914
van esetlegesen műszered, voltmérőd?
vedd le a sarut, mérd meg a akku feszét, reggel vagy pár óra mulva megint mérd meg, persze ne tölts rá,...
vagy akár ne vedd le, úg ymég hamarabb látni fogod, ha drasztikusan megy lefele a fesz, akkor valószínű hogy akku problémád lesz, de még érdemes ránézni arra is hogy amikor elindítod az otot, van e töltésed 14-14.5környékén kell mocorognia, ha tölt
vedd le a sarut, mérd meg a akku feszét, reggel vagy pár óra mulva megint mérd meg, persze ne tölts rá,...
vagy akár ne vedd le, úg ymég hamarabb látni fogod, ha drasztikusan megy lefele a fesz, akkor valószínű hogy akku problémád lesz, de még érdemes ránézni arra is hogy amikor elindítod az otot, van e töltésed 14-14.5környékén kell mocorognia, ha tölt
eli20-11-2009 15:43:09 // 47913
na most raktam vissza az aksit,egyelőre jónak tűnik de nem mentem vele még 1 métert sem ezért nem kiabálom el!ahogy tettem rá a sarut szikrázót .de még mindig rejtély,hogy mi szívta le az aksit...mondjuk 4 éves nem tudom,hogy számít-e.
este még rárakom töltőre mert csak félig töltött .
este még rárakom töltőre mert csak félig töltött .
Cro16620-11-2009 15:06:31 // 47912
Ha egyedül megyek, én se veszem észre...csak ha 4en vagy 5-en, és/vagy csomagok...szóval ha van legalább 200kg a hátsó tengelyen pluszban. Akkor leng.
valaki írta (talán Don), hogy a spirál rugók is fáradnak...Én a csillapítókat mindenképp szeretném cserélni..csak addig tökölök (illetve fontosabb alkatrészeket veszek :) ), hogy Kárászynál felment a sárga Koni vagy 5 ezerrel.(szerintük most akciós:))) ) Pár hónapja még 23/db, most meg 27 vagy 28 :(( nem is sok akkor a 4 FSD-ért 130 :)
Ha van valakinek jó ötlete, ami olcsóbb, szóljon!:)
valaki írta (talán Don), hogy a spirál rugók is fáradnak...Én a csillapítókat mindenképp szeretném cserélni..csak addig tökölök (illetve fontosabb alkatrészeket veszek :) ), hogy Kárászynál felment a sárga Koni vagy 5 ezerrel.(szerintük most akciós:))) ) Pár hónapja még 23/db, most meg 27 vagy 28 :(( nem is sok akkor a 4 FSD-ért 130 :)
Ha van valakinek jó ötlete, ami olcsóbb, szóljon!:)
grande bandi20-11-2009 14:35:49 // 47911
Biztos , hogy valamelyik csoved rossz.
FRob20-11-2009 14:29:14 // 47910
az is lehet hogy valami elektronyos zárlatod vagyon, ha felrakod az akkut akkor ha tudsz mérj rajta fogyasztást, vagy legalább ha más nem amior rakod fel a sarukat akkor nézd meg mekkorát szikrázik....
FRob20-11-2009 14:27:52 // 47909
Voltam ma a szerelőnél, rádugtuk a compit, kiolvasta a hibut, nekem is tubónyomás problemát írt, közbe nézelődtem, az a cső ami megy a tubótól a hűtőig, tiszta dzsuva, vajon lehet e hogy ez a cső van megpukkanva
a 4 es számúra gondolok ippenséggel
lényeg hogy egyöntetűen olajos, holott a közelben sehol nincs olajfolyás a motoron...
a 4 es számúra gondolok ippenséggel
lényeg hogy egyöntetűen olajos, holott a közelben sehol nincs olajfolyás a motoron...
Andy20-11-2009 12:46:10 // 47908
Igen, lehet hogy az aksid baszaxik. Nekem kb másfél éve a generátorom adta be a kulcsot és akkor is össze-vissza villogott minden visszajelző a műszerfalon. A megoldást mindenképpen írd meg, mert abból tanulunk! :))
Grando20-11-2009 11:41:35 // 47907
Hát majd még kiderül, hogy a 145-nek jobb a futóműve. Már úgy eredetileg... Na neee... :DD
Talán nem ártana átnézetned a cuccot. ;)))
Másik:
Műszakit idén még 2 évre osztanak, ez tuti. ;))
Talán nem ártana átnézetned a cuccot. ;)))
Másik:
Műszakit idén még 2 évre osztanak, ez tuti. ;))
alfatech20-11-2009 10:22:13 // 47906
Ki tudja, bevezették már, h 10 év felett évente kell vizsgáztatni az autókat?
Jan-ban lesz 10 éves az enyém, akkor jár le a vizsga - ha még idén elviszem, vajon kapok 2 évre vizsgát?
Jan-ban lesz 10 éves az enyém, akkor jár le a vizsga - ha még idén elviszem, vajon kapok 2 évre vizsgát?
alfatech20-11-2009 10:20:48 // 47905
Hát még az lehet, bár egyéb jel nem utal rá, hogy kész lenne, nem hintázik, stb.
Cro16620-11-2009 09:33:14 // 47904
Az enyém dettó.
Mondjuk 100%, hogy a hátsó lengéscsillapítóm csere érett.
Mondjuk 100%, hogy a hátsó lengéscsillapítóm csere érett.
alfatech20-11-2009 09:26:33 // 47903
A 166 (legalábbis az enyém) nem úgy pattog, mint a 145 vagy szinte bármelyik kemény futóművű autó.
Egyszerűen odébbrakja a hátulját, még egyenes vonalú mozgás esetén is pl. villamossínen megrázza.
Húzós kanyarban keresztbordán vagy nem tökéletes úton, amit a 145-tel meg sem érzek, a 166 ijesztő tud lenni nagy sebességnél.
Jó úton valóban elsőosztályú ahogy tartja magát, de egy futómű sztem nem attól jó, hogy a tükörsima úton jól fekszik
Egyszerűen odébbrakja a hátulját, még egyenes vonalú mozgás esetén is pl. villamossínen megrázza.
Húzós kanyarban keresztbordán vagy nem tökéletes úton, amit a 145-tel meg sem érzek, a 166 ijesztő tud lenni nagy sebességnél.
Jó úton valóban elsőosztályú ahogy tartja magát, de egy futómű sztem nem attól jó, hogy a tükörsima úton jól fekszik
eli20-11-2009 08:56:26 // 47902
hát most volt kötelező szerviz tehát minden cserélve volt,és nem mellékesen kuplung csere is volt sajna.
kivettem az aksit és pirosba van a mutató,úgy,hogy töltöm.
voltak ilyen előzmények,hogy nem nyílt ki a tanksapka meg ilyenek..úgy,hogy nem tudom van-e összefüggés az aksival...
kivettem az aksit és pirosba van a mutató,úgy,hogy töltöm.
voltak ilyen előzmények,hogy nem nyílt ki a tanksapka meg ilyenek..úgy,hogy nem tudom van-e összefüggés az aksival...
FRob20-11-2009 08:49:46 // 47901
aszndi hogy felkijálójel, magában fék olaj, kuplung olaj hiányt jelezheti, aztán még a kormányműszervót is aszem, de persze ettől azért el kellene indulnia az autónak
aztán leszakadhatott valami abs jeladó... de szerintem ettől is menni kellene az autónak
ezeket megnézni, mind gyorsan megvan
aztán esetleg amit már más is ajánlott, egy reset :) végül is windows-t is ujra kell indítani, a bosch meg nem messze áll ettől :(
aztán leszakadhatott valami abs jeladó... de szerintem ettől is menni kellene az autónak
ezeket megnézni, mind gyorsan megvan
aztán esetleg amit már más is ajánlott, egy reset :) végül is windows-t is ujra kell indítani, a bosch meg nem messze áll ettől :(
FRob20-11-2009 08:46:58 // 47900
mostanában nem rémlikhogy bajom lenne vele, de majd kanyarok egy kört úgy is migyárt és megnézem szar úton, egyébként meg, ha az élete folyamán volt állítva a futómű, akkor tuti hogy amikor ki vannak cserélve a motyók , megint csak állítani kell rajta
nics ebben semmi ördöngösség, mondjuk sokmindent nem lehet állítani a futóművén az igaz, de felujjítás után kell!
nics ebben semmi ördöngösség, mondjuk sokmindent nem lehet állítani a futóművén az igaz, de felujjítás után kell!
Andy20-11-2009 08:34:43 // 47899
Próbáld meg, hogy akksi leköt majd 5 perc várakozás után vissza, és hátha! :) Nekem egyszer csinálta ezt a kipörgésgátló visszajelzője, de akkor a féké is világított. Mondjuk nem 1 km után, hanem egy iszonyat hajsza közben. És akkor már izzott a fékem. :)
De nekem újra indításra normalizálódott.
De nekem újra indításra normalizálódott.
Grando20-11-2009 08:30:58 // 47898
Ez vmi kozmikus parajelenségnek tűnik. :((
(Furcsa fényjelenség nem volt a közelben? :DD ;)))) )
(Furcsa fényjelenség nem volt a közelben? :DD ;)))) )
Grando20-11-2009 08:29:18 // 47897
Na ezt örömmel olvasom, hogy van tapasztalata vkinek erről a bandából. Méghozzá pozitív. ;)))
Én vmi 180 körülre saccoltam a készletet - igaz, hogy csak felületesen néztem eddig utána. De a 130 már "baráibb". Már ahhoz képest persze... :)))
Én vmi 180 körülre saccoltam a készletet - igaz, hogy csak felületesen néztem eddig utána. De a 130 már "baráibb". Már ahhoz képest persze... :)))
eli20-11-2009 07:57:02 // 47896
Hát ilyen nincs,ma reggel kb mentem 1 km erre ez történik!
A kipörgéslámpa elkezdet világítani és a felkiáltójel villogni,utána elnémult a rádió is és valamit kiirt de sajna nem olvastam el mert rögtön félreálltam és leállítottam a kocsit.amikor újra próbáltam indítani meg sem nyikkant,viszont a rádió működőt és a központi zár is !
Szerintetek mi lehet a probléma?
A kipörgéslámpa elkezdet világítani és a felkiáltójel villogni,utána elnémult a rádió is és valamit kiirt de sajna nem olvastam el mert rögtön félreálltam és leállítottam a kocsit.amikor újra próbáltam indítani meg sem nyikkant,viszont a rádió működőt és a központi zár is !
Szerintetek mi lehet a probléma?
Geddy20-11-2009 07:25:59 // 47895
Szia!
Én rakattam bele Koni FSD-t kb 2 éve abból a megfontolásból, hogyha jó a Forma 1-be akkor miért ne lenne jó az enyémbe:)))))). Sokkal komfortosabb lett az autó, nem pattog el az útról viszont kanyarokban még jobban fekszik. Tehát ha megengedheted magadnak nyugodtan belerakathatod nem fogsz csalódni. Az ára kb. 130 ezer és ezért 2 év garanciát kapsz.
Én rakattam bele Koni FSD-t kb 2 éve abból a megfontolásból, hogyha jó a Forma 1-be akkor miért ne lenne jó az enyémbe:)))))). Sokkal komfortosabb lett az autó, nem pattog el az útról viszont kanyarokban még jobban fekszik. Tehát ha megengedheted magadnak nyugodtan belerakathatod nem fogsz csalódni. Az ára kb. 130 ezer és ezért 2 év garanciát kapsz.
Geddy20-11-2009 07:18:38 // 47894
Hali az Uraknak!
Az enyémben Bilstein van olyan 30000 km-t bírt utána kezdte a nyüszögést. Az ára kb. 12-13 ezer/db. Szerintem elég jól bírta az osztályharcot:))))))).
Az enyémben Bilstein van olyan 30000 km-t bírt utána kezdte a nyüszögést. Az ára kb. 12-13 ezer/db. Szerintem elég jól bírta az osztályharcot:))))))).
eli20-11-2009 06:54:46 // 47893
nem szoktam nézegetni de most volt 1-2 dolog cserélve benne ezért jobban figyeltem és valóban sokkot kaptam.nem beszélve azt,hogy füstöl .igazából nem is füst pára azt hiszem de néha annyira zavaró,hogy nem látom,hogy mögöttem mi történik! :D
-nem tudjátok,hogy kb mennyit fizet a biztosító a lökhárító törésért(allianz) ?
-nem tudjátok,hogy kb mennyit fizet a biztosító a lökhárító törésért(allianz) ?
Grando19-11-2009 23:13:40 // 47892
Nekem is ilyen volt, aztán a futómű felújításával javult valamennyit. Most alig észrevehető. Mondjuk én a komplett rugóstagokat is cseréltettem.
De az biztos, hogy a futómű állapota és beállítása szerepet játszik a jelenségben. Ha legközelebb cserélem a lengéscsilapítókat, remélem sikerül FSD (frekvenciaszelektív csillapítású) konikat beleapplikálni. Nem óccók - nagyon nem, viszont ezek elvileg kiszűrik az ilyen jelenségeket. Kíváncsi lennék rájuk. Mondjuk különösebb panaszom most sincs (kipp-kopp). :)))
De az biztos, hogy a futómű állapota és beállítása szerepet játszik a jelenségben. Ha legközelebb cserélem a lengéscsilapítókat, remélem sikerül FSD (frekvenciaszelektív csillapítású) konikat beleapplikálni. Nem óccók - nagyon nem, viszont ezek elvileg kiszűrik az ilyen jelenségeket. Kíváncsi lennék rájuk. Mondjuk különösebb panaszom most sincs (kipp-kopp). :)))
BFMSE19-11-2009 22:55:15 // 47891
Akkor is úton marad, amikor keresztbordák vannak az úton, és nagy sebességgel mész bele a kanyarba?
Mondjuk a 166-on egy két szilentet cserélnem kell, de a 146-nak anno rendben volt a futóműve, ezért furcsa a dolog. A Totalcaron volt egy video, amiben a 145 QV-t tesztelték és ott is ezt mondták, hogy rossz úton elpattog.
Mondjuk a 166-on egy két szilentet cserélnem kell, de a 146-nak anno rendben volt a futóműve, ezért furcsa a dolog. A Totalcaron volt egy video, amiben a 145 QV-t tesztelték és ott is ezt mondták, hogy rossz úton elpattog.
FRob19-11-2009 22:47:20 // 47890
tévedés
szarul van beállítva, enyém is elment mindenfele, miután megcsináltattam, elvittem futóműveshez, megmondtam mi a kivánság, mezei egyszerűséggel rajta maradjon az úton, beállították és azóta rajta van az úton, ennyi :)
szarul van beállítva, enyém is elment mindenfele, miután megcsináltattam, elvittem futóműveshez, megmondtam mi a kivánság, mezei egyszerűséggel rajta maradjon az úton, beállították és azóta rajta van az úton, ennyi :)
BFMSE19-11-2009 21:41:53 // 47889
Nekem is pattog, a 146 is pattogott, ezek ilyenek. Kemény a futómű és emiatt pattog el. Ha jó az út, akkor viszont minden kanyart bevesz "bármekkora" sebességgel.
Még a 146-al mentem forszírozott üzemmódban, és jött utánam egy haverom a Fiat Uno Turbo ie.-vel, a kanyarhoz érkeztünk, és direkt lassabban vettem be, mert gondoltam, az Uno nem fogja bírni. A következő pillanatban azt látom, hogy az uno kilincsel előre megy :D Megfogta a srác, de azért elég meleg volt :)
A 166-nak a kanyarstabilitása meg 1 nagyságrendel jobb mint a 146-é volt szerintem.
Még a 146-al mentem forszírozott üzemmódban, és jött utánam egy haverom a Fiat Uno Turbo ie.-vel, a kanyarhoz érkeztünk, és direkt lassabban vettem be, mert gondoltam, az Uno nem fogja bírni. A következő pillanatban azt látom, hogy az uno kilincsel előre megy :D Megfogta a srác, de azért elég meleg volt :)
A 166-nak a kanyarstabilitása meg 1 nagyságrendel jobb mint a 146-é volt szerintem.
BFMSE19-11-2009 21:37:13 // 47888
Amikor nekem a 146-ban nem volt fedélzeti computerem, akkor eldöntöttem, hogy csak olyan alfát veszek, amiben van. Az ICS Trip computere jól ki van találva. Mutatja az átlag sebességet, utazási időt, átlag fogyasztást, és mindez megvan hosszú távra és napi lebontásban is.
Persze az is igaz, hogy most már nem feltétlenül lenne szempont autóvásárlásnál, hogy legyen benne fed. comp.
Persze az is igaz, hogy most már nem feltétlenül lenne szempont autóvásárlásnál, hogy legyen benne fed. comp.
Putyesz19-11-2009 21:22:26 // 47887
miért nem mondtad neki hogy te ezt a szót nem ismered:D:D:D!...még ha vannak is a 166-nak:D!
Alfa Hím19-11-2009 21:18:27 // 47886
Sharky árulja ezt az autót a hasznaltauto.hu-n:
Alfa166
Nem tudjátok kié volt régebben? Vagy valaki nem ismeri a kocsit?
Alfa166
Nem tudjátok kié volt régebben? Vagy valaki nem ismeri a kocsit?
tipoatti19-11-2009 21:00:38 // 47885
Köszönöm!!! :)
Írtam már korábban is, de a csonkállvány G-szem az egyetlen, amit nem Lenkey-vel ill. a Szilentblock Kft.-s Csabival csináltattam... Állítólag a Lenkey G-szemek elég jól bírják...
Na mindegy, gondolkodom még...
Írtam már korábban is, de a csonkállvány G-szem az egyetlen, amit nem Lenkey-vel ill. a Szilentblock Kft.-s Csabival csináltattam... Állítólag a Lenkey G-szemek elég jól bírják...
Na mindegy, gondolkodom még...
alfatech19-11-2009 20:46:07 // 47884
Én Lenkeyékkel csináltattam, 8000 km óta csendben van (még szép). Csonkállvány és lengőkar G-szemek munkadíjjal együtt fájt 54e-be. Fogalmam sincs, h sok vagy kevés. Illetve dehogynem: sok :)
Már csak az a bajom, hogy minden OK elöl-hátul, futómű is be van állítva, mégis úthibán odébbrakja a hátulját. Szamosi János szerint szerint nem lehet mit tenni vele, az övé is ilyen pedig új alatta minden, de ezt egyszerűen nem akarom elhinni egy ilyen szintű futómű esetében.
Már csak az a bajom, hogy minden OK elöl-hátul, futómű is be van állítva, mégis úthibán odébbrakja a hátulját. Szamosi János szerint szerint nem lehet mit tenni vele, az övé is ilyen pedig új alatta minden, de ezt egyszerűen nem akarom elhinni egy ilyen szintű futómű esetében.
Mickey19-11-2009 20:38:34 // 47883
Sziasztok!
Beszélgetés ma szomszéddal (opel astra 1.7 dci vagy mi)
- Bassza meg, beszart az opel nem indul! Se kép se hang!
- Látod! Mondtam neked, hogy Alfát vegyél!
- Azok szarok!
- Na és most az Opel?!
- Ez csak típushiba!
????
Beszélgetés ma szomszéddal (opel astra 1.7 dci vagy mi)
- Bassza meg, beszart az opel nem indul! Se kép se hang!
- Látod! Mondtam neked, hogy Alfát vegyél!
- Azok szarok!
- Na és most az Opel?!
- Ez csak típushiba!
????
tipoatti19-11-2009 20:15:11 // 47882
A gyanúmat sajnos ismered: nem a Merci cucc a szar az én esetemben...
tipoatti19-11-2009 20:13:46 // 47881
Valaki abban segíthetne döntenem, mert most már sajnos el vagyok bizonytalanodva, hogy: rakassak bele ismét Merci G-szemet( óccsó) ami most 1 napig bírta, vagy vegyek az Elaforgnál 15K-ért utángyártottat ( ez a fajta legalább 9 hónapig ?! bírta ) és azt rakassam be, vagy Lenkey-ékkel csináltassam meg?
tipoatti19-11-2009 19:52:09 // 47880
Hát még én! :) Ja, kap még egy sanszot... muszáj, mert szeretem...
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
476
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?